Nya naglar i pärlemor matchas med en tisha från Amplified🙃🙃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är helt förundrad över att jag fortfarande inte åkt på vinterkräksjukan trots att jag fick två blaffiga spyor över hela mig i torsdags på jobbet. *peppar, peppar, ta i trä* Firar min friskhet med att lyfta vikter på gymmet och förnya garderoben med lite nya kläder. Trevlig helg på er!

Mössa, Samsøe & Samsøe
Jacka, Raglady
Tröja, KappAhl
Byxor, Zara
Skor, Pavament

Likes

Comments

Idag har vi lagat en vegansk variant på Fish and Chips. Jag följde receptet från Zeinaskitchen.se men bytte ut fisken mot TZAY-filéer. Till remouladsåsen använde jag havrebaserad créme fraiche från OATLY ofc.

Likes

Comments


Fatta vad skönt att vara sådär obrydd som vissa människor är. Att bara filtrera bort och skita i alla orättvisor här i världen. Tänk vad lätt ens liv vore om man skulle strunta i frågor gällande rasism, sexism, speciesism och allt annat som får en att koka inombords.

Helt ärligt nu, jag är så trött på er som sympatiserar med SD, som objektifierar kvinnor och som ääääälskar kött och tror att vegetarianer lever på salladsblad *höhö*. MEN jag ser också er som inte säger ifrån när farmor serverar en n-boll på släktträffen, som sitter tysta när den manliga kollegan drar sexistiska och homofobiska skämt på lunchrasten och som kallar er för djurvänner samtidigt som munnen proppas full med kebabpizza från den lokala pizzerian.

Ingen kan göra allt men alla kan definitivt göra något och en bra början skulle kunna vara att se filmen OKJA på Netflix, följa konton som @TNKVRT och @snubbarsuger på Instagram och gå med i gruppen ”Vad lagar du för veganmat idag?” på Facebook.

Ta ditt ansvar och gör världen till en - åtminstone lite - bättre plats att leva på.

Tack.

Likes

Comments

Jag och Emelie har spenderat helgen på Asia Spa med jobbet. Vi har bildat en riktigt svängig popgrupp, ätit god mat och lyssnat på olika föreläsare. Sprang även in i mina goa, gamla kollegor - er har man ju saknat! ❤️❤️

Likes

Comments

Idag har jag stått i köket och fixat och donat hela dan. Slutresultatet blev glaserade Oumph-ribs med hasselbackspotatis och champinjonsås.

Hörni, tänk att det kan vara såhär göttigt att käka vegetariskt (piiik till alla er som fortfarande äter kött) 😊😊

RECEPT:
Oumph-ribs
Hasselbackspotatis
Champinjonsås + kinesisk soja och kantarellfond

Likes

Comments

Vårt vego-julbord bestod bland annat av sojabullar, auberginesill, rödbetssallad, ägg med tångkaviar, gravad morotslax osv osv

Likes

Comments