Hej!

Jaha då va de helg och jag inledde med att kliva på vågen som vanligt på fredagar -0.8kg sedan förra veckan och totalt -27.6kg det kändes fint. Sedan blev det ett kvälls pass på jobbet och nu lördag och söndag är jag ledig. Jag har köpt en ny telefon äntligen så nu hoppas jag på att de blir mer bloggande framöver då jag är sämst på att sitta vid datorn när de inte är skola.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Oj oj oj nu var det länge sedan jag skrev! Det har liksom gått i 200 sedan i höstas och jag har väl inte riktigt hunnit med själv! Nåja nu får vi se om jag kan bli bättre på det här. Vad har hänt sedan sist? Jo, jag har börjat plugga, kom in på lärarprogrammet så har nyss klarat av första året yeha me! Nu har jag sommarjobb som usk på hemtjänsten och det är ändå okej. Viktresan då? Den har jag absolut inte gett upp, det har bara tagit längre tid och varit mycket toppar och dalar på vägen. Men sist landade vågen på -27kg så det går framåt i alla fall. Jag har precis gått med i viktklubb nu för att lyckas på vägen då jag haft det kämpigt ett tag. Annars så rullar det på, vi har flyttat till en större lägenhet också, V har lärt sig att cykla och det är rätt så bra ändå. Jag har också beställt en ny telefon efter att ha haft en med krossat glas i typ 6 mån haha :P Men man blir ju inte direkt rik av att plugga så tänkte att de va dags att slå till nu när man fått lön haha! Nåja de va en liten uppdatering från min sida.

Likes

Comments

Hej!

Så var det ny månad igen känns som sommaren bara swishar förbi! Jag har även nått ett nytt delmål vågen landade på 118.3kg i fredags vilket är en viktnedgång på -20.4kg 😄 så himla glad för det. Som inte nog med det så har jag antagit en utmaning #fantastic1000 som går ut på att man gör 100burpees per dag i 10 dagar! Å vet ni vad, jag har gjort 300st nu då dag 3 var idag. Helt galet. Nåja, nu är det semester men ska försöka hålla kosten och sånt ändå mitt nya mål är 3.3kg till sista Augusti och det hoppas jag verkligen att klara, så nu kör vi :)

Likes

Comments

Hej!

Jag erkänner jag är världens sämsta bloggare för jag skriver typ aldrig! Men här ser ni lite bilder istället vad som hänt sen sist.

Det har varit midsommar, jag tänar massor och har dessutom äntligen kommit under 120kg vilket är fantastiskt! Vägning på fredag igen och är grymt pepp på nya mål.

lovar ej att bli bättre på att uppdatera för det håller ändå aldrig, men jag finns här och vi får se vad som händer med bloggande i sommar :)

Likes

Comments

​Hej!

Jaha glömt att blogga ännu en gång haha, men det är så mycket annat hela tiden så är verkligen sämst på detta! Har varit tufft nu, stått och pendlat i vikten och det bara vägrar ge med sig, men jag kämpar på. Är på gymmet och försöker hålla mig till bra och nyttig mat och mycket vardagsmotion. Så bara hoppas att det släpper snart, i fredags så hade jag gått upp 0,3 sedan sist och låg på 120.5kg tog en vikt i morse och låg återigen på 120.2kg. Väldigt jobbigt nu att vara i den här stillastående perioden, det är så lätt att man vill ge upp. Men det ska jag inte! Den här veckan är jag själv med barnen så finns ingen möjlighet att gå på gymmet, va i väg i måndags i alla fall. Nåja det är bara att fortsätta kämpa vidare.

Likes

Comments

​Hej!

JA det är som vanligt länge mellan gångerna, men jag glömmer bort att blogga ibland för det är så mycket annat hela tiden. Men i alla fall som alla vet så är det morsdag idag! Så jag fick kaffe och macka på sängen och ett paket av mina små troll, fick 2 par nya träningsbyxor :) 

Sen tog vi tag i cykel fixning och hämtade cykelvagnen så på eftermiddagen tog vi en tur ut till Frösön och tillbaka, mycket mysigt men kommer nog kännas rätt bra imorrn haha!

Jo i fredags var det ju invägning för mig landade på 120.2kg så -18,5kg totalt och den här veckan är jag ju då sjukt peppad på att komma under 120 äntligen, så nu kör vi all in!


Likes

Comments

Hej!

Som vanligt blir jag dålig på att skriva i perioder! Måndag och vi har haft en ledig dag, handlat och jag har joggat 3km vilket är personligt rekord för mig! Hunnit med både biggest loser och veckans avsnitt av GOT! Nu taggar vi för tisdag lägger in en högre växel nu med träning, ska fan under 120 innan maj är slut. Fredagens vägning visade ett minus på 0,7kg så totalt 17,7 kg ner nu sen januari woho!

Likes

Comments

Hej!

Puh vädret i helgen har väl varit fantastiskt eller hur! Varit ute varje sekund. Idag trodde jag vi skulle tillbaka till vardagen men barnen är sjuka igen! Men jag hann i alla fall med ett gympass idag, ätit kycklingsallad x2 och tittat på biggest loser, heja teamblå!!

Likes

Comments

Hej!

Vilken underbar dag, solen och värmen har hittat hit! Blev att köra ett pass på gymmet idag! Har fortfarande ont i knät men jag kämpade på och körde 30min på löpbandet och sen lite armar och mage! känns bra att vara igång med träningen :) Nu väntar långhelg så skönt!

Likes

Comments