Happy New Year everyone! I've decided to write this post in English so all my friends can read along (without using Google Translate😉)

My first semester at Georgia College is officially over, and I'm almost exactly halfway through my stay here in the States. These first five months have been absolutely fantastic! I have made so many memories and met amazing, sweet, and funny people from America and other countries all around the world. I am so happy to be able to call all these new people my friends! I'm so excited to get back to school soon and see a lot of them again, and become even closer friends - and to make even more new friends.

Thank you so much to everyone who has been a part of my trip so far, you have really made my first time away from home so memorable and wonderful, and I really appreciate all the memories we've made together! I can't wait to get back and make even more❤

I must admit that I have been that annoying person that constantly has their phone out to take pictures (sorry😉), but now that I can look back and relive the trips, parties, and laughs, I definitely have no regrets! To share some of the wonderful things I have experienced, I made a video with pictures from the entire semester (It's pretty long, but I have experienced so much that it was impossible to make it shorter than 10 minutes😝). This video brings back so many memories and I know that I will always be able to look back on this time with a smile on my face.

My Christmas break has been so nice and relaxing. I spent the first days with Rachel and her family. Rachel and I went shopping, went to the movies, and hung out with some of her friends. I then spent almost two weeks at Olivia's house and spent Christmas with her and her family. Even though being away from home on Christmas was weird, it was also fun to experience a real American Christmas🎄. A few days after Christmas I went to Florida for a few days and returned to Rachel's to spend New Years Eve with her.

We now have a week left of the break, and I'm super excited to go back to school and start another fantastic semester!

Likes

Comments

Hej alle!

Siden thanksgiving har jeg oplevet så meget, men det, der har fyldt mest de sidste to uger, har været at skulle sige farvel til de internationale studerende, der virkelig er blevet mine bedste venner her. Vi havde nogle virkelig sjove uger her til sidst, men det var utroligt hårdt at skulle sige farvel.

Tirsdag d. 29. november startede vi farvel-festerne. Jeg spiste middag med Jan, Jarrod, Bryan, Ákos, Kristin og Ansley, brugte lidt tid sammen med Jarrod og Bryan og tog så ned i byen på en restaurant/bar, der havde karaoke night. Her brugte vi aftnen på at snakke, høre musik og danse (ingen af os var modige nok til at gå op og synge 😉).

Torsdag efter skole tog vi til The Grove og tog senere ned i byen, hvor vi kunne feste igennem. Næsten alle mine bedste venner fra den internationale gruppe var der, men der var et par stykker, der måtte læse op til finals. Torsdag var officielt begyndelsen på vores afskeds-weekend, så det var lidt hårdt at tænke på, at jeg snart skulle sige farvel til dem alle sammen, men vi havde en virkelig god aften på trods af det.

Maddie, Jarrod, Ákos, Emily, Lauren, Bryan, Emilie og mig torsdag aften på Jarrods værelse inden vi tog til The Grove. Alle ud over Lauren er internationale studerende og er derfor taget hjem nu.

Fredag var en lidt mere afslappet dag. Jeg tog til min time, hvilket bare var en rundvisning i The Old Governor's House (Milledgeville var hovedstaden i Georgia i en periode, og the governor boede i bygningen, som nu er et museum). Om aftnen tog vi igen til The Grove, hvor vi alle hyggede os, men da det er begyndt at blive koldt udenfor, endte et par stykker af os med ikke at tage ned i byen.

Lørdag spiste jeg morgenmad med Emily, Jan og Bryan, og vi tog så hjem for at slappe lidt af. Om aftnen var der nemlig den internationale klubs jule/afskedsfest. Vi varmede op på Bryans værelse, hvor vi spillede et spil og gjorde os klar sammen. Så tog vi til The Depot, hvor den internationale klub havde pyntet op og serverede mad. Vi brugte et par timer her - vi hyggede og snakkede, tog billeder, spiste, så en video med billeder fra hele semestret, og åbnede Secret Santa gaver - hvilket alt sammen var så hyggeligt.
Efter festen gik vi til Jarrods værelse, hvor vi festede i et par timer (vi er overraskede over, at ingen kom og stoppede os, da det var i the dorms lige inden finals😝!). Omkring midnat tog vi så ned i byen, hvor vi festede, indtil de lukkede. Fordi det var den sidste rigtige festaften, vi havde sammen, besluttede vi os for at tage til The Grove, hvor vi festede videre et stykke tid.

Jarrod, Lauren, Jan, Ansley, Bryan, Emily, mig, Ákos, Kristin, Emilie og Maddie - Emily og mig - Jan, Ákos, Jarrod og Bryan - Bryan, Ansley og Jan - Maddie, Ansley, Emily, Emilie, Kristin, mig, Lauren og Mira - Bryan, Jan, mig, Ansley, Ákos, Emilie, Emily, Maddie, Mira, Jarrod, Lauren og Kristin.

Alt i alt var det en virkelig god uge! Jeg fik brugt en masse tid med de internationale studerende, inden vi skulle sige farvel, og vi havde en masse sjov hver dag. Torsdag og søndag spiste jeg med en amerikansk veninde, Rachel, hvilket også var så hyggeligt, og vi aftalte, at jeg kunne bo hos hende et par dage i juleferien, hvilket er virkelig dejligt!

I onsdags var det så tid til første farvel. Emily (fra Australien), som er blevet en af mine bedste veninder her, skulle af sted om aftnen. For at sige ordentlig farvel, spiste vi alle middag på en restaurant i byen. Inden middagen kopierede vi vores første gruppebillede sammen - tre dage efter vi var ankommet, tog den internationale klub os til en sø, hvor vi tog et billede sammen. Utroligt nok er det de samme ti mennesker, jeg siden den dag, er blevet bedste venner med! Det er helt vildt, hvordan vi fra de første dage bare klikkede, og det bliver så mærkeligt, når de ikke er her mere.
Vi spiste så middag, gik tilbage til Emilys værelse og hjalp hende med at pakke de sidste ting sammen. Og så var det tid til at sige farvel😞

Før og efter billeder - 14. august - 7. december.

Ákos, Jarrod, Bryan og Jan - mig, Bryan, Ákos, Lauren, Emilie, Ansley, Kristin, Emily og Maddie - Emily og mig.

Torsdag havde jeg to finals og brugte så resten af dagen med de internationale studerende. Om aftnen tog vi til The Grove og lavede et bål, men da det var virkelig koldt, tog vi hjem tideligt.
Fredag var nok den værste dag, da jeg skulle sige farvel til alle, der var tilbage. Jeg brugte morgnen på at rydde lidt op og tog så hen for at sige farvel til Emilie og Jan. Vi udvekslede breve og krammede og fik endelig sagt farvel. Bryan og jeg gik så med Jarrod og hjalp ham med at pakke de sidste ting og stod et stykke tid og snakkede, indtil vi måtte sige farvel til ham også. Jeg brugte resten af dagen på at pakke og gøre rent og spiste så middag med Bryan, Ákos, Ansley og Kristin. Om aftnen mødtes vi så med Maddie og Lauren på Bryans værelse, indtil jeg blevet hentet af Rachel, hvor jeg så måtte sige farvel til de sidste venner.

