Nu är jag hemma igen efter en fantastisk vecka! Blir nig inte mycket mer bloggande från lö - lö heller, men vi får se ;) jag har ridit lite olika hästar, hoppat terräng, badat, och lite mer, haha. Hinner inte skriva någo mera nu, eftersom att jag måste gå och lägga mig efter en vecka med ganska lite sömn.

Det konstiga är att jag inte har tagit en ända bild som jag kan visa er.. Hm, hur lyckas jag? Jaja, ni får nöja er med detta, KRAM <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har försökt skriva detta ett tag nu, men det ända jag vill få ut, och skriva är att var er själva. Alla är bäst på något. Jag själv har haft svårt med att vara mig själv, och våga saker som utsätter mig för olika lite jobbigare situationer. Det kan vara att våga titta i någons ögon, sådana småsaker. Men för mig har det varit läskigt.
Men sätt upp mål, och försök att bara strunta i omvärlden ibland. Försök att lära känna er själva mer, det har hjälpt mig mycket. Jag vet inte hur jag ska formulera mig, men var bara er själva! Ni alla är grymma!
Ge alla en chans, om det är någon i eran klass som du inte brukar prata med. Gå fram till den och prata, oftast så är de så härliga de som inte pratar så mycket. Jag brukar göra det, jag har fått fett roliga kompisar!

Så hjälp varann! Prata med de du inte brukar prata med, speciellt de som inte pratar så mycket i klassen kanske.
Jag vet inte vart detta inlägg tog vägen? Men men

KRAM

Likes

Comments

Vi sitter på tåget hem nu, dock fick vi en "bakåt-plats". Men jag hoppas att min kropp klarar av det utan att spy.. Jag har tagit åksjuk-tablett, så jag borde klara det. Hoppas jag.

När vi kommer till Stockholm igen ska vi käka lunch, och sedan åker vi hem. Skönt.

Något mer att berätta ?
Nja, det är väl bara att jag ska komma hem, packa om. Och imorgon åker jag till Ekerö i en vecka (6 dagar), sedan är det midsommar. Oj oj oj... Haha
Då börjar det bli mörkare igen.. Jag vill inte, jaja det tar låång tid innan det märks skillnad.

Ja, lite oklart inlägg, men det är det som händer just nu.

KRAM

Likes

Comments

Jag vill bli vegetarian. Jag tänker bli det.

Vi var på Burger King alldeles nyss, och då frågade jag de var köttet och kycklingen kom ifrån. Det visade sig att det inte ens var nära att det kom från Sverige, nej nej. Köttet var från Italien, och kycklingen från Tyskland. Jag säger bara en sak, jag tänker ALDRIG mer äta där, aldrig. Så jag uppmanar er att inte äta där om ni ska ha kött eller kyckling. Fan, att världen är så hemsk. Hur kan man ens våga sälja något sådant, eller ens att länderna kan behandla djuren som de gör.
Jag vill inte veta, men alldeles för många blundar redan för verkligheten. Men det tänker inte jag göra, även fast det är jobbigt att inte ibland få leva sig in i dröm världen.
Och jag tänker inte ens prata om Danmarks grisfarmar, fyfan. Där kan man prata djurplågeri.

Och jag tycker även att det är så himla tråkigt med speciellt äldre människor, de vill inte inse att vi är 2016 nu. Inte 1980 liksom. De vill inte inse att vi kan klara oss utan levande varelser i magen.
Jag har hört kommentarer som, "när våra förfäder levde, kunde de inte leva utan att äta kött".
& man ba "Dra, försvinn, vi vill inte ha dig i den nya, moderna världen", asså på riktigt. Jag är så trött på att behöva höra sådana kommentarer. Kommentarer som bara ramlar ut ur deras munnar, bara för att de tycker att det är gott, och de vill inte ändra på något. De vill leva kvar i sin tid. Men då tycker jag att de kan stänga in sig i ett rum och drömma sig bort, tills att de inser att världen förändras, vi blir fler människor. Och mer avgaser, mer av allt. Och det får inte plats.
Man kan inte leva på samma sätt, vi måste prova nytt. Våga. Men det är precis vad de som kommenterar inte är, de är fega.
Egentligen tycker jag att jag skriver med kanske lite hårda ord, men det här är vad jag känner.

