Vem är Josefina & hur går mina tankar?

Nu har jag suddat ut min text två gånger, jag vet inte vart jag ska börja. Hur mår jag? Om jag själv visste, sitter nu i mitt mörka vardagsrum med två tända ljus & lugn musik i bakgrunden. Jag är rätt tom, bara är. Det jag vet att jag inte är den glada, spralliga Tina jag brukar va, just nu. & jag vet att det är okej. Alla personer har sina motgångar & jag vet min, men vill inte känna som jag gör, eller göra som jag gör.

Jag är en ensam varg, så att vara själv är inga problem. Jag har många vänner, men har två helt magiska personer som ligger lite extra om hjärtat. Mina allra bästa vänner, personer jag aldrig vill förlora i mitt liv. Men jag känner mig förlorad, i mig själv. Jag skrattar, men varför känner jag inte glädje? När personer säger att de älskar mig, men hur? när jag inte kan älska mig själv, just nu.

p.s Jag älska​​r er.

​​Varför strävar jag efter att bli accepterad av samhället när det är jag - som bestämmer över mitt egna liv. Jag försöker intala mig själv att jag är värd något, men varje dag så kommer tanken att jag inte är bra nog. Att bli lämnad, bortglömd är två av mina största rädslor i livet. Jag gråter sällan men när jag skriver detta så bara forsar tårarna, för jag inser hur trasig jag är. Jag är stark "ensam är stark" brukar man säga, men ju fler man är ju starkare blir man tillsammans.

När man stiger upp på morgonen och läser ordet "lycka" som hänger på väggen får mig fundera om jag minns hur det känns att vara lycklig? men jag borde, eller är jag det men straffar mig själv?

Idag, har varit en okej dag. Men jag har en tanke som går runt i mitt huvud gång på gång, inget jag kommer dela med mig av. För de som vet, vet.

..

Jag slutade skriva i 10 minuter, stirra rätt ner i golvet. Jag låter jätte dramatiskt när jag skriver såhär, men jag skriver för att komma ihåg mina tankar, vad jag gjorde, vad jag kände.

Kommer ni ihåg mina rädslor, jag känner mig lämnad, just nu.
Känner mig ensam, jag är ensam.

Jag kommer vilja att detta inte är sagt, skrivet imorgon, såhär känner jag nu.. kommer säkert skriva igen, ringa igen, men jag vill bara inte förlora dig. Jag skrev detta för de som står under är det jag kommer ångra att jag skrev imon, jag lovar.. men måste..

Något som tynger mig något enormt;

Att veta att jag inte kan skratta med dig längre, eller ringa dig, skriva till dig för tillfället.. för jag vet att jag kommer bli sårad, eller mer bygga mig glädje kring dig när jag ska kunna titta på dig en vacker dag & le mot dig av andra själ. Det är bara det att - när jag är med dig så mår jag verkligen bra & skrattar med hela mig. Snälla glöm mig inte, tryck inget illa om mig. Jag ångrar inget, inte det minsta lilla. Sist vi umgicks, wow.. u know why. Jag hatar att jag släpper in personer på djupet när jag min rädsla är att bli lämnad. Men det jag VET är att du inte vill lämna mig, så gör jag det jag hatar...


lämna dig.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I fredags den 15/1-16 blev jag & mina tjejer make-up artister! Vilken känsla, att äntligen få göra det vill & drömt om. Kanske en löjlig dröm men att ha kul på sitt jobb är något jag har strävat efter. Älskar mode, skönhet, fashion. Style i allmänhet. 🙌🏼

Vi gjorde prov den sista veckan, en teoretiskt & tre praktiska. Allt gick bra, över förväntan. 94,5 av 99. Man behövde alla rätt för att få betyget A. Så fick B. Men alla praktiska fick jag A :)

Så alla, sluta aldrig drömma!!

Likes

Comments

Idag samma tid som vanligt började skolan kl 08:00. Snart gått 2 veckor redan! Helt galet. Jag trivs så bra & tjejerna jag går med är så duktiga! Inga problem där inte. Skratt & galenskaper! :) idag fick jag sminka fina Sophia & idag var det smokey eyes på schemat!

Om ni vill veta vilka produkter jag använder så skriv det, så börjar jag ta med det! På henne använde jag brun, svart & en jätte fin färg som är blandad mellan rosa,vit & guld. Ögonbryn på det & sen singelfransar på! Blev väldigt nöjd, håller ni med mig? :)

Likes

Comments

Som de flesta vet så är halloween en av mina favorit högtider! Igår åkte jag hem till en vän som skulle iväg på fest, med leendet på läpparna fick jag möjligheten att sminka 5 personer. Detta blev resultatet, den sista personen hann jag inte ta någon bild på! Men vad tycks? :) visst blev det bra, klart att det finns saker man kan ändra på men i helhet blev jag nöjd!

Hur var eran halloween? Lyckad, galen kväll, spårad?
Själv var jag ute på två vänner, kvällen var bra men blev lite strul på slutet, men det är standard mellan oss två. Vi är för lika med väldigt starka åsikter & viljor. Men jag älskar henne ändå, hon är som min syster! Förlåt för det som hände går bästa Sofia <3

Hoppas eran kväll va bäst!
Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Ursäkta för dålig kvalité på bilderna! Tagna med en gammal skrutten Sony Ericsson! :'D haha! BÄSTA redan jag har gjort hittills, herregud vilken stad! Nu i feb sticker jag till L.A & Las Vegas! Kommer bli sååååå roligt! DÅ kommer jag ha med mig en bättre kamera kan jag lova! Puss

Likes

Comments

Jag lever i en dröm! Snälla nyp mig någon!
Jag har bestämt mig, jag lever en gång & nu kör jag!
Jag har sparat ihop cash nu så jag kan börja med min utbildning! Jag är så glad, så himla glad.

Smink har alltid varit min grej! Många säger att smink är ett sätt att dölja sitt naturliga jag, eller att man skäms för hur man egentligen ser ut! Nej, sluta dra alla över en kam. Smink för mig är ett sätt att utrycka sig, eller enkelt som att piffa till sig.. precis som killar gillar att piffa till sina bilar!

Sluta se oss som osäkra?! ska vi gå runt & säga att du är osäker på något du har i brallan.. så du måste väga upp det med en snygg bild? ;) boom.

Stop! More make-up to the world!

Likes

Comments

Haha, vad ska man säga?
Jag fick igång min gamla dator som jag hade under gymnasiet. Har alltid trott att den har gjort sitt liksom.. Jag har ju några år på nacken & jag gick gymnasiet för ett bra tag sen! Haha, när jag börja kolla igenom allt så hitta jag gamla inlämningar & depp dokument som jag skrev på kvällarna..

Men på tala om bilder, oh lord! Please forgive me.
Fjortis-Tina, Emo-Tina, trorhonärsnygg-Tina.
Kolla på första bilden, vågar nästa inte gissa vilket år.. men det där måste vara någon gång 2009-10?

Lite skillnad om man kollar på idag!
Eller? Kanske är sminket som har blivit bättre ;)

Nästa inlägg får bli bilder från New York som jag hitta! Det var faktiskt kul & se igen! Kommer snart tillbaka, lovar mina finisar! Puss

Likes

Comments

Instagram