Onsdag og fredag var nogle virkelig hårde dage, og det var virkelig svært at sige farvel til dem alle sammen. Det er helt vildt, hvor tæt man kan blive med folk, som man kun har kendt i omkring fem måneder! Vi har oplevet så mange fantastiske ting sammen, og det bliver mærkelig ikke at se dem næste semester, men når jeg tænker tilbage på alle de minder, jeg har med dem, er der ikke én ting jeg ville ændre!

Et par billeder fra de sidste dage: en del af os ved bålet i The Grove - Bryan, Mira og Ronell - Bryan foran hans yndlings cafe fredag aften - Jarrod og mig foran skolen på hans sidste dag.

De sidste to uger har både været sjove og triste. Jeg har virkelig nydt at være sammen med mine bedste venner her, og vi har haft det så godt sammen, men samtidig vidste vi også, at det snart var tid til at sige farvel.

Alle de dejlige venner fra overalt i verden, som jeg har lært at kende gennem de sidste fem måneder: Emilie (Tyskland) og mig - Jan (Tyskland) og mig - Kristin (USA) og mig - Emily (Australien) og mig - Jarrod (Australien) og mig - Ákos (Ungarn) og mig - Bryan (UK) og mig - Maddie (UK) og mig.

Mit første semester på Georgia College har været så fantastisk! Jeg har mødt så mange søde mennesker, og selvom en del af dem nu rejser hjem, har jeg også fået en masse amerikanske venner, som jeg glæder mig til at blive bedre venner med. Jeg har virkelig nydt at være en del af den amerikanske kultur og har da også oplevet nogle ting, som jeg ikke ville derhjemme! Jeg er begyndt at vænne mig til alle forskellene, men savner stadig venner, familie og bedre mad😉.

Det har været så hårdt at sige farvel til mine internationale venner, og jeg kommer virkelig til at savne dem - forhåbentlig får jeg muligheden for at besøge dem snart - og jeg sætter virkelig pris på at have mødt så dejlige mennesker her!

Nu har jeg juleferie og er klar til bare at slappe af i en måned🎄🎁


Glædelig jul til alle!

Likes

Comments

I torsdags var det Thanksgiving, men allerede i sidste weekend begyndte vi at 'fejre'. BCM (baptist collegiate ministries) inviterede alle internationale studerende til Thanksgiving middag, hvor de serverede alle de klassiske retter - kalkun, kartoffelmos, stuffing, green bean casserole og forskellige pies. Ud over at spise, holdt nogle af medlemmerne af BCM små taler om Thanksgiving, og så skulle vi selvfølgelig også bede. Det var en virkelig hyggelig middag, men jeg var faktisk ikke helt vild med maden (jeg var en smule nervøs for at skulle hjem til Olivia og spise det ugen efter😄).

Efter middagen tog vi til The Grove, hvor vi hyggede ved bålet hele aften.

Billeder fra Thanksgiving hos BCM. Emilie, Maddie og Emily - Ákos and Maddie - Maddie og mig - Bryan

Fredag efter skole arbejdede jeg i et par timer på et projekt med Abby og Sydney fra min engelsk klasse, og da vi var færdige, tog jeg til middag med Madi og så i teatret, hvor vi så skolens produktion af Stick Fly, hvilket var virkelig godt! Skuespillerne er SÅ gode og stykket var virkelig sjovt.

Lørdag inviterede Abby mig til en fest med hendes venner, så vi tog til en lejlighed, hvor vi festede indtil vi tog ned i byen. Det var virkelig fedt at være sammen med amerikanere og lære nye mennesker at kende.

Teatret - Kenzie, mig, Madi og Lindsay

I tirsdags havde vi så sidste skoledag inden Thanksgiving, så da både Olivia og jeg var færdige med vores timer, kørte vi hjem til hende. Vi var der omkring kl. 14., så vi kørte med hendes kæreste Matt ud for at få lidt at spise. Da vi var kommet hjem, kom en af hendes veninder over, og efter aftensmaden mødtes vi med en stor gruppe af Olivias veninder, hvor jeg mødte mange af dem for første gang. De er alle sammen virkelig søde, men det er også overvældende at være sammen med dem, fordi de er så tætte og snakker om minder osv.

Onsdag eftermiddag havde Olivia og alle hendes veninder Friendsgiving, hvilket jeg var inviteret med til. Alle kom med en ret, og så hyggede vi bare med at spise og snakke i et par timer. Det var rigtig hyggeligt at være lidt mere sammen med Olivia og hendes veninder. Da vi kom hjem om aftnen, havde Olivia og hendes storesøster, Julia, aftalt, at de ville overraske deres mor, da hun ikke vidste, at Julia kom hjem til Thanksgiving. Olivia, Julia og jeg lavede så mad og hyggede resten af aftnen.

Torsdag var det så endelig Thanksgiving, og Olivias mor brugte det meste af dagen på at lave mad, mens vi hjalp lidt med opvask, og hvad hun ellers havde brug for hjælp til. Hen på eftermiddagen var maden så klar, og selvom jeg ikke var vild med det, da vi var til middag hos BCM, var jeg virkelig overrasket over, hvor godt det var! Vi fik kalkun, kartoffelmos, sweet potato casserole (min favorit), green bean casserole, stuffing og tranebær sauce - og til dessert: cookies, brownie og en pie! Så vi var virkelig mætte i virkelig lang tid😜 Efter at have slået mave i et par timer, begyndte vi at kede os, så Olivia, Julia og jeg tog i biografen, for at se Allied, hvilket var en virkelig god film!

Fredag hyggede vi hele dagen, og om aftnen besøgte vi så en af hendes venner til en lille 'fest'. I lørdags tog vi om eftermiddagen ind til byen med Matt og Julia og hendes kæreste for at stå på skøjter, men det var en virkelig lille skøjtebane og der var mange mennesker, så vi gik bare en lille tur og tog så hjem og spiste aftensmad og spillede nogle drukspil inden vi tog til en af deres venner i et par timer.

En masse billeder fra Thanksgiving weekenden hos Olivia.

Det har været et par virkelig hyggelige uger, især ugen hos Olivia. Det har været virkelig sjovt at opleve en så klassisk amerikansk tradition og det var rart at møde alle Olivias veninder! Mange af dem var så interesserede i at høre om Danmark og om, hvordan det er at være i USA.

Nu har vi kun en uges skole tilbage inden 'finals' og så har jeg juleferie fra d. 9. december, hvilket bliver virkelig rart. Jeg skal dog til at sige farvel til alle de internationale studerende, som jeg ellers er blevet så gode venner med, så det bliver nok lidt hårdt. Men forhåbentlig betyder det, at jeg bliver tættere med nogle af mine amerikanske venner, fordi jeg ikke længere har de internationale studerende at være sammen med (selvom der kommer nye i januar).

