Delizia köpte vi sommaren 2015. Egentligen skulle vi köpa en ponny som hade gått fälttävlan, men med Delizia klickade allt. Hon hade startats i LA (110) men ingen dressyr. Vi köpte henne i Lysekil, så hon besiktades där nere, sen efter någon vecka åkte vi och hämtade henne. Det tog ca 8 timmar att åka hem så hon blev väldigt glad när hon fick gå ut i hagen. Mitt långsiktiga mål med henne är SM i fälttävlan.

Likes

Comments

Imorgon börjar skolan igen. Det här jullovet har gått i raketfart😉. Idag red jag ut på båda ponnyerna i snön, sen imorgon ska jag träna dressyr.

Jag har fixat några tidsinställda inlägg imorgon.

Likes

Comments

Idag kommer det upp några tidsinställda inlägg!

Likes

Comments

⭐⭐⭐

Likes

Comments

JiPe Delizia, Quattro, Hästar

Hej!
Eftersom att jag inte kunde åka på p&j idag så kom min bästa kompis hit😄. Vi tolkade efter Delizia, sen städade Vi sadelkammaren och putsade sadlar och träns.
Hennes blogg: nouw.com/inezjunered

Likes

Comments

Hej! Idag skulle vi åka på paj&jump, men det har kommit så mycket snö att det inte går att åka. Idag kommer min bästa kompis hit och ska sova över😃. Jag tror att vi ska tolka efter Delizia, och mamma ska tömköra Quattro. Nu ska jag städa sadelkammaren och mocka.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Heej!
idag är det typ 23- hos oss. Så hästarna får stå inne ett tag till satt inte vattnet fryser.
Men idag ska vi tolka efter Delizia! Quattro tror jag inte har tolkat förut så det ska vi prova😃. Imorgon ska jag åka på pay&jump. Jag ska bara hoppa 70 och 80 för att få en bra start på året.

Likes

Comments

Hej!

Jag tänkte skriva lite om mina mål 2017.

Jipe Delizia:

Starta LB i både hoppning och dressyr

Kvala till p80 i fälttävlan

Quattro:

LB i både hoppning och dressyr med honom också

p80 i fälttävlan med godkända resultat

Likes

Comments

JiPe Delizia, Träning

Godmorgon!
Igår red jag dressyr för Rosanna i ridhuset. Delizia var sjukt fin , hon har blivit mycket starkare i kroppen och orkar t.e.x gå i form i kort galopp. Vi började med en jättebra övning uppe på volten vid C, på den öppna delen av volten rider du öppna och lägger en tio-meters volt, sen uppe vid C ökar eller minskar gångarten. Den går att göra i både trav och galopp. En till bra övning är att lägga en volt i början av långsidan och en i slutet, om du galopperar kan du öka eller minska galoppen i mellan.

Idag ska jag rida ut i snön tror jag, det har kommit nästan 20 cm här!

Det är lite svårt att rita på Snapchat😂

Likes

Comments