Hej på er! Nu har vi äntligen fått bort allt från jazzas lägenhet, nu ska bara allt upp här och helst innan vi åker till Stocholm på lördag! Men nu blir det glasspaus innan det är dags att fortsätta plocka! Vad har ni för er?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Vi är tillbaka från Linköping och fixar nu lite hemma. Vi blev inte helt klara men får ta det sista i morgon :) nu blir det träffa kusinen om en stund och sedan dra till gymmet! Vad har ni för er i detta fina väder??

Likes

Comments

Hej på er, har vart en seg dag för både mej och jazza så vi har mest tagit det lugnt, nu ligger vi i soffan och kollar på film! Efter detta blir det nog att sova vi ska up 05:00 i morgon för jazza flyttar in och vi vill få klart allt på samma dag.

Likes

Comments

Hej på er! Nu är jag vaken och den värsta bakis fyllan är över haha, har precis käkat och var och köpte propud glass förut så kommer en kompis över om en liten stund så blir det skitsnack. Vad händer hos er?

Likes

Comments

Hallå! Käkade frukost för en liten stund sedan och snart är det dags att tvätta och fixa i ordning hemma! sen är det dags för gymmet. Efter de har jag inga planer för en ikväll då jag och jazza tänkte dra ner till asken och ta några drinkar och snacka skit! vad händer hos er??

Likes

Comments

Hej på er! nu är vi hemma från bio, den var grymt bra men man kände sig lite forever alone när man satt runt enbart par haha.. men nu är vi hemma och tar det chill innan det är lägg dags! vad händer hos er?

Likes

Comments

Hej på er! är hemkommen från stan efter let efter bikini men fanns ingenting! det är väl för tidigt men åker ju nästa söndag så innan dess måste jag hittat nått. Vi köpte pizza på vägen hem.. ångesten kommer nu känner jag haha.. men ibland får man väl? nu blir det lite chill innan det är dags att åka ner till stan blir bio med jazza vi ska se Beauty and the beast! vad händer hos er?

Likes

Comments

God morgon! vad händer hos er? själv vaknade jag upp till solsken och blå himmel! kan det bli bättre? snart blir det frukost och senare blir det en tur ner på stan och fixa bikini inför spanien! sen är det bara hem och fixa saker med flytten igen. Men som jag skrivit innan så smäller de ju på Måndag så då är det över tack för det haha. Vad händer hos er?

Här är lite nytt jag köpte igår!

Likes

Comments

Att vara spontan, jag älskar det! men nu är det första gången man faktiskt gör något extremt spontant! så hejdå Sverige! åker om 10 dagar :) Jag och jazza ska åka till TENERIFFA! Va de ska bli kul, första gången jag faktiskt åker till ett varmt ställe har bara varit i London, Danmark och Finland förut så kände att de va dags. Blir en riktig soft semester bara ta det lugnt vid polen och dricka sex on the beach! och gymmet såklart haha det kan jag inte leva utan inte ens utomlands... Men de blir upp tidigt för flyget går 08:25 från Arlanda så vi ska alltså upp dit från Norrköping så om vi inte hittar någon snäll själ som kan skjusa oss så blir det några hundralappar till för tåget! Vi ska vara där i 7 dagar och kommer hem ca halv 10 på kvällen till Sverige igen en vecka senare. Känner att detta behövs haha så ska bli så skönt att bara kunna slappna av!

Likes

Comments