Likes

Comments

Hej alle

Nu er der igen gået lidt tid siden sidste oplæg, men jeg har egentlig ikke oplevet så meget som normalt i de sidste to uger, så dette opslag bliver nok lidt kortere end normalt😊

Tirsdag efter Halloween var der er politisk debat mellem elever fra skolen, der hver især støttede The Republicans, The Democrats and The Libertarian parties, så de studerende kunne få et bedre indblik i, hvem de kunne stemme på til valget ugen efter. I tirsdags var der jo Election Night, hvor stemmerne blev talt op. Jeg så det i kælderen i min bygning sammen med Bryan, Jarrod, Ákos, Emily og Kristin samt andre i bygningen, der kom ind en gang i mellem for at se, hvordan det gik. Som de fleste jo nok ved, blev Trump valgt, hvilket var noget af en overraskelse for både os internationale studerende og for mange af amerikanerne!

Det var virkelig interessant at opleve præsidentvalget herovre, især fordi folk har haft så mange forskellige holdninger!

Politisk debat - Emily og jeg spillede pool da valget tog længere tid end vi lige havde forestillet os! - Clinton vs. Trump i The Race to 270.

Sidste torsdag havde Emilie's roommate planlagt at have en surprise middag for hende, da hun ikke kommer til at fejre fødselsdag her. Vi spiste og hyggede med bordtennis og pool i et par timer, hvorefter vi så tog ned på en bar i byen. Her var der et live band, der spillede og så kunne vi ellers bare hygge, drikke og danse.

Fredag havde Olivia en ven på besøg, så vi tog til en jazzkoncert på skolen, hvorefter de tog i byen, mens jeg blev hjemme og slappede af. Lørdag og søndag var nogle meget afslappede dage - søndag aften kørte Olivia og jeg til Zaxby's og fik takeaway mad, som vi tog med tilbage på værelset og spiste, mens vi så en film. Vi bliver tættere og tættere hver uge, så vi er virkelig ved at få bygget et godt venskab op!

Alle, der var med til at overraske Emilie

I fredags havde den internationale klub så planlagt en tur til Sky Zone, hvilket er en trampolin 'park' - Der er et rum med normale trampoliner, hvor man bare kan hoppe rundt; et rum, hvor man skal dunke basketballs; et område, hvor man kan hoppe ned i et foam-bassin; og rum, hvor man kan spille dodgeball. Vi hoppede rundt, spillede og hyggede os i omkring en time - men det var virkelig udmattende - så da vi alle var ved at være trætte, vendte vi hjem. Vi spiste på vejen og tog så til en kostume butik, da vi var inviteret til fødselsdagsfest med Pirates of the Caribbean tema!

Emily, Ansley og mig.

På trods af, at jeg ikke har haft lige så travlt som normalt - hvilket jeg er blevet så vant til og næsten savner - var det nogle virkelig dejlige uger. Olivia og jeg er som sagt blevet virkelig tætte og bruger mere og mere tid sammen, og jeg er også blevet tættere med andre amerikanske studerende. Jeg bruger helt klart stadig mest tid med den internationale gruppe, fordi de er så sjove at være sammen med dem og fordi det er let bare skrive på vores gruppesamtale, om nogen vil med til frokost eller lignende, men jeg arbejder hele tid på at blive bedre venner med amerikanere! Jeg har i både min teater og min engelsk klasse skullet arbejde i grupper, hvilket har betydet, at jeg har snakket med nye amerikanere og er blevet bedre venner med dem, jeg allerede snakkede med. Så selvom det en gang i mellem føles som om, det tager for evigt at blive venner med folk, går det helt sikkert fremad!

Lige nu (søndag aften) sidder jeg med Emily, Emilie, Maddie og Lauren og ser The Walking Dead og spiser kinesisk takeaway (de er alle meget optagede af serien, jeg tog bare med for hyggens skyld, fordi jeg har brugt hele dagen på at lave lektier!). Men det er HYGGELIGT 😄

Likes

Comments

Hej alle!

De sidste par uger her i USA har været mere afslappede end normalt. Min hverdag er blevet mindre travl - i hvert fald de fleste dage. Jeg har haft en del eksaminer og opgaver, men det har ikke været så slemt, og mine klasser er begyndt at blive mere interessante. En af grundene til, at jeg tog herhen, var for at få en ide om, hvad jeg vil studere, når jeg kommer tilbage til Danmark, og jeg har derfor haft fag, som jeg overvejede at læse derhjemme (antropologi og psykologi i dette semester). Antropologi er ret interessant, men helt sikkert ikke noget, jeg vil læse derhjemme! Psykologi er jeg stadig ikke sikker på, da noget er virkelig interessant, mens andet er virkelig kedeligt!
Forhåbentlig får jeg en bedre ide om, hvad jeg vil efter næste semester.

Efter vi kom hjem fra New Orleans for et par uger siden, havde jeg en virkelig afslappet uge, hvor jeg fokuserede på at lave lektier og bare slappe af. Om lørdagen var jeg med en del af de internationale studerende til Perry Fair, hvor der var live musik, mad, forlystelser og en masse små boder. Det var en virkelig hyggelig aften, og det var rart at kunne slappe lidt af efter weekenden i New Orleans!

Perry Fair - Mig, Bryan og Emily - Ferris wheel i Perry Fair.

Mandag d. 17. var det Emilys fødselsdag, så om aftnen tog vi alle ned i byen og spiste middag på en af restauranterne og tog så hjem til min bygning, hvor vi spiste lagkage og spillede pool og bordtennis og hyggede os i et par timer.

Emily får serveret lagkage på restauranten - Lauren, Jarrod, mig, Maddie, Jan, Emily, Ansley, Ákos, Krisin, Emilie og Bryan efter Emilys fødselsdagsmiddag.

Tirsdag og onsdag var begge travle med skole, lektier, vasketøj og indkøb med Olivia. Tirsdag var jeg til et Emerging Leaders møde, hvor jeg igen fik mulighed for at snakke med nye amerikanere og lære dem at kende. Det går virkelig fremad med at få amerikanske venner! Jeg spiser oftere og oftere med amerikanere og ses med dem uden for skolen. Jeg er dog stadig mest sammen med de internationale studerende, da vi nærmest er blevet som en familie.
Onsdag så jeg den sidste debat mellem de to præsident kandidater - det er virkelig spændende at se, hvordan amerikanerne reagerer på, hvad de to kandidater siger!

Allerede torsdag d. 20. oktober begyndte der at være halloween rundt omkring på campus. Vi tog til en chemestry club, der havde en masse lege og ting, man kunne prøve og gik bare rundt og hyggede os og fjollede.

Mig, Lauren, Emily og Maddie.

