Idag var jag upp med tuppen-ish för att umgås med Isabella. Vi åkte in och gymma och dum som man är trotsade man halsont och tränade ändå. Väl hemma kände jag febern komma och 'peppar, peppar ta i trä' för att det går över under natten.

Med en Ipren i omlopp åkte jag pliktskyldigt in till Kungsbacka för att träffa Sara och Liza på drink-kväll. Man vill ju inte vara den som är den och bangar i sista sekund, oskönare människor finns ju inte. Drinkarna fick sig en liten, liten smutt medan frukten och bubbisarna å andra sidan åkte ner direkt.

Tack för trevligt sällskap och godnatt! ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Om EN ynka vecka flyttar vi in i nya lägenheten. Det närmar sig med stormsteg. Lagom till flytten landade dessa bilder från Printasquare i min brevlåda. Dom ska pryda mitt fotonät som ni kommer få se mer av inom det närmsta.

Recension: Snabb leverans och bra kvalité, härifrån kommer jag absolut beställa igen. Älskar vintagekänslan i bilderna.

Likes

Comments

Idag fyllde farmor 70 och det firade vi med buller och bång. 😛 Hon bjöd på bubbel och massvis med gott att äta. Ett fyrfaldigt leve för Babban, hipp, hipp... Hurra! Hurra! Hurra! HURRA!

Tänk att vara såhär fräsch och trendig när man närmar sig 70. Hoppas generna sitter i!

Likes

Comments

Idag gick vi och huttrade på Kungsbackas internationella matmarknad. Vi köpte med oss mat och satt oss i bilen i ett försök att få upp kroppstemperaturen - att sitta ute och käka fanns inte på kartan. Mätta och något varmare tog vi bilen till Kungsmässan. Vi har en hel del kvar att köpa till lägenheten, det är mycket som saknas och om EN VECKA-ish får vi nycklarna till våra 47 kvm. 😍

Likes

Comments

Igår åt vi påskmiddag hos Rasmus familj och jag bjöd på mjölk- och äggfri morotskaka. När det började mörkna kom min privatchaufför och hämtade upp oss i sin supertaxi. GPS:en stod inställd på Grevens och taxi-Liza tryckte gasen i botten - snabbt ska det gå!

Tog ett glas vin och satt under värmelamporna och tjöta. Mysig och alldeles lagom kväll. Kom hem vid 02 och blev genast beordrad att leta påskägg. Efter X antal ledtrådar hittade jag äntligen(!) ett ägg fyllt med Calvin Klein underkläder. Göllönge😌

01:20

Likes

Comments

SKÄRTORSDAGEN

Slutade jobbet vid 3 och stack direkt in till gymmet för att lyfta skrot. Sprang litegrann på löpbandet och tränade ben för kung och fosterland (lol nä nu ska vi inte överdriva). Stapplandes kämpade jag mig hemåt och gjorde mig iordning för att möta upp Emilia. Äntligen är hon hemma!!! Vi åt dessertfat tills vi sprack och munnarna gick i ett. Så glad att ha dig här igen.

Note to self: ge fan i att försöka locka håret, lockarna går ändå ut efter 3 sek och håret blir till ett fågelbo istället

Likes

Comments

Idag påskpysslade vi på jobbet och vid halv 5 tog jag mitt pick och pack och åkte raka vägen in till Cyrano för pizzakäk med Isabella. Tog en veganpizza med mjölkfri ost och sojastrips. Muy bien. Jag åt för första gången i världshistorien upp en HEL pizza själv!!! Tunna pizzabottnar, det är grejer det!

Mitt sällskap får givetvis 10/10 i betyg, vem kunde tro något annat?

Likes

Comments