Header

Som jag nämnt tidigare, så kommer helgen spenderas i Stockholm på Radisson Blu Waterfront hotell.

Har hört mycket bra om hotellet så det ska bli spännande!

Likes

Comments

Gårdagen spenderades i Karlstad hos syster med familjen. Var och kikade på Alexandra och Johannes nya lägenhet nere vid inre hamn. Det är en av de nya lägenhetshusen som de håller på att bygga upp just nu och de ska vara klara under hösten någon gång. Kommer bli så spännande och se hur det blir!

Var dessutom och åt lite mat på stan innan vi drog oss hemåt.

Om mindre än en vecka drar jag och Johan till Stockholm och det ska bli så mysigt! Ser verkligen fram emot att få komma iväg ett par dagar och bara njuta av storstaden! Tänkte visa er hotellet som vi ska bo på lite senare! Så håll er uppdaterade, haha!

Puss och kram

Likes

Comments

Mobbning är något som de flesta av oss har varit utsatta för.

Mestadels sker mobbningen över internet nu för tiden. Då syftar jag på allt ifrån grov kränkning till små pikar och kommentarer.

I dagsläget är det väldigt svårt att vara en officiell person. Eller vara människa överhuvudtaget. Man får ta mycket skit för att sticka ut. Eller ens existera. Helst ska man låsa in sig på rummet och varken tycka eller tänka någonting.

Regelboken om hur du ska vara för att slippa ta skit ser ungefär ut såhär:

Du får absolut inte vara snygg, men inte vara för ful heller för den delen, du ska se helt vanlig ut, men inte alltför vanlig. Du får ju inte sticka ut på något vis, men heller inte vara för tystlåten. Du får inte ha för många vänner, eller vara bra på något vis.

Du ska inte ha några känslor och åsikter, om någonting alls, och du får inte ha för bra självförtroende, allra bäst vore det om du inte hade något självförtroende överhuvudtaget.

Att vara människa i dagsläget är då fan inte enkelt. Hur vi än vänder och vrider på oss, så är det aldrig nog. Men något vi kan trösta oss med, är att vi inte är ensamma. Nästintill alla blir vi utsatta för detta någon gång, och det finns inget vi kan göra för att slippa.

Jag har under mitt liv fått en hel del kommentarer och pikar. Särskilt under den tiden jag bloggade som mest. Men som tur är så är jag en av dem som inte låter de negativa kommentarerna komma åt mig.

Däremot kan jag inte undgå att bli ledsen när jag tänker på alla de ungdomar där ute som faktiskt tar åt sig och tror att det ens finns det minsta lilla sanning i de där kommentarerna. För det finns inget ni kan göra för att de ska bli nöjda.

Men faktum kvarstår. Desto bättre du är, och större självförtroende du har, desto mer skit får du ta. Det finns inget som stör dem så mycket som framgång. Så se alltid till att vara ditt bästa jag!

Dagens läxa: Till er som trycker ner andra helt utan anledning. Testa på att ge andra människor komplimanger och höja dem istället för att sänka dem. Det finns inget som får en att må så bra som när man får andra människor att le och må bra. Att se andra människor glada och veta att det är din förtjänst är en otrolig känsla. En god gärning räcker för att lysa upp en hel dag, och mer än så.

Man får så mycket mer genom att ge än att ta. Det är nyckeln till lycka.

Likes

Comments

Åkte hem till mamma och pappa tidigt i morse för att äta lite frukost tillsammans. Sen tog vi en tur till ett jättevackert tjärn långt uppe på skogen med traktorn. Drömlikt var det! Med klarblå himmel och skare som glittrade på isen!

Tog en promenad på isen och fick syn på ett antal vargspår! Inte ett enda människospår, bara massa stora tassar överallt som nästan var lika stora som mina egna fotspår!

På vägen hem igen fick vi även syn på 4 älgar också! Rena Kolmården här hemma, haha!

Har nu precis kommit hem igen och tänkte ta mig något att äta och ett långt varmt bad. Älskar verkligen sådana här dagar! Att få vara ute i naturen och bara njuta av omgivningen och andas frisk luft. Det är det bästa jag vet!

Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av resten av dagen! Ha det bra så länge!

Likes

Comments

Hoppas att ni alla hade en supermysig alla hjärtans dag igår!

Här lagade vi lite god mat innan vi gick för att se Fifty Shades Darker på bio här i Arvika, som för övrigt var superbra! Så alla som inte redan har sett den borde verkligen det!

Fick dessutom rosor och en weekend till Stockholm av Johan i present, så nästa helg åker vi iväg! Ska bli så otroligt skönt och mysigt att få komma iväg några dagar! Längtar sååååå!