Om lørdagen var der Deep Roots Festival i byen samt familie weekend, hvilket betød at der var virkelig mange mennesker og en masse liv i byen. Vi tog derned om eftermiddagen, hvor der var live musik og en masse boder, hvor butikkerne og skolens klubber udstillede deres ting, samt madboder. Efter vi havde gået rundt i en times tid, gik vi hjem igen og gjorde os så klar til om aftnen, hvor der var lagt op til fest. Vi tog først til The Grove, hvor vi sad udenfor ved et bål og tog så ned i byen, hvor der stadig var koncert. Vi startede på en restaurant/bar et stykke tid, hvor vi sad og snakkede og tog så på den rigtige 'klub', hvor der var helt vildt mange mennesker på grund af festivalen! Det var en virkelig sjov og festlig aften!

Deep Roots - Mig, Bryan, Lauren, Kristin, Emilie, Ansley og Ákos til Deep Roots - Lauren, Emily, Bryan og mig inden vi tog ned i byen - Bål i The Grove.

I tirsdags havde vi International Day, hvor alle de internationale studerende havde et bord om deres land, så yngre elever fra skoler i området, samt elever her fra GCSU kunne komme og høre om landene og Study Abroad oplevelsen. Jeg havde selvfølgelig et bord om Danmark og mødte for første gang den anden danske pige, Caroline, der allerede har været her i et par år. Der var en lille flagparade, hvor alle gik op med deres flag og så kunne de yngre elever gætte hvilket land, det var (der var desværre ikke noget dansk flag, så Caroline og jeg måtte kigge på) og nogle af de internationale studerende optrådte med sang, musik og dans fra deres hjemland. Der var en virkelig god stemning i det dejlige vejr!
Det var virkelig hyggeligt at snakke med de andre elever, der alle var virkelig interesserede i at høre om Danmark! Og så var det ret rart at kunne snakke dansk ind i mellem😉

Kristin, Emilie og Mig (USA, Tyskland og Danmark) til international day - Et par af borderne, der repræsenterede lande - Maddie (England), Emilie (Tyskland), Jarrod og Emily (Australien) og Ákos (Ungarn) efter flagparaden.

Torsdag morgen måtte Olivia og jeg tidligt op for at registrere klasser til næste semester. Det er en ret stressende process, fordi freshmen er de sidste, der kan registrere, hvilket betyder, at mange af de klasser man vil have, allerede kan være fyldt op eller kun have få pladser tilbage. Vi fik heldigvis begge mange af de klasser, vi gerne ville have.
Næste semester skal jeg havde fransk, engelsk komposition og to sociologi klasser (med fokus på forskellige ting). Jeg ville gerne have haft Mass Communication, da det er et fag, jeg overvejer at læse derhjemme, men jeg er på ventelisten indtil videre, så forhåbentlig får jeg en plads på et tidspunkt!

Torsdag var desuden Olivias 19 års fødselsdag, så efter skole tog vi ned og spiste frokost sammen på en af restauranterne i byen. Bagefter tog vi tilbage på værelset, fordi jeg vidste, at hendes mor og kæreste ville komme og overraske hende, så hun skulle være hjemme når de kom. Hun blev så overrasket da det bankede på døren og så, hvem der stod udenfor. Vi sad så i et par timer og snakkede med dem, hvorefter hendes mor tog hjem.
Om aftnen tog jeg med Olivia og hendes kæreste, Matt, i byen, hvor vi fejrede hende.

Fredag aften var der en pige fra den internationale klub, der holdt halloween party (de går virkelig op i halloween her!), så vi havde kostumer klar og tog til festen. Vores plan var, at vi alle skulle være Disney Prinsesser, men det var desværre ret svært at finde kostumer, så det var kun tre af os, der endte med at gøre det😁

Lørdag var der en stor frat-party (også en halloween fest), som jeg tog til sammen med Jan, Jarrod og Ákos. Her mødte jeg to af de amerikanske piger, som jeg er blevet ret gode venner med, så jeg brugte en del tid med dem også.

Søndag læste jeg lidt lektier og slappede af det meste af dagen, da jeg var godt træt oven på tre dage med fest!

I går var det så 'rigtig' Halloween, så Olivia og jeg købte kostumer og tog ned i byen om aftnen, hvor der på en af restauranterne var Halloween Trivia night, hvor vi var i et par timer og hyggede.

Ákos, mig, Kristin, Emily, Maddie, Jarrod og Ansley til Halloween fest i fredag - Mig og Emily inden festen i fredags - Jarrod, Ákos og mig til halloween frat party i lørdags - Mig og Olivia i går.

Jeg har igen haft nogle virkelig dejlige og sjove uger og jeg nyder virkelig hvert øjeblik af min tur her!
Det har været virkelig sjovt at fejre Halloween og opleve, hvor meget amerikanerne går op i at klæde sig ud (der var endda elever der kom i skole i deres kostumer i går).

Likes

Comments

Hej alle!

I tirsdags kom jeg hjem fra efterårsferien, hvor vi var på en fantastisk tur til New Orleans. Vores efterårsferie var fra fredag til tirsdag og vi brugte hele ferien på at rejse og opleve New Orleans.

Torsdag eftermiddag, da vi alle var færdige med skole, kørte to af vores amerikanske veninder os til Atlanta, hvor vi skulle med bus til en by i Alabama, der hedder Mobile. Busturen var omkring seks timer over natten, så vi sov det meste af tiden. Vi ankom til vores hotel i Mobile kl. 5 og ville bare i seng! Men selvfølgelig havde de lavet en fejl i vores booking, hvilket betød, at vi måtte bruge en time på at diskutere med dem, inden vi fik vores værelser 😓 Da vi havde fået sovet et par timer, gik vi ned til receptionen igen og forsøgte at finde fejlen - det viste sig at de ikke kunne finde den ene booking, fordi de havde stavet mit navn forkert (på trods af at jeg stavede det for dem! 👎).
Vi brugte så fredag i Mobile, hvor vi spiste og gik rundt i byen - den var rimelig lille og der var ikke meget at se - så vi var glade, da vi lørdag morgen tog bussen videre til New Orleans.

Emily, Bryan, Ákos, Maddie, Kristin, Kamila, Emilie og mig - ved vandet om aftnen.

Vi ankom til smukke New Orleans og skyndte os ud for at få noget at spise. Vi endte på en lille cafe, hvor jeg fik en PoBoy, hvilket er en 'southern' sandwich. Resten af dagen brugte vi på at gå ned ad Bourbon Street, hvor der var en masse barer og klubber - som vi dog ikke kunne komme ind på. Der skete dog også en masse på gaden. Folk dansede, sang, spillede musik og lavede optog. Byen var virkelig fuld af liv og neonlys skinnede fra alle barerne, hvilket virkelig gav gaden en hyggelig og festlig stemning.

Bourbon street - meget blå himmel 😍 - hovedgaden med en masse souvenir butikker. Vi boede på den modsatte side af gaden i forhold til Bourbon Street osv., men det var kun et par minutter væk.

Søndag var vi virkelig turister! Vi gik ned ad en masse små gader, hvor vi besøgte souvenirbutikker, indtil vi endte på Jackson Square foran St. Louis Cathedral, hvor vi så lidt af en messe. Jackson Square og katedralen var virkelig smukke og vi brugte en del tid på bare at nyde synet og solen.

