Idag har vart en så sjukt härlig dag. Sol och 21 grader. Spelade tennis med Alex på en tennisplan som ligger en bit från här vi bor. Jag vann med 3-0 precis som förra året haha! Men de kanske är för jag spelade tennis när jag var minde. Ser fram emot att spela tennis mycket i sommar. Så sjukt kul!

Sen köpte vi varsin glass och gick till Delsjön. Vi satt vid vattnet på ett berg och bara myste. Måste verkligen gå dit fler gånger i sommar. Kanske ta med en grill och grilla något gott, så mysigt!

Nu gick vi precis på kvällsrundan med hundarna och jag är helt slut efter en lång dag. Tänkte ta en dusch och sen kolla något med Alex och sova. Puss & kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår hängde jag med Alex och Fia i stan. Vi käkade lunch vid hamnen. Vi köpte även glass och satte oss i trädgårdsföreningen och njöt i solen. Så mysigt!

Äntligen är värmen här.

Likes

Comments

Efter en lång nattsömn så kändes min förkylning mycket bättre. Började morgonen med en mysig promenad i solen med Alex och hundarna. Käka yoghurt med müsli till frukost. Pluggade lite och skickade in en uppgift, så härligt att bli klar! Tog sen en dusch och åkte in med Fia till stan.

Träffade Alex i stan och vi gick vid hamnen med Fia och kollade lite affärer. Hälsade även på mamma och myste med katterna. Sen åkte vi hem och käkade Subway ute i solen och fotade vid solnedgången. Jag och Alex har precis köpt en nikon D5500 och den är så sjukt bra. Älskar kameran mer och mer för varje dag.

Har haft en sjukt mysig och härlig dag i solen idag. Längtar verkligen tills sommaren kommer på riktigt nu! Nu tänkte vi gå kvällsrundan med hundarna och sedan kolla någon serie. Hur ser eran kväll ut?

Likes

Comments

Hej!
Det här blir mitt första inlägg på Nouw. Tänkte testa att börja blogga igen! kom på att senast jag blogga var för säkert flera år sen och det var då på blogg.se. Men tänkte det kunde va kul att testa på igen så får vi se hur det går.

Idag har jag tagit de rätt lugnt. Har blivit förkyld så har tagit de lugnt och mest pluggat idag och gått lite i solen med hundarna. Hoppas det inte bryter ut till feber bara för det är ju så sjukt skönt väder, de va 17 grader idag äntligen! Vill bli frisk så jag kan njuta av vädret!

Men nu tänkte jag dra mig till soffan och kolla på Prison Break med Alex. Älskar den serien. Någon mer som kollar på den?
Xoxo

Likes

Comments