Igår firade vi midsommar i regnet med hela härliga gänget (lägg märke till hur bra jag är på att rimma). Tack Adam för en trevlig kväll!

Fotocred till herr Axlund 😛

Likes

Comments

Vi hamnade på Harrys idag igen, ensamma och sköna på en onsdag.

Likes

Comments

Med min darling

Likes

Comments

Igår bjöd jag in tjejerna till mig och käkade pizza, spelade spel och drack gott. 🥂💕

Likes

Comments

Idag jobbade jag min sista dag bland barnen. Ögonen tåras medan jag skriver. Blev avtackad med sång och presenter från både kollegor och barn. Där och då blev det gråtkalas så det stod härliga till. 

Under eftermiddagen fick jag ett telefonsamtal från ett av barnen (herr retsticka<3) som ville önska mig lycka till i framtiden och japp, då rann tårarna igen. Har utan tvekan haft världens bästa arbetsplats. Ni är bäst, bäst, bäst.

Kolla bara vad mycket fint jag har fått? Plus en jättefin ljuslykta av kollegorna som inte kom med på bild.

Bokstaven C för Cornelia, nej er glömmer jag aldrig kära barn <3❤️❤️

Likes

Comments

Tjenixen! Igår jobbade jag, hade Quiz-AW med fröknarna och Esters-häng med Sara, Emilia och resterande del av Kungsbackas befolkning. I Love Mondays:P

Likes

Comments

Idag var syrran på Ullared och hon fick i uppdrag att köpa med sig lite roliga sällskapsspel hem. I påsen låg Galenpanna och Speak Out, typiskt nog lyckades hon få med sig 'Barn mot vuxna'-versionen istället för den vanliga - men vi har testat och skrattfaktorn är lika hög ändå! Spelkväll någon?

Likes

Comments

Häromveckan vann jag 2 biljetter till Summerburst så igår drog jag med mig Rasmus in till ett mulet Göteborg. Vi tog pendeln in med syrran och väl inne på Ullevi mötte vi upp Liza och Sanna för dans och skriksång hela kvällen lång.

Ett stort + till Summerburst som fixat festivalområdet SÅ mycket bättre i år. I år kunde man ju faktiskt komma fram till baren utan att klämmas ihjäl av människorna runtomkring.

Likes

Comments