Vi fortsatte så vores gåtur forbi Cafe Du Monde (vi sprang dog cafeen over, da vi så, hvor lang køen var) og gik i stedet mod en bygning kendt fra American Horror Story, hvor Madame Lalaurie boede (hvilket hun også gjorde i virkeligheden). New Orleans er kendt for at have virkelig mange hjemsøgte huse og vi besluttede os derfor for at tage på en Ghost Tour om aftnen.
Efter at have gået rundt i byen i et par timer besluttede vi os for at få frokost, hvor jeg fik Gumbo, endnu en ret kendt for at være southern. Efter frokost fortsatte vi vores tur i håbet om at finde en jazzkoncert vi var blevet fortalt om på hotellet, men det lykkedes ikke. I stedet gik vi gennem The French Market, hvor der blev solgt mad, souvenirs og hjemmelavede smykker osv., hvilket var virkelig hyggeligt.

Om aftnen tog vi så på Ghost Tour. Her blev vi guidet rundt i The French Quarter og stoppede ved nogle af de hjemsøgte huse, barer og hoteller og fik fortalt de uhyggelige historier om, hvad der var sket og hvorfor stedet var hjemsøgt. Madame Lalauries hus var et stop på turen og den skræmmende historie om, hvordan hun torturerede sine slaver gav os kuldegysninger!

Ákos, Emilie, Kristin, Bryan, Maddie og Emily - Jackson Sqaure - St. Louis Cathedrale - Jackson Square - Madame Lalauries hus om dagen - En farverig bygning - Alligator på The French Market - Ved Madame Lalauries hus på vores Ghost Tour.

Mandag formiddag tog vi til Mardi Gras World, hvor vi fik lov at prøve kostumer, fik en speciel kage, der kun bliver serveret under Mardi Gras, så film og blev vist rundt i deres lager og der, hvor de bygger figurer og vogne til optoget. Mardi Gras er endnu en ting som New Orleans er kendt for - en kæmpe parade, der varer over flere dage, med store vogne, der kører gennem byen pyntet i forskellige temaer.
New Orleans var fyldt med butikker, hvor man kunne købe masker og kostumer i Mardi Gras tema, så det var fedt at få en forklaring på, hvad det egentlig var!

Vi spiste så frokost, fik sno-balls og gik så til Louis Armstrong Park og St. Louis Cathedral Cemetery. Parken var virkelig hyggelig og vi sad der et stykke tid og nød vejret. Desværre var kirkegården lukket, så vi måtte gå hjem uden at have set den.

Resten af aftnen hyggede vi på hotellet mens vi pakkede og så American Horror Story - inspireret af den uhyggelige Ghost Tour 😄

​Os alle i Mardis Gras kostumer - Os alle foran en af vognene fra sidste års parade - På rundtur mellem vogne og figurer - Mig på en af de fine gader - Louis Armstrong Park.

Tirsdag morgen begyndte vi så den meget lange tur hjem - 10 timer i bus og 2 i bil!

Vi har virkelig nydt vores ferie og har oplevet så meget på så kort tid! Vi fik set stort set alle de ting, vi havde hørt om eller Googlet os til og byen var så fantastisk og smuk. New Orleans er helt klart et sted jeg ville tage hen igen!

Likes

Comments

Nu er der igen gået lidt tid, siden sidst jeg postede et indlæg, så her er lidt fra de sidste to uger.

Skoleugen var rimelig normal med en del lektier og timer - vi har haft en del eksaminer og prøver på grund af midterms og jeg kan godt mærke, at de amerikanske studerende tager det meget seriøst og bruger meget tid på at læse op!
Om onsdagen havde den internationale klub en tur til The Fun Factory, hvor vi stod rolleskøjter i et par timer. Der var også mulighed for at spille lasertag og andre småting. De sørgede også for at blande os lidt, så vi mødte folk vi måske ikke havde fået snakket med før. På vej hjem tog en del af os til 'Cookout', en fastfood restaurant, og fik milkshakes og sad og snakkede et stykke tid, hvilket var rigtig hyggeligt.

En del af den internationale klub - 2x Emily og mig på rolleskøjter.

I næste uge har vi efterårsferie (mandag og tirsdag fri) og vi brugte derfor torsdag på at planlægge hvad vi ville. Vi besluttede os for at tage til New Orleans, Louisiana, hvilket bliver en virkelig fed oplevelse! Vi tager afsted i aften og skal så bruge fredag i en by i Alabama, inden vi kører videre til New Orleans lørdag. Vi brugte lidt tid på at planlægge og finde bus, hotel osv. og jeg brugte så resten af aftnen på at hygge og se tv.

Om fredagen besluttede Emily, Emilie og jeg os for at holde movie night. Olivia var taget hjem i weekenden, så vi lavede vores sofa om til en stor seng, hvor vi så film og hyggede. Emily blev og sov og vi stod så tideligt op om lørdagen for at bruge dagen på at lave lektier.
Lørdag spiste jeg desuden frokost med en pige fra min engelsk klasse. Det er virkelig rart, at jeg er begyndt at få nogle amerikanske venner, da mange af de internationale studerende tager hjem om et par måneder, og fordi man lærer virkelig meget om den amerikanske college kultur, når man er sammen med dem. Jeg brugte lørdag aften sammen med Emily, Bryan, Ákos og Jan i kælderen i min bygning, hvor vi spillede Uno, pool og bordtennis.

Bryan og mig - Emilie, Emily og mig.

I mandags blev den første 'presidential debate' afholdt og den blev om aftnen vist live på storskærm på front campus, hvilket jeg så sammen med en del af de andre fra den internationale klub. Det var ret interessant at se, både fordi det var sjovt at høre hvad de to præsidentkandidater havde at sige, men også fordi der var så mange af de amerikanske studerende, der så det med os. På den måde kunne man snakke lidt med folk inden og høre, hvad de mente om deres muligheder og desuden høre, hvad folk klappede over og råbte til/om Clinton og Trump.
Og folk havde meget forskellige holdninger og følelser omkring valget! Nogle var stensikre og debatterede med andre, mens nogle var meget usikre på, hvad de skulle gøre. Nogle af dem vi snakkede med efter debatten, virkede som om de havde fået en lidt bedre ide om, hvem de ville stemme på, mens andre stadig var meget usikre.

Om tirsdagen spiste jeg middag med en pige fra en af mine klasser, hvorefter vi tog til poetry reading - vi får ekstra credit i vores klasse 😄 - men det viste sig faktisk at være virkelig interessant og rørende!

Torsdag er næsten blevet vores officielle party-day🎉 I sidste uge var der to af pigerne fra den internationale klub, der havde fødselsdag og de holdt derfor en stor, barbie-themed fødselsdagsfest i en lejlighed lige bag campus. Emily, Maddie, Lauren og jeg brugte rimelig lang tid på at gøre os klar - pink tøj, hår, negle og makeup - og tog så hen til festen. Alle (specielt pigerne) havde gjort virkelig meget ud af deres kostumer og det gjorde aftnen virkelig sjov!

