Hej!
Som ni läste, så hade vi inte alls npgon riktigt tur med oss igår 😂.
När vi kom fram till Wasa teater så fick vi höra att det inte blir någon föreställning för att en av skådespelarna hade blivit sjuka.

Blev faktiskt besviken eftersom ingen alls hade meddelat det åt oss, eller skrivit det på sociala medier. Så vi gick runt i stan i ca en timme och sen åkte vi hem.

Idag så har jag varit i stallet en god stund. Det var verkligen så skönt att vara ensam i stallet med hästarna när solen lyste i ögonen.

Imorgon så kommer dagen att gå i bilarnas tecken. Ska måla en bil och sen även hämta hem en bil 😊.

Likes

Comments

Då var det åter igen helg, vilket känns super!
Just nu är vi hela familjen och Cia påväg till Vasa. Jag och Cia ska åka på teater och kolla på Plepo och resten ska gå runt på stan.

Veckan har gått ganska snabbt, och har haft mycket att göra.
Igår var jag även till Ya i Bännes för att kolla på närvårdarlinjen. Gillade skolan men där finns inget internat och ingen buss så slipper tyvärr inte dit 😕.

Sen fick jag äntligen också åka på styrketräning💪. Eftersom jag nuvhar ätit antibiotika så har jag inte fått träna. Men ugår fick jag vara med lite. Det var verkligen super roligt att få röra på sig lite 😊

Likes

Comments

Hejsan! Då var åter en vecka förbi. Är riktigt taggad på helgen, har massor av planer.

Ikväll ska hela familjen och titta på revy genrep. Både mamma och pappa brukade förut vara med och spela i revyn. Men nu på senaste tiden har vi brukat åka dit och kolla på när det övar, så det är kvällens planer.

Imorgon skulle jag vilja åka till slalombacken med mina vänner. Men får se hur formen är imorgon.

Sen på kvällen så ska vi och våra kusiner åka på konsert. Vi ska lyssna på ett band som heter Kaj (en humorgrupp ) så det väntar jag också väldigt mycket på.

På söndagen så är det kalas på schemt.

Mycket att göra men är super taggad på allt!

Likes

Comments

Hej!
Blev verkligen inte min favorit dag.
Har varit till läkarmottagningen eftersom jag aldrig riktigt blivit frisk från min förkylning. Den som har spökat på i snart tre månader.

Först när jag kom dit tog man ett Crp (ett stick i fingret) sen fick jag träffa en läkare och så skulle vi ta några blodprov.
Men det var verkligen lättare sagt än gjort. De blev tvungna att stick mig 12 gånger eftersom de inte hittade några bra blodådror.
Sen fick veta att jag har mycoplasma. Så nu blir det tre lugna veckor och sen blir det att börja försiktigt igen med träning.

Jag som har så mycket planerat, vill verkligen inte vara sjuk nu 😢.

Jaja hoppas iallafall att ni har haft en bra dag 💓

Likes

Comments

Hejsan!

Är riktigt nöjd med mig själv just nu, har hunnit klart med alla läxor, städat och även tränat färdigt för idag. Så nu har jag hela kvällen ledig.

Igår spenderade jag kvällen i skidspåret med Jenny. Vi skidade 10 kilometer riktigt skönt, fast det var länge sedan jag senast stod på skidor. Efter det så åkte jag hem till Jenny där vi fixade smoothie och satt och pratade.


Likes

Comments

View tracker

Hejsan!

Igår blev det en dag i slalombacken. Jag och Jenny prövade på snowboard, som faktiskt gick över förväntan. Vi har redan bestämt oss för att vi ska åka dit igen för att träna. Det var mycket roligare att stå på snowboard istället för skidor.

Efter att vi kom hem så hoppade jag snabbt in i duschen. Sen körde hela familjen plus Cia iväg för att åka och kolla på Karleby revyn.

Idag är planen att träna och sen kanske åka till stallet.


