Hej alle

Nu er der gået to uger siden mit sidste opslag, selvom jeg egentlig havde planlagt at skrive hver uge. De sidste to uger har været så travle, men nu har jeg endelig lidt tid til at fortælle om alt det, jeg har oplevet siden sidst.

Mandag d. 15 var en forholdsvis stille og rolig dag, da det var første skoledag for os alle. Jeg havde kun en time og brugte så resten af dagen på at købe skole ting og ordne alle mine papirer på mit skrivebord. Tirsdag stod den til gengæld på mange timer i skolen og endnu flere på lektier - jeg brugte omkring 2,5 time på lektier til min psykologi klasse! - men da jeg endelig var færdig, tog jeg til en fest i The Grove og senere Downtown på en klub.

Et par af drengene fra den internationale klub bor i The Grove og har været utroligt søde og holdt arrangementer for os et par gange om ugen siden vi kom. På billedet er jeg sammen med Ahmed, Jarrod, Jan, Emily, Maddie og Matt. Det er nogle af dem, jeg bruger mest tid med. Når vi er færdige med skole og lektier, spiser vi sammen, tager til fitness eller bader og går ud sammen om aftnen. De er alle sammen så søde og sjove, og selvom vi kun har kendt hinanden i 3 uger, er vi blevet virkelig tætte, og jeg nyder at være sammen med dem hver dag.

Her er jeg sammen med Emily og Maddie, som er blevet to af mine bedste veninder herovre.

Hele den internationale klub til vores første officielle møde i onsdags.

Lørdag brugte vi dagen på at slappe af og hygge os i The Den, hvor vi spillede bordtennis, pool og så TV. Hen på eftermiddagen gik vi tilbage til vores værelser, inden vi mødtes for at gøre os klar. Om aftnen tog vi til 'Frat Party' (en fest holdt af en fraternity). Der var ekstremt mange mennesker til festen, som næsten alle stod udenfor og snakkede - det var ikke helt det vi havde forventet, men det var super hyggeligt, og vi mødte en masse nye mennesker. Da festen var ved at være slut, besluttede vi os for at tage downtown igen. Vi var rigtig mange internationale studerende, der havde været til festen, så vi blev alle kørt derned bag på en pick-up truck, hvilket var virkelig sjovt.

Til frat party med Emilie og Bryan og Emiy, Mira og Stephanie.

Om søndagen havde vi igen en meget afslappet dag, og om aftnen holdt drengene fra The Grove en barbecue aften for alle internationale studerende - der var dog ikke så mange der kom, så de inviterede også en del af deres amerikanske venner. Vi havde en super hyggelig aften hvor vi snakkede, spiste og spillede volleyball indtil vi alle var så trætte efter en lang uge, at vi måtte gå hjem og sove.

I løbet af sidste uge brugte jeg igen meget tid på skole og lektier, men jeg fik også brugt men masse tid med de andre. Vi gik blandt andet til nogle fitness timer i zumba og water aerobics og holdt flere dage 'hygge aften', hvor vi spillede spil, så film og hyggede med dem, der havde lyst.

I lørdags var det Jarrods fødselsdag, hvilket blev fejret hele weekenden. Emily, Emilie, Maddie, Kristen og jeg tog fredag eftermiddag efter skole til et shopping mall i Macon, der ligger lidt herfra, for at shoppe festtøj til weekenden. Om aftnen mødtes vi så igen, gjorde os klar til fest og tog så til The Grove, hvor vi pyntede, hang balloner op og lavede drinks og gjorde alt klar til en stor fest. Vi festede hele aftnen med en masse internationale studerende og del af Jarrods andre venner. Et par af os tog Downtown for at feste videre i byen, inden vi gik hjem i seng.
Lørdag formiddag var vi 15 unge fra den internationale klub (os der har været meget sammen de sidste uger), der tog til Atlanta (der er et billede af os alle i bunden af opslaget). Her boede vi på et virkelig fedt hotel, og brugte dagen på at bade og hygge os. Emilie, Emily, Maddie og jeg brugte også lidt tid på at gå ud og opleve byen og være 'tursiter'. Vi gik fra hotellet og endte i The Centennial Olympic Park, hvor vi gik lidt rundt og tog så en tur i et pariserhjul for at se lidt mere af byen, da vi ikke kunne nå at se specielt meget. Vi havde det rigtig hyggeligt på trods af en MEGET varm dag, hvilket vi ikke helt har vænnet os til endnu!

