Header

Godkäväll

Skulle egentligen har varit hos arbetsförmedlingen idag, men min handläggare ringde mig och sa att vi ska ha möte den 27/10 istället för han har pratat med ett ställe här i Höganäs som heter Loppan. Så ditt ska jag istället :).

Så min dag idag har inte bestått av så mycket hehe bara massa tankar men framför allt en stor lättnad av att jag snart kommer ut på något ställe :) börjar i mitt tempo så som att jag ska va där halv tid och inte heltid :).

Så detta kommer bli bra:) Jag är super glad av att ha hittat en sån super bra handläggare på arbetsförmedlingen. Som lyssnar och förstår mig. Känns som att en stor sten föll ifrån mitt hjärta, nu kansk jag snart slipper höra tjatet om jobb eller något sånt från vissa.

Önskar bara att dom kunde knippa käften om det men ja dom får väl tjata tills jag har ett jobb :D.

Nej lite tv sen ska jag värma maten och äta :) sen blir det en chill kväll :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter här mitt i natten med en känsla som inte är bra.

Jag har varit lite borta ett tag då mitt mående har pendlat så sjukt mycket upp och ner.. Jag har mått så dåligt att jag har bara smsa och hört av mig till dom närmast.. Ja asså jag har träffat några vänner men inte många. Låg ju sjuk förra veckan så orkade knappt med mig själv. Där efter började jag må så dåligt att jag inte viste om jag ville va ihop med Jimmy..

Jag älskar Jimmy jättemycket!! Men jag älskar inte mig själv i alla lägen. Jag drar så fort jag får chansen. Jag umgås mycket med Sandra en mycket nära vän till mig även Ida och Madde, Micke. Men jag fokuserar aldrig på mig själv. Jag har svårt med att sätta mig i första hand.

Jag vill så gärna att jag ska må bra och det gör jag såklart inte. Jag kämpar på med allt,, men att ha en känsla som säger att detta kommer inte gå bra är jobbigt. Jag vet inte varför det känns så. Men jag kan ju bara inse att mitt förhållande är på en skör tråd, varför gör jag inget åt det?? Jag vet också att MÅNGA kommer bli glada om detta förhållandet tar slut.

Men vad vill jag det är min fråga, och den frågan ställer jag mig själv varje dag. Jimmy betyder ju mycket för mig och det vet jag om. Men varför gör man inget åt det?? Istället så stöttar man bort och försöker göra allt är bra. Han kommer ju tröttna på mig och göra slut. Hur reagerar jag då? Ja allt är en stor fråga för mig. Inte för att jag vill göra slut utan att jag vill kämpa och vinna över många som avskyr mig..

Kan ju säga att många runtomkring jimmy avskyr mig, dels för att jag inte har ett jobb och att jag aldrig vill göra något här hemma,, Men dom vet inte heller att jag mår sjukt dåligt, att höra tjatet om när ska hon skaffa jobb bla bla bla,, Som jag sa till Jimmy att jag får ett jobb när vi har hittat en bra plats. För tillfället vet jag också att det kan ta lång tid det kan ta kort tid.

Men först och främst jag VILL inte må så här.. Jag låser mig från allt. Enda som jag försöker med är att leva dag för dag för tillfället. Jag kommer också söka hjälp och jag vet att många vill att jag söker hjälp så fort som möjligt.. Men det inte många vet är att jag har sån förbi för sjukhus och psykologer ja allt som är inom sjukvården.. Jag drar ut på det och jag vet att det inte är bra.. ändå gör jag det,

Många tror inte att jag gör det för dom tror att jag skiter i det. Men kan säga att det är inte lätt att ha sån förbi att man mår dåligt av sjukvården. Men har också blivit sviken av dom flera gånger.. Ingen lyssnade på mig när jag hade cystan utan jag blev hoppad funder på olika saker hela tiden,, Men när min mammas sambo va med och jag fick äntligen en bra läkare då fick jag rätt hjälp..

