View tracker

Har varit i Albanien i snart tre veckor och det är helt underbart. Att äntligen få vara med min älskade igen känns som himmelriket. Det är ca 30-35 grader varje dag så vi solar och badar väldigt mycket!
Känslan av att inte behöva säga hejdå fler gånger är obeskrivlig. Kan inte fatta att han flyttar med mig till Sverige den 15 augusti. Lycklig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 50 readers

Likes

Comments

View tracker

Jag tror inte att jag har förstått det än. Att han kan åka hit med mig om några veckor. Vi har fått 'snabbt' svar, för det borde ha tagit 16 månader men vi fick svar efter 11. Om en vecka åker jag ner till honom och sen åker vi hit till Sverige igen och kan äntligen börja vårt liv tillsammans.
  • 58 readers

Likes

Comments

View tracker

Vi har äntligen fått beviljat uppehållstillstånd! Går på moln nu! Och om 12 dagar är vi med varandra igen :) kärlek till alla ♡

Likes

Comments

Kan nästan inte förstå hur snabbt denna månaden har gått! B-uppsatsen inlämnad och om en vecka börjar jag jobba, så förhoppningsvis går dagarna snabbt tills jag ska åka. Längtar så mycket!

Likes

Comments

Det känns som att tiden går alldeles för sakta. Mejlade migrationsverket idag igen, dom har ju inte svarat på mina senaste mejl (suck!). Hoppas nu att vi får några positiva nyheter, men tror ju inte det tyvärr :(
Önskar att dagarna ska gå fort så jag kan vara hos honom igen.
  • 81 readers

Likes

CommentsÄr riktigt glad att jag bokade biljetten så pass tidigt som jag gjorde, för nu när jag kollar vad priserna ligger på så är biljetterna minst 1000 kr dyrare. Och det var det jag misstänkte skulle hända, så det känns bra att jag lyssnade på min magkänsla som jag inte gjorde förra sommaren. Då väntade jag alldeles för länge i hopp om att priserna skulle gå ner desto närmre avresedagen kom, men nej. 

Längtar så mycket till jag ska åka. Har inte träffat min älskling på 4 månader nu och det är fortfarande lite mer än 2 månader tills jag ska åka. Men när jag väl börjar jobbar i sommar så kommer nog tiden att gå fort, förhoppningsvis!

Saknaden är stor!

Likes

Comments

Har nu bokat biljett och jag åker den 19/7. Det blir dagen efter att jag har slutat jobba så lite stressigt men det ska nog ordna sig :) Räknar nu dagarna och önskar att tiden ska gå snabbt!

Likes

Comments

Sitter och kollar biljetter nu och jag fattar inte varför det ska vara så dyrt! Det positiva är att jag kommer kunna åka redan den 20/7 och stanna hos min älskling till slutet på augusti och sen åker vi till Danmark tillsammans för att fira mammas födelsedag :) så det blir många veckor tillsammans och det gör mig så lycklig, hoppas även att hans uppehållstillstånd är klart tills dess så att vi inte behöver skiljas åt än en gång.

Likes

Comments

19 grader varmt idag och imorgon ska det bli lika fint :) glad påsk!

  • 103 readers

Likes

Comments

Varit på hockey idag och sett Sverige vinna över Danmark med 6-2 :D


  • 102 readers

Likes

Comments