SÅ KÖP INTE MAT PÅ BURGER KING! Om du köper kött eller kyckling där ifrån, när du har läst detta. Så visar det att du stöttar djurplågeri. Du stöttar de som skadar djuren. De som gör att många djur far illa, och mår dåligt.
Uppmana och berätta också för de ni känner att Burger King köper från de länderna, fråga också på andra restauranger! Fråga och för svaret vidare. Då är ni hjältar.

Likes

Comments

Jag behöver skriva av mig lite, om hur jag känner och mår. För just nu, just idag, och förhoppningsvis imorgon också, mår jag bra. BRA med stora bokstäver. Och det är så skönt, att få känna hur allting blir till "bränsle", och aldrig till en broms.
Jag är taggad på allt och inget. Och imorgon är det hemfärd och förhoppningsvis lite bättre uppdatering här. Men när jag kommit hem är det bara att packa om och så bör det av till min "jobbvecka", sedan kommer jag hem, sover, och då är det midsommar. Dagen efter midsommar, så ska jag på mitt egna läger. I 8 dagar, efter det är det ledigt i 1/5 vecka så då kan jag blogga mycket, tror jag iaf. Så nu i ca 2 veckor kommer det vara lite dålig uppdatering, men jag försöker så gitt jag kan!
KRAM <3

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag ska skriva, men jag saknar hästarna. Så sjukt mycket, men som tur är så finns det två små shettisar här. Såå söta! Och de får vi pyssla om, och gå ut med. De är inte inridna, så vi ger de lite motion, haha.

Det är lite dålig uppdatering, men jag försöker, dåligt wi-fi, o så. Men mysigt och roligt har vi det , och det är väl det viktigaste? Ja.

Här är lite bilder från vad jag har köpt idag -

HM - 146 - 99kr

HM - 146/152 - 69kr

HM - 146/152 - 149kr

Kappahl - 146 - 179kr

(Jag hann inte ta på mig kläderna och fota)

Hoppas ni har haft en bra dag , KRAM <3

Likes

Comments

Nu ska vi åka in till stan, eftersom att det är lite tråkigt och molnigt väder. Men det ska bli jätte mysigt.
Jag har inte så mycket mer att berätta, internet suger, men vi är på landet och det är bra med omväxling, haha.
Men vi hörs sedan, kanske en liten "haul", om jag köper något intressant, kram <3

Likes

Comments

Nu är vi påväg till Katrineholm ;)

Likes

Comments

Idag, nu, denna kväll, var den sista lektionen som jag kommer ha på min ridskola. Ridskolan dör jag lärde mig rida. Ridskolan där allt började, dit jag alltid har längtat efter när jag har varit ledsen. Men nu börjar ett nytt kapitel, och jag tycker att det är både skönt, bra & även lite sorgligt.
Jag känner mig färdig där, och jag vill prova något nytt, "hoppa lite högre", asså ni fattar. Tävla, träna, ha min egna ponny. Och det kommer jag få ha också, och det är jag evigt tacksam för. Att jag har fått möjligheten, jag är så tacksam att jag känner gråten i halsen bara jag tänker på det.

Men annars om man ser på det från en annan vinkel så gick lektionen bra, jag lärde mig faktiskt mycket! Eller jag fick chansen att träna ännu lite mer på att räta upp mig, så vi nötade, nötade & nötade! Så himla kul! Asså jag blev sååå svettig, haha, och andfådd. Men så jäkla kul var det! ;)
Vi hoppade (om ni inte redan förstått det), och jag hoppade Tingeling. En såå trevlig ponny! Jag dör så söt hon är, gör alltid sitt bästa och är bara genomsnäll. Kärlek till henne <3

Men imorgon bär det av till Katrineholm, mormor och morfar, med kusinen. Vi kommer ha det myspys, och kul! Ser verkligen fram emot det!
Så nu ska jag sova för att orka morgondagen, och så hörs vi imorgon, på morgonen eller kanske på tåget? Vi får se, kram!

Likes

Comments