Så ja jag ska försöka ta mig i kragen och gå till en psykolog.. JAG måste verkligen det för mitt egna bästa innan jag rasar helt :( fast det är inte långt ifrån :(

Jag hoppas att alla har haft en toppen dag och kväll. Det har jag haft. Kvällen slutade med att jag umgicks med Sandra och Ida vi körde inom östra-Ljungby innan vi hamnade i Helsingborg på donken :P haha sen lämnade vi Ida och begav oss mot höganäs.

Nu sitter jag och väntar på att sandra ska skriva att hon är hemma i Landskrona så jag kan sova en stund :)

Så ni alla får sova så gott <3

  • 87 Readers

Likes

Comments

Sponsrat inlägg !

Nu är det snart dags för halloween och vad passa då inte lika bra med att tipsa om olika kostymer inom maskeradkläder :) Jag tänkte visa dom som föll mig själv i smaken :) men inne på partykungen kan ni hitta mycket mer inom halloween och maskerad :) Jag älskar att pynta sånt inför halloween så får massa insepration om att hitta någto extra fint :)


för att komma till parytkungens hemsida så tycker Här


Detta inlägg innehåller affiliatelänkar :)


Ni hittar ju mycket mer inne på partykungen inte bara maskeradkläder :)HAPPY HALLOWEEN

Likes

Comments

Blev nominerad av @Readthis att göra denna listan.

1. Hur länge har du bloggat? - Jag hade min första blogg på blogger började där 2010 med att skriva sen runt 2012 gick jag över till Nouw som dom hete nattstad. Men hade kvar min gamla som än idag finns kvar :) så har bloggat i 7 år ungefär från och till:). Min gamla blogg :)

2. Varför började du att blogga? - Jag började blogga för att jag behövde ett ställe där jag kunde ventilera mig och skriva om vad jag hade gått igenom. Ja allt fick kommer ner i bloggen:) sen tycker jag det är kul att blogga :)

3 Vem/vilka är dina favorit bloggare?- @Readthis @ssandras @mammatill5barn och så klart har jag fler :) men kan inte tagga alla :) för läser dom flesta bloggarna :)

4. Vad tycker du är roligast att läsa för blogg inlägg? - Jag gillar läsa dom flesta inläggen är inget som har något favorit inlägg eller så :)

5. Vad tycker du är roligast att skriva om? - jag skriver om det mesta så det är svårt att säga. Men att skriva ett inlägg om något man har köpt eller gjort :)

6. Vem/vilka får du inspiration av? - Oj vad svår fråga! Det är jätte många som jag får inspiration av :) Men kan säga några då är det @Readthis @ssandras @Evsing ❤️❤️

7. Tycker du det är roligt att fixa nya designer på din blogg?- Ja absolut men brukar överlåta det till andra ) så som @Missjennifer eller @ssandras dom gör så fina designer :)

8. Hur länge tror du att du kommer fortsätta blogga? - Så länge jag känner att jag vill och orkar eller har lust att blogga så kommer jag att göra det :) jag bloggar inte för att vinna på det kanske men så klart är det en dröm att göra det :) så länge någon tycker det är kul att läsa min Bogg så skriver jag :)
9. Vilken kamera använder du för att fota dina bilder till bloggen? - Min iPhone 7 :) asså jag önskar mig en systemkamera för jag älskar att fota :)

10. Vilket är ditt favoritställe att fota bilder till bloggen på? -Jag fotar överallt är inget favorit :) ser jag något fint så fotar jag där :).

11. Hur kom du på ditt bloggnamn? - Asså jag vet inte riktigt hur jag kom på det men jag kände att jag kunde heta det för oftast hade jag det namnet överallt :) men kanske inte så optimalt namn att heta nu :P

12. Om du fick välja en bloggare att ha en blogg tillsammans med, vem skulle det vara? - Ja asså det var en svår fråga :) jag vet inte för tillfället men kanske @mammatill5barn . Då det är min syster och där kan man faktisk får skriva om sina 4 älskade syskonbarn och min syster :)

13. Hur många bilder tar du per dag? - Det är så olika ibland inga ibland kanske 4-5 stycken beror på vad jag gör :)

14. Lyssnar du på musik när du skrivet ett blogginlägg? - Nej det gör jag inte då jag oftast skriver ett inlägg när det är kväll eller så :) Ibland har jag tv igång eller helt tyst runtomkring mig :) Lättare att fokusera då :)