Mig, Emily, Maddie og Lauren - Kristin, Lauren, Emily, Maddie, mig og Ansley - En del af os til festen - Emily og mig.

Fredag aften var jeg i skolens teater for at se 'A Streetcar Named Desire' med to piger fra min teaterklasse. Forestillingen var virkelig god og vi fik snakket en masse på vej hjem, hvilket var rigtig hyggeligt - det går virkelig fremad med at få amerikanske venner!

Lørdag morgen måtte vi tidligt op, fordi vi skulle med den internationale klub (kun en lille gruppe) til Savannah! Vi kørte om morgnen og stoppede om formiddagen på Tybee Island, hvilket er et område med en lækker strand og en masse souvenir butikker og feriehuse. Vi brugte et par timer på at bade og ligge på stranden, inden vi skulle videre til Savannah. På trods af at vejret her i Milledgeville er begyndt at blive mere og mere efterårsagtigt (vi snakker dog stadig 25°+), var vejret virkelig godt på stranden og i Savannah. Solen skinnede fra en skyfri himmel og vandet var varmt - vi blev alle en smule skoldede, da vi ikke var forberedt på så stærk sol😁
Vi kom til Savannah hen på aftnen, lagde vores ting på hotelværelserne og gik så en tur for at finde et sted at spise. Vi endte på en lille, hyggelig, udendørs restaurant, hvor de viste Football kampen mellem Georgia og Tennessee - hvilket viste sig at være meget dramatisk (mest for dem, der går op i football...). Efter vi havde spist gik vi en lang tur langs flodbreden og gik ind i en af de store slikbutikker.

Søndag morgen stod vi tidligt op og gik så en lang tur gennem byen. Vi fandt Chippewa Square, hvilket er der, hvor Forrest Gump sidder på en bænk, da han fortæller sin historie. Vi brugte en del tid på at lede efter bænken, indtil jeg googlede den og fandt ud af, at det var en rekvisit og at den derfor slet ikke var der... Vi besluttede os dog for at lade som om, at det var en bænk inde i parken (se billede i collagen nedenfor). Vi fortsatte vores gåtur indtil vi skulle tjekke ud fra hotellet. Herefter gik vi tilbage langs flodbreden til en restaurant, hvor vi spiste frokost, inden vi skulle hjem.

En masse billeder fra vores tur til Tybee Island og Savannah.

Det har igen været nogle dejlige uger med en masse oplevelser. Senere i dag begynder vi som sagt turen mod New Orleans, hvilket bliver så spændende! Byen skulle være helt fantastisk og det bliver sjovt at komme ud og opleve noget nyt og være turist lidt - vi tager gerne imod foreslag til ting, der skal ses!
Jeg glæder mig virkelig meget til at komme af sted og få lov at se en ny del af USA. Jeg regner med at skrive et opslag om turen en gang i næste uge😌

Likes

Comments

Nu er der igen gået et par uger, siden sidst jeg skrev et oplæg om min fantastiske tur her i USA. Det føles egentlig som om der kun er gået et par dage, men når jeg ser tilbage på alle de oplevelser, jeg har fået de sidste tre uger, går det op for mig, at der virkelig allerede er gået tre uger og ikke kun én!

Efter en laaaang weekend i Atlanta som jeg skrev om i sidste oplæg, brugte jeg hele ugen på at sove og gå i skole - og et par gange fik jeg tvunget mig selv til fitness centret 😜. Onsdag havde jeg lidt mere på programmet end de andre dage, da jeg både havde et "møde" med Emerging Leaders, hvor vi var på Scavenger Hunt for at lære hinanden bedre at kende - selvom jeg kun var på hold med et par andre piger, var det rigtig hyggeligt og vi fik snakket en masse, mens vi udførte forskellige opgaver. Lige efter mødet havde jeg et møde med den Internationale Klub, hvor vi snakkede om de næste arrangementer og hyggede og spiste pizza.

Vi havde en forlænget weekend på grund af Labor Day, hvilket betød at vi også havde fri fra skole om mandagen - derfor planlagde vi at tage til Atlanta igen, hvor vi denne gang kunne bo hos Nick, som vi har mødt igennem den Internationale Klub. Men da vi vågnede fredag morgen var alle timer aflyst på grund af en orkan i Florida, hvilket også kunne give meget dårligt vejr her. Emily, Maddie og jeg kørte derfor tidligt afsted til Atlanta med Olivia (min roommate) for at undgå at blive fanget i det dårlige vejr.
Olivia satte os af hos Nick, hvor vi hyggede, indtil vi besluttede os for at tage til et vandfald i nærheden af hans hus.

Maddie, Emily og mig ved vandfaldet.

Vi mødtes så med Jan, Jarrod og Ákos, der blev kørt af en veninde lidt senere end os. Vi tog så tilbage til Nicks hus, hvor vi hyggede og besluttede os for at tage til en amerikansk fodbold kamp mellem to High Schools i nærheden. Vi købte kinesisk takeaway og tog så til fodboldkampen. På trods af at det kun var en High School kamp og derfor ikke var lige så stort som deres College kampe, var det en virkelig fed oplevelse. Maddie, Emily og jeg forstod ikke helt reglerne, men alle omkring os var meget engagerede i kampen, de havde cheerleaders, der fik folk til at juble og klappe og et marching band, der optrådte i pausen med et show med dansere og en masse musik.

En masse billeder fra amerikansk fodboldkamp! Maddie, Emily og mig - Jarrod, Ákos, Jan, Maddie, Nick, Emily og mig - banen og tilskuere - Jarrod og mig.

Lørdag morgen sov vi længe, spiste morgenmad og så film hos Nick og kørte så ind til Atlanta, hvor der var DragonCon, hvilket betød at der var virkelig mange mennesker, der alle var klædt ud! Vi brugte lidt tid på at gå rundt i byen og besluttede os så for at tage toget til en lille shoppingområde i nærheden. Om aftnen festede vi hos Nick og tog til Downtown, hvor vi var på en bar og festede videre.

Søndag havde vi en mere afslappet dag, hvor vi var ved poolen ved Nick hus og hyggede. Om eftermiddagen mødtes vi med Olivia og to af hendes veninder og brugte så et par timer i Georgia Aquarium. Om aftnen lavede drengene barbecue til os og vi endte med at feste hele natten hos Nick i stedet for at tage i byen igen.
Mandag - vores rigtige fridag - kørte vi til et outlet mall, hvor vi shoppede hele dagen, indtil Olivia kom og hentede os om aftnen.

Det område vi spiste i lørdag aften - Mig, Maddie og Emily - Billede fra akvariet i Atlanta.

Hele den følgende uge var meget afslappet og jeg lavede ikke meget andet end at gå i skole og hygge med de andre. Lørdag havde den International Klub arrangeret en Lake Day, så vi brugte hele dagen med at ligge ved vandet, bade, sejle og spise grillmad.