Likes

Comments

I've both done and said things in my life that I'm not very proud of, not proud at all.

Sometimes I wished that my life was a book, so I could cut out all of the bad pages, but I can't.

The mistakes you make, will live with you for the rest of your life. That's your punishment, for being a complete idiot.

But once someone said to me, that you choose who you want to be. If you can't turn back time and make things undone, you can at least choose who you want to be right now.

If you once was lost, it doesn't mean you need to be lost forever.

Find yourself and from now on, it's about book number two. Make it better than the first one. Skip all the bullshit and the bad things. And be aware of who characters you choose. This time it will be no regrets.

"Everyone make mistakes, we are only human, and that's our saving grace"

Likes

Comments

När livet stannar upp.

Orkar inte tänka klart, tankarna bara flödar, känner mig yr.

Det känns som att stå i ett hav av människor som inte ser en. Alla fortsätter sitt vardagliga liv, medan mitt har stannat upp totalt.

Allt bara snurrar, orkar inte tänka klart. Jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Vill fortsätta det liv jag levde, med samma rutiner, samma allt, precis som det en gång var.

Det skrämmer mig att livet kan vända så snabbt. Det man alltid har tagit för givet, tas plötsligt ifrån en.

En kväll som alla andra kvällar, och allt bara raseras, livet vänds upp och ner.

Tre dagar har gått men det känns som en evighet. Tårarna bara rinner. Ingen sömn har jag fått, är ett vrak hela jag. Känner mig tom.

Det är för jobbigt för att hålla inne, men alldeles för svårt för att prata om.

Försöker stålsätta mig själv och vara stark. Men misslyckas gång på gång. En sorg som är för stor för att gömma. Den tränger igenom och det ser folk.

Ber för att du ska bli bra och komma hem igen.

Jag har inte glömt dig. Jag väntar fortfarande på att du ska komma hem. Det gör jag tills du är i min famn igen, och sen kommer jag aldrig släppa taget om dig igen.

I 10 år har du varit som en bror för mig, min bästa vän. Och det vi hade är för värdefullt för att bara släppa taget om.

Jag ska se till att du blir bra igen. Vi ska tillsammans ta tillbaka ditt liv, till vilket pris som helst. Och jag kan inte bli mer redo.


"My bones are heavy and my soul's a mess.
I've been lonely since the day you left.
Well dear heaven, you know we're tryna make it.
But dear heaven, you know it's complicated.
We're still hearing and we're still breathing.
Knee deep with a deep needing
We stay brave though we've been damaged.
Oh dear heaven, I hope you're up to something.
'Cause dear heaven, this just can't be for nothing.
We're still here, and we're still breathing"

Likes

Comments

Precis som rubriken kanske avslöjar, är planen att jag ska bli blond.

Har varit lite osäker från och till, på vad jag ska göra med mitt hår.

Min naturliga hårfärg är blond, men för några år sedan färgade jag håret brunt. Till en början hade jag ganska ljusbrun färg, men med åren har det blivit mörkare när jag har färgat det.

När jag har nyfärgat hår ser det nästan svart ut, men egentligen är det bara väldigt mörk brun.

Har försökt mig på att bli blond förut en gång. Då var jag svarthårig och gjorde slingor SJÄLV, HEMMA. Ja ni kan ju tänka er själva hur resultatet blev.

Orange, gul, grön, Ja, fel blev det iallafall.

Slingade håret 2 gånger till efter det, och resultatet blev väl helt ok. Men absolut inte som jag ville ha det.

Såklart är det en lång process och man blir inte blond över en dag. Men jag tänkte ändå försöka mig på Plan B ännu en gång till sommaren, och hoppas då på bättre resultat. Men då blir det nog att besöka en frisör.

Vet ni någon som är grym på färg får ni gärna tipsa!

Likes

Comments

Klickade hem denna superfina och gosiga tröjan från Odd molly här om dagen och har nu äntligen fått hem den!

Måste säga att jag är helt kär! Den är så mysig. En perfekt tröja att ha nu inför vintern när det börjar bli lite kyligare ute!

Odd molly kan du beställa hem från lite olika sidor. Bland annat Odd mollys egna hemsida, Oddmolly.se, men även Ellos.se, Boozt.com, Nelly.com och Miinto.se


Likes

Comments

If you've been heartbroken, I salute you.

I salute you for having the courage to love.

I salute you for having the courage to forgive, them and yourself, over and over.

I salute you for having a scar on your heart that will always remind you of the pain you thought you could never overcome, but did.

I salute you for your strength to carry on.

Most of all I salute you for your incredible heart that will still choose love and kindness any day.

Likes

Comments