15. Vem/vilka taggar du till att göra denna här tagen? - @Anna86 @Evsing @stinassss & @Missjennifer 🌸❤️

  • 140 Readers

Likes

Comments

Min natt idag bestod av sömnlöshet och kunde inte somna :( vet inte varför! Men va väl många tankar och framför allt en stor saknad av min fina Emma <3. Så jag somnade till vid 8 i morse och sen ringde det på dörren så ren panik hoppade jag i kläderna och släppte in hantverkarna!

Dom luftade bara elementen nu och sa att resten av grejerna kommer på fredag. Så fredag får vi på dom knopparna där man höjer värmen. Men va fan ska det ta så lång tid?? Ja tydligen. Men tyckte det inte va lönt att dom luftade elementen för dom var super kalla ändå trots han sa att värmen kommer igång i eftermiddag.

Kan säga att här är skit kallt i vår lägenhet :( man får ha 2 täcken när man sover för att inte frysa så kallt är det :/. Men det är jag van vid nu i detta huset :(.

men snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för sen kommer en kompis till mig :) <3 jag har bara den förbannade hostan kvar men den försvinner:).

Hoppas ni alla har en bra dag <3

  • 142 Readers

Likes

Comments

Grattis mosters fina ängel på din 15 års dag <3 kan inte begripa att du skulle ha blivit 15 år idag <3. Tiden springer iväg och du fattas mig otroligt mycket <3 kommer aldrig att glömma dina första steg eller ord. Jag älskar och saknar dig otroligt min vackra Emma <3

Kan inte heller förstå att jag har varit din moster i 15 år. Du ska varit en tonåring nu. Kört moppe kanske haft pojkvän ja vem vet :). Jag har alltid undrat och tänk vad och hur skulle du ha varit som person idag om du hade varit vid liv. Många frågor men svaren kommer jag aldrig att få. Jag vet bara att jag älskar dig otroligt mycket.

Precis som du va när du föddes! Du va så otroligt vacker min ängel, du hade så sån fin och underbar syster till dina syskon du hade älskat dom precis som du gjorde när Sofie föddes. Du visade så stolt upp henne för alla. Du var en sån fantastisk storasyster om jag får säga mitt!

Alla älskade dig du fann allas hjärta och blev älskad av många med ditt vackra leende. Du var iallafall älskad av mig det kan jag säga med stora ord! Jag kan inte beskriva min kärlek till dig, jag kunde vissa den när du levde och jag försökte vissa den på alla möjliga sätt med att leka och busa med dig.


Jag vill bara vrida tillbaka tiden 8 år tillbaka så jag får dig tillbaka och ändå få vissa kärleken igen. Men den visar jag till alla dina syskon, jag kommer alltid att bära med dig i mitt hjärta även minnen. För så många fina minnen jag har ihop med dig är så mycket att jag skulle kunna skriva upp dom.

Ditt första ord eller mitt namn du började säga fin sen efter ett tag blev det Josse sen helt plötsligt en dag så hörde jag dig säga Josefin det var då allt föll på plats i mitt hjärta. Även när du sprang ut först när vi kom hem till er då skrek du MOSTER och efter dig kom lilla Sofie med och skrek MOSTER. Ja asså det var underbart.

Jag kommer sakna dig ända tills vi ses igen <3 Jag hoppas du får en fantastisk dag uppe bland alla änglar i himlen <3. glöm aldrig bort du är otroligt älskad av mig <3.Många pussar och kramar till dig min fina ängel <3

  • 151 Readers

Likes

Comments

Blev utmanad av fina @marielinneaa att skriva om saker jag inte gillar att berätta om 3 saker jag helst undviker att prata om!🌸Mobbning. Jag gillar verkligen inte att andra blir mobbade eller att folk mobbar andra. Jag pratar aldrig om det! För jag tycker det är så hemskt att folk har mage till att mobba någon annan.
🌸Döden. Jag är så rädd för döden att jag aldrig pratar om det eller nämner det. Jag kan prata om min systerdotter och pappa men det är inte samma sak. Men om mig och döden nej usch det är tufft och jobbigt..