Emilie, Maddie, Ákos, Bryan og Emily i båden lige inden vi sejlede ud.

I sidste uge brugte jeg igen en masse tid på skole og lektier samt hygge med de andre. Tirsdag var jeg til et møde med Emerging Leaders, hvor jeg mødte en rigtig sød amerikansk pige, som inviterede mig til at komme med til en anden klub hun er med i - selvom jeg ikke kunne om tirsdagen, har vi aftalt at jeg kommer med næste gang! Det er rigtig fedt, at jeg er begyndt at få flere amerikanske venner, både fra Emerging Leaders og folk i de forskellige klasser jeg tager. Folk er rigtig søde, men det er lidt sværere at blive venner med dem, fordi man kun snakker inden timen begynder og ikke rigtig ser dem ud over det. Men jeg vil meget gerne have flere amerikanske venner, så jeg prøver virkelig at snakke med folk og spørger om folk vil med til frokost efter timerne osv.

I fredags tog Emilie, Emily, Maddie, Ákos, Kristin og jeg (og en del andre internationale studerende og andre fra skolen) til en baseball kamp i Atlanta. Selvom selve kampen er rimelig kedelig, sørger de for, at der er en masse underholdning undervejs og da kampen var slut havde de et stort fyrværkeri og musik.

Lørdag spiste vi brunch i vores Dining Hall og gik så på biblioteket og lavede lektier det meste af dagen. Om aftnen spiste vi middag og gik så alle hjem på mit værelse, hvor vi hyggede os og gjorde os klar til at tage til en fest, der blev holdt af nogle af medlemmerne i den Internationale Klub. Olivia tog med os til fest, hvor vi havde det rigtig sjovt og festede indtil vi alle tog Downtown og festede videre. Olivia og jeg har brugt mere tid sammen på det seneste, så vi er blevet rigtig tætte. Da vi kom hjem fra byen endte vi med at sidde og snakke i en times tid, hvilket vi fortsatte søndag, hvor vi brugte det meste af dagen i vores senge, mens vi snakkede og så TV.

​Emily, Olivia, mig, Maddie, Ákos og Amy - Mig og Olivia

Det har igen været nogle fantastiske uger med så mange sjove oplevelser! Selvom der måske er gået lidt mere hverdag i den, især på skoledage, har vi det stadig utroligt sjovt og oplever noget nyt næsten hver dag og jeg glæder mig virkelig til at se hvad de næste par uger bringer! Vi har en masse ting på programmet allerede, som jeg glæder mig til at skrive om.

Likes

Comments

Hej alle

Nu er der gået to uger siden mit sidste opslag, selvom jeg egentlig havde planlagt at skrive hver uge. De sidste to uger har været så travle, men nu har jeg endelig lidt tid til at fortælle om alt det, jeg har oplevet siden sidst.

Mandag d. 15 var en forholdsvis stille og rolig dag, da det var første skoledag for os alle. Jeg havde kun en time og brugte så resten af dagen på at købe skole ting og ordne alle mine papirer på mit skrivebord. Tirsdag stod den til gengæld på mange timer i skolen og endnu flere på lektier - jeg brugte omkring 2,5 time på lektier til min psykologi klasse! - men da jeg endelig var færdig, tog jeg til en fest i The Grove og senere Downtown på en klub.

Et par af drengene fra den internationale klub bor i The Grove og har været utroligt søde og holdt arrangementer for os et par gange om ugen siden vi kom. På billedet er jeg sammen med Ahmed, Jarrod, Jan, Emily, Maddie og Matt. Det er nogle af dem, jeg bruger mest tid med. Når vi er færdige med skole og lektier, spiser vi sammen, tager til fitness eller bader og går ud sammen om aftnen. De er alle sammen så søde og sjove, og selvom vi kun har kendt hinanden i 3 uger, er vi blevet virkelig tætte, og jeg nyder at være sammen med dem hver dag.

Her er jeg sammen med Emily og Maddie, som er blevet to af mine bedste veninder herovre.

Hele den internationale klub til vores første officielle møde i onsdags.

Lørdag brugte vi dagen på at slappe af og hygge os i The Den, hvor vi spillede bordtennis, pool og så TV. Hen på eftermiddagen gik vi tilbage til vores værelser, inden vi mødtes for at gøre os klar. Om aftnen tog vi til 'Frat Party' (en fest holdt af en fraternity). Der var ekstremt mange mennesker til festen, som næsten alle stod udenfor og snakkede - det var ikke helt det vi havde forventet, men det var super hyggeligt, og vi mødte en masse nye mennesker. Da festen var ved at være slut, besluttede vi os for at tage downtown igen. Vi var rigtig mange internationale studerende, der havde været til festen, så vi blev alle kørt derned bag på en pick-up truck, hvilket var virkelig sjovt.

Til frat party med Emilie og Bryan og Emiy, Mira og Stephanie.

Om søndagen havde vi igen en meget afslappet dag, og om aftnen holdt drengene fra The Grove en barbecue aften for alle internationale studerende - der var dog ikke så mange der kom, så de inviterede også en del af deres amerikanske venner. Vi havde en super hyggelig aften hvor vi snakkede, spiste og spillede volleyball indtil vi alle var så trætte efter en lang uge, at vi måtte gå hjem og sove.

I løbet af sidste uge brugte jeg igen meget tid på skole og lektier, men jeg fik også brugt men masse tid med de andre. Vi gik blandt andet til nogle fitness timer i zumba og water aerobics og holdt flere dage 'hygge aften', hvor vi spillede spil, så film og hyggede med dem, der havde lyst.

I lørdags var det Jarrods fødselsdag, hvilket blev fejret hele weekenden. Emily, Emilie, Maddie, Kristen og jeg tog fredag eftermiddag efter skole til et shopping mall i Macon, der ligger lidt herfra, for at shoppe festtøj til weekenden. Om aftnen mødtes vi så igen, gjorde os klar til fest og tog så til The Grove, hvor vi pyntede, hang balloner op og lavede drinks og gjorde alt klar til en stor fest. Vi festede hele aftnen med en masse internationale studerende og del af Jarrods andre venner. Et par af os tog Downtown for at feste videre i byen, inden vi gik hjem i seng.
Lørdag formiddag var vi 15 unge fra den internationale klub (os der har været meget sammen de sidste uger), der tog til Atlanta (der er et billede af os alle i bunden af opslaget). Her boede vi på et virkelig fedt hotel, og brugte dagen på at bade og hygge os. Emilie, Emily, Maddie og jeg brugte også lidt tid på at gå ud og opleve byen og være 'tursiter'. Vi gik fra hotellet og endte i The Centennial Olympic Park, hvor vi gik lidt rundt og tog så en tur i et pariserhjul for at se lidt mere af byen, da vi ikke kunne nå at se specielt meget. Vi havde det rigtig hyggeligt på trods af en MEGET varm dag, hvilket vi ikke helt har vænnet os til endnu!