Likes

Comments

Hallo!
Ledigt idag igen 👍.
Idag har jag varit hos en kompis nästan hela dagen.
Nu senare på kvällen så åkte vi till våra kusiner för att hämta en snowboard. Jag ska imorgon åka med vänner till en backe för att åka slalom tillsammans.
Jag tänkte pröva på snowboard så är själv inställd på att ramla och få blåmärken. Men tycker att det skulle vara jätte kul att pröva på snowboard. Så nu återstår det bara att se! Hoppas bara att jag har alla armar och ben kvar 😂

Likes

Comments

Alla har ju skrivit om sin nyårslöften så tänker också dela med mig av mina mål för 2017!

1. Träningen: Vill träna ordentligt under detta år. Eftersom min dröm är att bli bra inom motorsporten så måsten jag träna kroppen för att orka köra. Både koncentration och uthållighet. Så ska nästa vecka börja styrketräning i lågstadiet så dit ska jag åka.

2. Skolan: Jag går på nian och kommer till våren att bli klar med grundskolan. Så just nu är det bara att hålla motivationen uppe för att orka med det sista. Sen till hösten blir det ny start i en ny skola!

3. Köandet: Där har jag som mål för i år att få köra för placering. Startade även året med att köra en ny rekord tid här hemma på vår bana! Så får hoppas på att det bara blir bättre.

Sen har vi även med kusinerna en utmaning. Vår familj mot deras familj, vi ska försöka godisstrejka ända till midsommaren. Om någon bryter löftet så ska den familjen bjuda på pizza. Så nu gäller det att hålla sig.

Likes

Comments

Hejsan!

Sista dagen på jullovet, känns väldigt tråkigt att inte få vara ledig längre men men...

Idag så blev det en dag på stan med syrran. Mamma skulle till frisören så jag och syrran passade på att gå runt på stan en liten stund. Hittade ett par byxor från Cubus som jag tänkte ta med till Teneriffa. Ska verkligen bli könt med en solsemester! Sen gick vi till Robert`s Coffee.

Nu när jag kom hem har jag tränat var ute på en promenad/springtur och sen har jag även tränat lite här inne!

Igår så hade jag verkligen ett tufft träningspass haha.. Jag åkte med min kusin till Touhutalo (ett stort lekhus). Där klättrade vi runt i ca två och en halv timme. Det var verkligen en utmaning att hinna med honom hela tiden, så tog det väldigt lugnt resten av kvällen.


Likes

Comments

Hoppas att ni alla har fått avsluta 2016 på bästa sätt!

Detta år har till största delen varit ett super bra år. Men hoppas såklart att 2017 blir ännu bättre!

Kollade att en kompis hade gjort en nyårs tag så tänkte köra den nu.

Gjorde du något i år som du inte gjort förut? Jag fick äntligen börja tävla i jokkis och sen fick jag även mopedkort.

Höll du några av din nyårslöften? Njaa...Att motionera gick ganska bra i ca ett halv år. Men nu tar jag nya tag och nu ska det hålla hela året.

Vilka länder besökte du? Sverige tre gånger och sen ganska många nya ställen här runt om i Finland

Något som du saknat under 2016 som du vill ha 2017? Lite mera kämpar glöd, så jag kan komma närmare mina drömmar.

Vilket datum från 2016 kommer du alltid att minnas? Det kan jag inte komma på, det finns ju förstås många härliga stunder.

Största misstaget? Att jag ibland lagt för höga krav på mig själv.

Vad spenderade du mest pengar på? Måste nog vara kläder.

Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2016?

Zara Larsson - Ain`t my fault

Juju on that beat

The Weekend - Starboy

Vad önskar du att du gjort mer? Ätit lite mer hälsosamt

Blev du kär i år? Lite ;)

Årets bästa film? Någon favorit film vet jag inte, men serie är helt klart Skam!

De bästa nya människorna du träffat? Har fått nya vänner genom tävlandet och även blivit mycket närmare de kompisar jag redan känt.

Vad fick dig att må bra? Vännerna <3

Finns det något som skulle ha gjort ditt år ännu bättre? Det finns det säkert, men nu är det bara att satsa på 2017!

Likes

Comments