🌸Ensamhet. Jag avskyr ordet ensamhet. Jag har svårt för att va ensam. Jag skulle nog aldrig klara av att va ensam eller bo ensam om det någon gång skulle hända. För jag är så sällskapssjuk att det kommer va tufft. Men är också en vanesak kanske!Jag utmanar:
@Readthis @ssandras @Anna86 att göra denna listan :) ❤️

  • 166 Readers

Likes

Comments

Som många kanske har sätt så har min blogg varit lite tyst ett tag. Men har legat sjuk sen i torsdags ungefär!

Mår inte helt bra än men det går nog åt rätt håll snart. Så jag tänkte komma igång med bloggen igen. Jag ska läsa igen @ssandras om blogg tips så jag kan ha några tidsinställda inlägg. Har några på gång men det tänkte jag sätta mig ner med i morgon när jag har mer tid och ork så klart. Jag vill ju ha det så bra som möjligt.

Så får kanske starta datorn än att sitta vid ipaden :) men det går ju då jag har tangentbord till den :D men jag ser hur jag gör i morgon:D Har lite saker som ska fixas innan allt blir bra :).

Jag hoppas ni har haft en fantastisk dag idag. Det har ju jag haft eller ja mest sovit idag då jag är sjuk:(. Men lovar att bloggen kommer komma igång igen :)

Håll ut :) <3

Ha en fantastisk kväll och natt alla som är vakna <3 Sov så gott <3

  • 162 Readers

Likes

Comments

Som många säkert vet så mår jag inte helt 100 bra :( . Har kommit in i en period med ångest och depression igen :’(. Super jobbigt är det. Den förstör super mycket för mig!

Jag kontaktade vårdcentralen i veckan för att boka en tid till en psykolog! Men för att få en akut tid var man tvungen att ringa på morgonen. Ja jag ska ring när jag har råd att gå ditt. Just nu kämpar jag på med det. Men kan säga att det är super tufft att må som jag gör.

Dels så förstör den min sömn super mycket. Just nu sitter jag helt rätt upp och ner för att jag inte kan sova. Jag försöker att lägga mig i sängen men väl i sängen så ligger jag bara och vrider mig :(. Kan säga att hade inte allt hänt efter min brors tjejs kalas så kanske jag inte hade mått så som jag gör..

Just nu känner jag bara att jag vill gräva ner mig och sova i 100 år men det går inte. Så jag ska ta itu med att få hjälp med allt och ta i mot den hjälp jag får. För inte ska jag behöva må som jag gör nu.

Jag har varit sämst på att uppdatera bloggen känns som om jag ligger efter och tappar följare :( ja allt är inte på topp för mig just nu..

Bara en sån jobbig månad också där jag vet att jag har varit moster i 15 år. Men att inte få fira henne gör ont inom mig. Jag får försöka göra det bästa av allt att tända ett ljus för min finaste ängel på himlen. <3

Yes nu vet ni hur jag mår. Jag mår så sjukt dåligt att många är oroliga över mig. Ja det är inte så bra att behöva känna som jag gör. Men jag vill samtidigt att ni som läser min blogg ska ha förstående att jag kanske inte uppdatera flera inlägg om dagen eller i veckan. För har märkt att det blir några hopp i mellan mina inlägg! Jag kommer försöka iallafall att uppdatera så mycket jag orkar och kan..


Men för tillfället så kommer nog bloggen ligga på is tills jag hittar tillbaka till mig själv igen och känna att nu är jag lycklig och mår bra. Jag hoppas att alla kommer förstå det. :)..

Jag skriver inte detta för att få uppmärksamhet utan för att alla ska förstå att jag inte har dagar där jag mår tip top :). Men ta hand om er så kanske det kommer upp ett inlägg om något kul :)

Jag kommer komma tillbaka till allt igen :)

Puss och sov så gott alla <3 <3 <3

  • 218 Readers

Likes

Comments