Da vi kom tilbage til hotellet var de andre stadig i poolen, så vi tog badetøj på og endte med at være der i et par timer. Omkring kl. 21 besluttede vi os så for at gå ud og få noget at spise og så tage i byen. Vi brugte en del tid på at gøre os klar og kørte så hen til en restaurant, hvor vi alle sad ved et langt bor og hyggede, snakkede og spiste. Bagefter tog vi ned til et sted i byen, hvor der var en masse barer og klubber og endte med at være på en bar i et par timer. Da vi tog tilbage til hotellet, kunne vi feste videre i poolen indtil kl. 04.00, og da poolen lukkede gik vi tilbage på værelserne, hvor nogle gik i seng, mens vi andre hyggede og snakkede i et par timer, indtil vi også gik i seng (alt for sent!).

Søndag formiddag stod vi op og gik tilbage i poolen i et stykke tid, indtil vi skulle tjekke ud. Størstedelen af gruppen måtte køre hjem for at lave lektier til om mandagen, og fordi de var trætte efter en meget lang, men sjov weekend. Maddie, Jarrod, Ahmed, Nick og jeg besluttede os dog for at tage til en Arcade, hvor vi brugte et par timer på at bowle, spille forskellige spil og køre Go Cart, hvorefter vi spiste middag på en restaurant Ahmed kendte. Vi endte med først at være tilbage til GCSU sent om aftnen på grund af en to timers køretur og gik med det samme i seng.

Et billede fra poolen på hotellet af (næsten) alle, der var i Atlanta - André, Ahmed, Mira, Emilie, Ronell, Jan, Maddie, Jarrod, (mig), Yomi, Ákos, Kristen, Stephanie og Emily.

Billeder fra de sidste to dejlige uger - Maddie - alle i poolen i Atlanta, udsigt over The Centennial Olympic Park i Atlanta fra et pariserhjul - Emilie, Maddie, Emily og mig til barbecue aften i The Grove - campus på vej til / fra skole.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej alle!

Nu er min første uge her i USA overstået, og jeg har oplevet så mange ting, at jeg ikke kan fortælle om dem alle her.

Jeg rejste fra Danmark om eftermiddagen søndag d. 7. og ankom til Florida om aftnen. I Florida fik jeg ordnet en del shopping for at være klar til at rejse til GCSU og begynde mit nye liv som collegestuderende. Tirsdag formiddag steg jeg så på et fly til Atlanta, Georgia. I lufthavnen mødte jeg en del andre internationale studerende, mens vi ventede på at blive kørt til skolen. Da vi først ankom omkring midnat, gik vi alle i seng for at være klar til en ny og spændende dag.


Onsdag morgen stod den på tidlig morgenmad, hvor alle internationale studerende endelig mødtes. Resten af dagen gik med informationer, rundvisning og tid til at pakke ud. Om aftnen mødtes The International Club, der både består af internationale studerende og frivillige amerikanske studerende, i et fællesområde, hvor vi kunne spille bordtennis, brætspil og se film, samt spise middag. Vi havde en utrolig sjov aften på trods af, at vi kun lige havde mødt hinanden.


Torsdag morgen ankom min roommate, Olivia, men da jeg havde travlt med introdage, måtte jeg gå kort efter hun var kommet. Morgnen og formiddagen bestod af flere informationer, indtil vi ved frokosttid, fik lov til selv at ordne de sidste ting. Jeg spiste frokost med en lille gruppe mennesker, hvoraf to er fra Australien, Emily og Jarrod, to er fra Storbritanien, Maddie og Bryan, og en er fra Tyskland, Emilie. De fem og et par andre er nu blevet nogle af dem, jeg ses med oftest.

