När jag fyllde tjugotvå fick jag ett puttinuttigt brev av Isabella där det bland annat stod att jag skulle bli bjuden på frukost/brunch på valfritt ställe. Sagt och gjort, idag tog vi bilen till Fjärås och åt chokladfrukost på Skårs Gård. Mitt sällskap får 10 av 10 i betyg. Skårs Gård når dessvärre inte lika högt på poängskalan. Specialkosten var obefintligt - med undantag från en ynka laktosfri yoghurt. Inget mjölkfritt så långt ögat kunde nå. Eller glutenfritt, för er som inte tål det. Så för min del fick det bli en lakto/ovo-vegetarisk frulle, jag som normalt äter sojayoghurt och dricker havremjölk.

Nästa gång får vi testa något annat. Några tips? 😊

Min fina tröja kommer från Zara och kostar under 200-lappen. Älskar volangerna på ärmarna!

P.S. Tröjan är grå - även fast den ser ljusblå ut på bilden. D.S.

Likes

Comments

En hemmagjord, lite halv B, godisbukett med noggrant utvalda bitar - rosa, givetvis. Och så en köppresent från Jeansbolaget. I år fick jag till det! ☺️

Likes

Comments

Imorgon har vi två varit ett par i 5 år. Kan ni fatta, ett halvt decennium. Vi firade med middag på Pinchos och efter varje rätt utbrast Rasmus "Jävlar vad gott!". Jag beställde in kantarell toast, getost med rödbetor, svamprisotto och Oumph burgare. Kan rekommendera alltihop! Och till våren öppnar Pinchos här i Kungsbacka, vilken grej!

Att äta L/O-vegetariskt är inte så pjåkigt ändå! 🌱

Den bästa jag har

Likes

Comments

Hoppar studsmatta i Göteborg med Rasmus. Förvånansvärt svettigt och kul!

Likes

Comments

Detta fina trillade in i min garderob igår. Två toppar från Ganni som just nu är på 50% REA på Tara-Raglady. Så sköna och enkla att slänga på sig till ett par läderbralls. Och kolla vilka underbara örhängen från Lily and Rose som jag fick av Rasmus föräldrar i födelsedagspresent! Dom åker definitivt på nästa gång jag vill vara lite extra fin.

Haha visst ser örhängena ledsna ut :(

Likes

Comments

31 januari 2017

Likes

Comments

Sushi och presentöppning hos mamma. Fick ett presentkort på Kitchen Store av @isabelleidaa och köksredskap från märket Anders Petter av mamma. Det dyker genast ner i flytta-hemifrån-lådan som successivt fylls på. Vet knappt vad jag har däri längre, haha!

Klämde i mig 10 bitar tofu, avokado och vego-rullar från favvo Naam.

Likes

Comments