Jag tänkte faktiskt köpa ett novabett och testa det på Sienna. Om inte annat så kan det vara bra och byta med ibland! Hon tröttnar lätt på saker så man måste göra på annat sätt osv för att få henne att vara uppmärksam:) rider på 2 olika träns och bett just nu, blandar lite när som helst och ibland med nosgrimma, ibland utan.
De betten jag rider på är 2 delat med vanliga lösa bettringar och 3 delat också med vanliga bettringar. Ej fasta då alltså.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haft körlektion nu på morgonen. Det gick mycket bättre idag, igår gick de piss dåligt:(

Jag har ont i huvet också, känner allt går bra nu..
Så åker hem nu så får vi se om jag blir bättre, tog redan en tablett i morse men nu har värken kommit tillbaka.
Jag bara måste plugga också, fy i helvete vad stressad jag är över det. Stressad inombords liksom, de kanske inte syns eller märks men usch :( det är inte kul att ha den stressen. Som sätter sig i bröstkorgen och huvudet.


Likes

Comments

Hon va såå fin på träningen igår😍 rätt så taggad och rädd för ALLT till att börja med, kändes rätt så kaos haha. Men när vi började hoppa och hon koncentrerade sig gick de såå bra! Hon hoppade riktigt fint och orkade längre än förra gångerna. Hon fick hoppa igenom trekombination vilket också gick bra trots att det faktiskt kanske kunde finnas lejon och tigrar bakom vartenda stöd, haha.
Min älskling ❤️


Likes

Comments

Prc haft körlektion sitter och väntar på bussen till praktiken. Fyfan va kallt de är, skulle verkligen inte valt jeansjacka :(


Likes

Comments

Underbar morgon och förmiddag. Släppte ut och fixade stallet i morse. Har precis skrittat ut Tulle tillsammans med en supermysig tjej i stallet och hennes häst.

Nu sitter jag och dricker lite kaffe i solen, klara är med också ☺️👌


Likes

Comments

Han va så fin idag på tävlingen. Vilken stjärna han är, vi är verkligen gjorda för varandra. Passar varandra som handen i handsken och så var det redan första gången jag satt på honom.

Berättar lite om själva tävlingsdagen. Besiktigade osv och sen gjorde vi ordning honom, skrittade väldigt länge för trodde jag va tidig. De va ganska rörigt, fick knappt kontakt med personen som skulle släppa in på framhoppningen. Men jag fick i alla fall uppfattningen av att det var många kvar till jag fick komma in. Så skrittade där i min egen värld, tills mamma kom och sa att jag va nästa att komma haha. Aja började trava en stund och sen gick ja in. Var ju prisutdelning och en liten paus osv så jag fick god tid på framhoppningen trots allt. Han va riktigt fin på framhoppningen, okomplicerad och rätt så lugn. Var första starten i kategori D så ställde mig i gången sedan och väntade. Och läs att han han faktiskt stod stilla och chillade!!! Har aldrig hänt. Så skönt att han kan slappna av😯👌 efter en stund fick vi gå in på banan och jag red runt nått varv innan jag fick startsignal. Red på direkt i stället för att stanna nånstans och tänka eller så, funkar bättre för mig själv att göra så. Är väldigt nervös när jag rider mot första hindret.
Men han va så sjukt fin idag. Vi var helt rätt överallt, blev inget omtramp och jag lät honom flyta på i svängar och på distanser. Blir ju lätt att jag tar en extra check för han kan ändå lägga in massa fler galoppsprång. Men man ska ju såklart undvika det och få ett bra flyt och en bra rytm. Därmed snabbare tid.
Så i omhoppningen så vågade faktiskt jag, Joy Wasserman, rida lite fort och svänga. Haha, händer så himla sällan, gör det bara när allt känns 100 % bra. Tulle är ju snabb och han tycker det är skit skoj att vända snävt och springa fort😂
Det var en riktigt bra runda, väldigt nöjd med den och med honom och med mig själv. Nr 10 var en trippel och jag red i väldigt friskt tempo mot den, älskar att hoppa trippel. Ända hindret jag brukar rida bra på och inte va så nervös över! Och kollade precis bilder på equipes webshop och såg bild över trippeln, han va väldigt högt över trots att jag red fort! Älskar när allt bara stämmer och allt blir bra, när JAG fokuserar och inte är så tankspridd. Och ett plus är ju alltid att jag utmanar lite, jag är ingen omhoppnings ryttare, rider nästan aldrig fort eller för att vinna. Det räckte inte till vinst idag, men vi kom 2a igen. Blev slagen med några hundradelar men vad gör väl det. Viktigast var att vi fixade en sån bra runda och härlig känsla! Att få pris är bonus. Och alltid kul ;)

Är så kluven med att sälja, jag vet att det är jag som bestämmer och jag vet att jag behöver göra mig av med honom. Måste komma nånstans med livet och vi har redan gjort allt jag har velat göra med honom. Känner mig så att säga väldigt klar med honom! Skulle varit så himla skoj att följa någon ny liten ryttare med honom.
Men samtidigt vill jag ha kvar honom men ska han bara gå här och skrota då.. En toppenfin bra hopp ponny som bara går i hagen. Nä, tycker inte det är så bra. Framförallt inte för ponny sporten. Det behövs ju bra D ponnyer.

Tog i alla fall en liten promenad med honom när vi hade kommit hem och jag grät av mig lite. Många känslor på en gång!
Han är ju MIN, och det känns som att ingen annan klarar av honom. Men så är det ju inte, många skulle göra det. Men inte på MITT sätt ;)

Han är i alla fall min snuttefilt. Så skönt att ha en sån här häst, ställer upp för mig i alla lägen. Spelar ingen roll hur fel jag gör han försöker alltid fixa det! Han är verkligen guld värd.
Likes

Comments

Ska till Kungsbacka och hoppa LA med Tullebus.
Han var så sjukt smutsig, tror aldrig han har varit såhär smutsig i hela sitt liv haha.
Har ju inte tävlat nått i sommar så har inte funnits nån anledning att tvätta han.
Så jag stod som en jude igår och tvättade, hela hästen. Huvud och lugg. Han var helt gul!!! Men nu e han ganska ren men kommer ändå tvätta han idag igen så han blir ordentligt ren. Hatar när skimmar är gula :/ i alla fall mina egna hästar!


Likes

Comments

Idag red jag Sienna på galoppslingan här hemma, inte våran men det är grannens!
Den är lite mer än 200 meter. Så inte jättelång men alltid något :)
Travade ner och galopperade upp, körde bara 2 gånger sen travade vi ner och skrittade upp.

Hon va såå duktig i alla fall!!! Jobbade precis på rätt sätt i låg form. Ska jobba detta med henne regelbundet och bygga konditionen. Nu när jag vet att de går liksom;)


Likes

Comments

Sitter och kollar på tv 4 på ett program om Estonia just nu. Fyfan så hemskt, helt sjukt. Man blir helt deprimerad. Tänk att vara med om något sådant, tänk att nån dör i dina armar. Undra om man får dåligt samvete på något sätt, eller hur reagerar man? Alla har panik, ingen vet vad som kommer hända. Folk kom inte upp från trapporna. Nästan som Titanic.

Skeppet och de döda kropparna är kvarlämnat på botten i Östersjön. Som en gravplats. 1000 personer fanns ombord, 852 personer dog.

Likes

Comments