Tröja: Ganni / Kjol: NAKD / Väska: Coach / Skor: Pavament / Solglasögon: Randolph

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ett år senare och vi är back in business igen! Vi satt oss på Kaffebaren och jag slurpade i mig en skål champinjonsoppa. Vi pratade om året som gått och tbh så känns det som att dagarna stått still - det mesta är sig likt å Linnea är lika söt och glad som alltid!

Hur göllig är hon inte dååå

Likes

Comments

En promenad i kvällssolen tillsammans med @isabelleidaa b4 söshi

Likes

Comments

Den första maj kan vi vinka hejdå till våra 21 kvm för vi har fått en tvåa i Kungsbacka!! 47 kvm exklusive balkong med kvällssol. Är så spänd och förväntansfull. Det ska bli så kul att få visa er slutresultatet när lägenheten är inredd och klar!

Åh du första maj, som jag längtar efter dig!

Snart är denna köksvrå ett minne blott.

Likes

Comments

Igår var vi på lägenhetsvisning, håller tummarna. Behöver komma långt bort ifrån våra 21 kvadrat som vi sitter inne på nu. Och finns det något roligare än att få inreda och handla möbler på nytt? Drömmer mig bort.

Idag har vi inte gjort många knop. Mer än att käka burgare på nya Mr Döner, gamla Burger Station. Fortfarande den godaste vegoburgaren jag smakat.

Nu spelar jag tv-spel med Rasmus, Gustav och Fidde. Mitt i natten i vanlig ordning.

Jag har skapat en ny kategori som heter "Vego på restaurang" där ni kan gå in och kika i fall ni behöver tips på ställen att äta gott (och kanske mindre gott) på.

Likes

Comments

Igår jobbade jag till four O'clock och efteråt hoppade jag i träningskläderna och begav mig ut på en löprunda. Återigen kan jag konstatera att kyla i kombination med ansträngning inte riktigt är min grej. Köldastma någon?

Knallröd i ansiktet och med andan i halsen satt jag mig vid middagsbordet och tryckte i mig några sushibitar från Naam. Mätt och belåten (och helt, helt slut) släpade jag mig in i duschen och gjorde mig iordning för vinkväll med tjejerna. Och inte vilken vinkväll som helst utan blått vin-vinkväll! Det gäller att vara först med nya trender. Hehe!

Ute var det stendött men vad gör det när sällskapet är på topp. Sov hos Sara och Adam i deras nya, fina lägenhet och blev bjuden på frukost från Jerkstrands. Tack snälla ni! 💖

Såhär glad blir man av att skåla i blått vin!

Likes

Comments

Jag kickade Rasmus ASS på bowling idag :P

Likes

Comments

Min sista resursdag (08-14) på jobbet är nu gjord för nästa vecka går jag upp till en heltidstjänst! Med planeringar, föräldramöten, utvecklingssamtal och allt vad det innebär. Då blir jag fröken på riktigt.

Att sluta klockan två är i skrivande stund ett minne blott - så jag passade idag på att käka lunch på Berit & Elvy på min sista tidiga arbetsdag. Jag åt en jättegod avokadomacka och Rasmus åt en ännu godare RAW pizza. Drömställe!

Min tisha är från Ganni och den blåa hårsnodden finns att hitta på Glitter

Likes

Comments