Topp från NAKD (HÄR) och läderbrallor från Zara

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Förlåt. Jag har verkligen inte orkat lägga min energi på att skriva ett blogginlägg. Jag har knappt haft orken till att ta mig ut och umgås med vänner. Inte nog med att jag har två nya arbetsplatser att komma in i, med olika rutiner och okända ansikten, utan för exakt två veckor sedan sprang min katt Rut ut genom dörren och sedan dess har vi inte sett till henne. Vi har letat i varenda vrå, knackat dörr och tjatat hål i huvudet på våra vänner på Facebook. Jag ber dig, kom hem. Snälla.

I allt detta har jag dock hunnit med en sushidate med Liza, en myskväll med Isabella och en tjejmiddag för att fira Emilias 20-årsdag. Grattis gumsi!! Hade verkligen en jättetrevlig kväll så all cred till dig.

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen chansen att besöka Fotografiska, något som min syster var mindre glad över. "Jag fattar inte, hur kan du tycka att detta är skoj?" sa hon och stoppade, likt en struts, ner huvudet i sin mobil.

Jag hoppas att jag en dag får möjligheten att låta mina bilder hänga där. Tänk vilken grej!

Childhood (nedan) var min favorit. En väldigt gripande bild.

Likes

Comments

When I say Justin you say Bieber

Igår tog vi, jag och min syster, T-banan till Tele2 Arena för att sjunga med till BIEBAH. Han var punktlig och började konserten exakt på utsatt tid. Mycket playback dock och hela han kändes rätt likgiltig, tom, på något sätt. Men det var inget alla tusentals tjejer i publiken brydde sig om utan dom gallskrek (och då menar jag ett sånt där riktigt öronbedövande skrik) så fort Justin mer eller mindre tog ett andetag. Nä, jag ska inte sitta här som en surkärring och klaga. Överlag tycker jag ändå att han fick till en helt ok konsert, Justin är ju trots allt (ja, juste) Justin. 😌

Likes

Comments

Idag träffade jag Emilia över en fika och det var verkligen på tiden! ...både att få gossipa och att få möla i sig kärleksmums. 😛👅

HALLÅ! Har förresten fått en till tjänst på förskolan så tjoho för mig! Nu får jag jobba med kidsen alla dar i veckan (bortsett från lördag och söndag då).

Visst är hon en solklar tia?!

Likes

Comments

Bilder från weheartit

Igår kom pappa in med ett stort (och ganska löjligt) flin på läpparna och bad oss ta upp mobilerna och kolla i vår gruppchatt. Där fanns en bifogad bild med en bokningsbekräftelse på att vi till sommar ska till ISLAND och USA! Först åker vi 3 dagar till Reykjavik för att kolla på (läs: fota) den fantastiska naturen och bada i varma källor för att sedan spendera 6 dagar med shopping i New York. Jag är mer än redo! 😄

Likes

Comments

Har haft en jätteskön semester men jag känner mig inte ett dugg utvilad, snarare tvärtom. Vi bodde som sagt på Caldera Beach som ligger i Gerani, alldeles intill Plataniás. Hotellet var riktigt fint och låg precis bredvid havet. Stranden var tyvärr stenig nertill men det gick an ändå!

Jag åkte med min syster och Rasmus och vi tog det lilla lugna, var ute och käkade middag och gymmade en dag och spelade tennis en. Sen är såklart kameran alltid nära till hands!

Nä, nu är jag mer än redo att krypa till kojs. Imorgon gör jag mitt första pass på min nya förskola, med min nya resurstjänst. Ska bli spännande! Hoppas verkligen att jag kommer att trivas.

Lite bilder som jag glömt visa er:

Likes

Comments

Hela dagens beach-outfit går att hitta på NAKD.com - man kan ju nästan tro att jag är sponsrad (PING #nakd jag e ert största fan)

👇🏻👇🏻

Likes

Comments

Kvällens, alldeles för sena, middag stod restaurangen Match More för. Inte nog med att maten var supergod och personalen jättetrevlig, inredningen får även den en solklar tia. Favvostället än så länge!

Likes

Comments

Igår tog vi bussen in till Chania, strosade omkring i solnedgången och åt pasta penne med zucchini på en restaurang vid havet.

Bussresan från Gerani till Chania tar ca 35 minuter och kostar 2.2 euro p/p.

Likes

Comments