Har helt seriöst aldrig vart gladare än vad jag är idag. En guldvärd kille kom in i mitt liv som en "räddare i nöden". Han får mig att vilja leva livet. Han är så fucking underbar! Osen har jag ju världens bästa kusiner som alltid ställer upp i vått och torrt och som tror på mig. Han och hon får mig att inte blicka bakåt. Beside that, jag kom in i gymnasiet (woop woop skiit glad) jag som var så jävla orolig över att inte komma in nånstans. Sen har jag ju skaffat jobb (ännu ett woop). Ska bara bli klar med utbildningen och under tiden kan jag ju jobba nu när jag är behörig. Fuck vad livet är goo och schysst! Ska skapa mig en ljus framtid😍😍😍💁 jag ska bara se framåt nu och vara positiv, INTE ta dagen som den kommer utan styra över dagen själv helt enkelt. Puss, hej.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har aldrig vart en sån som sprungit hemifrån osen hamnat i sjukhuset, men när jag kollar på liten osen se 20 missade samtal från min mamma är det som skrämmer mig mest. Jag har fått henne att bli orolig över mig, jag har fått henne att gråta, jag har väckt henne mitt i natten och ibland har det vart sömnlösa nätter hos henne för hon väntat på mig komma hem osen sett till att jag somnat väl.
Min mamma förtjänar det bästa. Hon har gått igenom så jävla mycket bara för att få mig att bli lycklig. Om min mamma lider pga mig så kommer världen gå under! Jag har svikit henne så mycket och skitit i hennes ord men trots det finns hon alltid där när jag behöver henne. Hon är den ända kvinnliga personen på denna jord som aldrig vänder ryggen på mig vad jag än gör. Jag har krossat hennes hjärta så jävla många ggr och skämt ut henne men jag antar att hon inser att jag ångrar det så jääääävllaaaaa mycket!
Mamma min mamma, min drottning och min bästa vän! Inte ens i miljontals år kommer jag kunna ge dig tillbaka all den kärlek och omtänksamhet du givit mig. All den glädjen du givit mig, all den omsorg.
När jag skriver detta skakar jag, jag skakar av rädsla, skam och ångest. Om jag kunde vrida tillbaka tiden och ändra på allt, bara om jag kunde det så skulle jag ändrat på allt! Jag älskar dig så mycket. Du ska inte dö! Du ska inte bli sjuk heller! Vart ska jag ta mig till om du lämnar mig? Fyfan!
Ya Allah, hjälp min älskade mamma. Ge henne all din uppmärksamhet. Ge henne vård. Skydda henne från allt ont. Gå med henne vart hon än går. Svik aldrig henne för vilket beslut hon än tar. Om hon trampar snett visa henne rätta vägen. Sänd skyddsänglar till henne. Hämta pappa hem snart, hämta bröderna hem snart. Ameen❤️

Likes

Comments