Efter frokost fik vi opsat 'Bobcatcards', en adresse til post og et par stykker fik betalt nogle regninger. Da det var overstået var vi alle ved at koge over på grund af varmen, så vi besluttede os for at tage til et Wellness and Recreational Center på en anden del af campus, hvor vi gratis kan træne og svømme.

Herefter spiste vi vores første måltid i vores Dining Hall "The Max". Det var som man kender dining halls fra film - pizza, burgers, pasta og en masse mærkelige desserter, hvilket nok er noget jeg lige skal vænne mig til. Vi brugte aftnen i kælderen i min dorm, hvor vi spillede bordtennis, og senere tog vi til vores første collegefest i en lejlighed off-campus hos en amerikaner fra den internationale klub.


Fredag fik jeg endelig lidt til med Olivia. Vi spiste morgenmad sammen i The Max, hvorefter vi skulle til Freshman Convocation - en slags velkomstceremoni, hvor forskellige professorer holder taler og der bliver sunget nationalsangen. På trods af at vi ikke fik så meget tid til at snakke sammen, var det alligevel rart at tilbringe lidt tid med Olivia, som er utroligt sød og hjælpsom.

Lørdag brugte jeg igen formiddagen med Olivia og fik købt de sidste ting til vores værelse. 

På billederne ses Olivias seng, min seng, mit skrivebord og vores badeværelse, som vi deler med en pige i værelset ved siden af.

Om eftermiddagen mødtes jeg så med gruppen af internationale studerende, som jeg ses meget med, og gik i en udendørs pool, der ligger lige bag min dorm.

Lørdag aften blev der afholdt en "Silent Disco" fest, for alle der havde lyst. På trods af, at det lyder ret kedeligt, var det en virkelig sjov aften. Jeg ankom med Maddie, Emily, Emilie, Jarrod, Bryan og et par andre internationale studerende, og vi fik alle udleveret et sæt høretelefoner med tre kanaler. For hver kanal var der en DJ, og man kunne derfor skifte mellem forskellige sange. Når man tog høretelefonerne af, kunne man se folk danse og høre dem synge med på forskellige sange, hvilket så latterligt, men sjovt ud. En gang i mellem hørte stort set alle den samme sang, og til nogle af dem dansede folk endda den samme dans, så hele lokalet var med på én gang.


Søndag morgen tog jeg til 'Emerging Leaders', hvilket et en klub, jeg har valgt at deltage i. Her mødte jeg en masse nye, søde mennesker, og vi legede en masse introlege i solen for at lære hinanden at kende, inden vi skal til at være 'seriøse' sammen. Om eftermiddagen var hele den internationale klub inviteret til en sø, der hedder Lake Sinclaire, i nærheden af skolen, hvor en professor bor. Her kunne vi spise, bade, ro kajak og blive sejlet ud i en badering.

På det sidste billede er jeg sammen med den gruppe, jeg har brugt meget tid med - Jan, Jarrod, Emilie, Emily, Bryan, Ansley, Maddie, Ákos og Kristin.

Alt i alt har min 'Week of Welcome' været helt fantastisk, jeg har mødt så mange søde mennesker og har allerede fået en masse sjove minder. Nu glæder jeg mig til at møde endnu flere mennesker og få endnu flere minder med dem i løbet af mit år her i USA.


Knus

Caroline

  • 195 læsere

Likes

Comments

Hej alle læsere.

Jeg hedder Caroline, er 19 år gammel og har lige afsluttet 3g på Øregård Gymnasium. Om lidt under en måned rejser jeg til Georgia, hvor jeg skal bo på Georgia College and State University i 10 måneder. Det er en oplevelse, jeg længe har drømt om, og jeg begyndte derfor den lange ansøgningsprocess i slutningen af august 2015. Jeg er nu nået så langt, at jeg har fået mit værelse og min roommate og kun mangler at sende de sidste papirer af sted.

Jeg har lavet bloggen for at holde min familie og mine venner opdateret på min rejse, men alle er selvfølgelig velkomne til at læse med.

Jeg glæder mig utroligt meget til at komme af sted og starte livet i USA!

- Caroline

Likes

Comments