Da vi kom tilbage til hotellet var de andre stadig i poolen, så vi tog badetøj på og endte med at være der i et par timer. Omkring kl. 21 besluttede vi os så for at gå ud og få noget at spise og så tage i byen. Vi brugte en del tid på at gøre os klar og kørte så hen til en restaurant, hvor vi alle sad ved et langt bor og hyggede, snakkede og spiste. Bagefter tog vi ned til et sted i byen, hvor der var en masse barer og klubber og endte med at være på en bar i et par timer. Da vi tog tilbage til hotellet, kunne vi feste videre i poolen indtil kl. 04.00, og da poolen lukkede gik vi tilbage på værelserne, hvor nogle gik i seng, mens vi andre hyggede og snakkede i et par timer, indtil vi også gik i seng (alt for sent!).

Søndag formiddag stod vi op og gik tilbage i poolen i et stykke tid, indtil vi skulle tjekke ud. Størstedelen af gruppen måtte køre hjem for at lave lektier til om mandagen, og fordi de var trætte efter en meget lang, men sjov weekend. Maddie, Jarrod, Ahmed, Nick og jeg besluttede os dog for at tage til en Arcade, hvor vi brugte et par timer på at bowle, spille forskellige spil og køre Go Cart, hvorefter vi spiste middag på en restaurant Ahmed kendte. Vi endte med først at være tilbage til GCSU sent om aftnen på grund af en to timers køretur og gik med det samme i seng.

Et billede fra poolen på hotellet af (næsten) alle, der var i Atlanta - André, Ahmed, Mira, Emilie, Ronell, Jan, Maddie, Jarrod, (mig), Yomi, Ákos, Kristen, Stephanie og Emily.

Billeder fra de sidste to dejlige uger - Maddie - alle i poolen i Atlanta, udsigt over The Centennial Olympic Park i Atlanta fra et pariserhjul - Emilie, Maddie, Emily og mig til barbecue aften i The Grove - campus på vej til / fra skole.

Likes

Comments

Hej alle!

Nu er min første uge her i USA overstået, og jeg har oplevet så mange ting, at jeg ikke kan fortælle om dem alle her.

Jeg rejste fra Danmark om eftermiddagen søndag d. 7. og ankom til Florida om aftnen. I Florida fik jeg ordnet en del shopping for at være klar til at rejse til GCSU og begynde mit nye liv som collegestuderende. Tirsdag formiddag steg jeg så på et fly til Atlanta, Georgia. I lufthavnen mødte jeg en del andre internationale studerende, mens vi ventede på at blive kørt til skolen. Da vi først ankom omkring midnat, gik vi alle i seng for at være klar til en ny og spændende dag.


Onsdag morgen stod den på tidlig morgenmad, hvor alle internationale studerende endelig mødtes. Resten af dagen gik med informationer, rundvisning og tid til at pakke ud. Om aftnen mødtes The International Club, der både består af internationale studerende og frivillige amerikanske studerende, i et fællesområde, hvor vi kunne spille bordtennis, brætspil og se film, samt spise middag. Vi havde en utrolig sjov aften på trods af, at vi kun lige havde mødt hinanden.


Torsdag morgen ankom min roommate, Olivia, men da jeg havde travlt med introdage, måtte jeg gå kort efter hun var kommet. Morgnen og formiddagen bestod af flere informationer, indtil vi ved frokosttid, fik lov til selv at ordne de sidste ting. Jeg spiste frokost med en lille gruppe mennesker, hvoraf to er fra Australien, Emily og Jarrod, to er fra Storbritanien, Maddie og Bryan, og en er fra Tyskland, Emilie. De fem og et par andre er nu blevet nogle af dem, jeg ses med oftest.

Efter frokost fik vi opsat 'Bobcatcards', en adresse til post og et par stykker fik betalt nogle regninger. Da det var overstået var vi alle ved at koge over på grund af varmen, så vi besluttede os for at tage til et Wellness and Recreational Center på en anden del af campus, hvor vi gratis kan træne og svømme.

Herefter spiste vi vores første måltid i vores Dining Hall "The Max". Det var som man kender dining halls fra film - pizza, burgers, pasta og en masse mærkelige desserter, hvilket nok er noget jeg lige skal vænne mig til. Vi brugte aftnen i kælderen i min dorm, hvor vi spillede bordtennis, og senere tog vi til vores første collegefest i en lejlighed off-campus hos en amerikaner fra den internationale klub.


Fredag fik jeg endelig lidt til med Olivia. Vi spiste morgenmad sammen i The Max, hvorefter vi skulle til Freshman Convocation - en slags velkomstceremoni, hvor forskellige professorer holder taler og der bliver sunget nationalsangen. På trods af at vi ikke fik så meget tid til at snakke sammen, var det alligevel rart at tilbringe lidt tid med Olivia, som er utroligt sød og hjælpsom.

Lørdag brugte jeg igen formiddagen med Olivia og fik købt de sidste ting til vores værelse. 

På billederne ses Olivias seng, min seng, mit skrivebord og vores badeværelse, som vi deler med en pige i værelset ved siden af.

Om eftermiddagen mødtes jeg så med gruppen af internationale studerende, som jeg ses meget med, og gik i en udendørs pool, der ligger lige bag min dorm.

Lørdag aften blev der afholdt en "Silent Disco" fest, for alle der havde lyst. På trods af, at det lyder ret kedeligt, var det en virkelig sjov aften. Jeg ankom med Maddie, Emily, Emilie, Jarrod, Bryan og et par andre internationale studerende, og vi fik alle udleveret et sæt høretelefoner med tre kanaler. For hver kanal var der en DJ, og man kunne derfor skifte mellem forskellige sange. Når man tog høretelefonerne af, kunne man se folk danse og høre dem synge med på forskellige sange, hvilket så latterligt, men sjovt ud. En gang i mellem hørte stort set alle den samme sang, og til nogle af dem dansede folk endda den samme dans, så hele lokalet var med på én gang.


Søndag morgen tog jeg til 'Emerging Leaders', hvilket et en klub, jeg har valgt at deltage i. Her mødte jeg en masse nye, søde mennesker, og vi legede en masse introlege i solen for at lære hinanden at kende, inden vi skal til at være 'seriøse' sammen. Om eftermiddagen var hele den internationale klub inviteret til en sø, der hedder Lake Sinclaire, i nærheden af skolen, hvor en professor bor. Her kunne vi spise, bade, ro kajak og blive sejlet ud i en badering.

På det sidste billede er jeg sammen med den gruppe, jeg har brugt meget tid med - Jan, Jarrod, Emilie, Emily, Bryan, Ansley, Maddie, Ákos og Kristin.

Alt i alt har min 'Week of Welcome' været helt fantastisk, jeg har mødt så mange søde mennesker og har allerede fået en masse sjove minder. Nu glæder jeg mig til at møde endnu flere mennesker og få endnu flere minder med dem i løbet af mit år her i USA.


Knus

Caroline

  • 449 læsere

Likes

Comments

YOUTUBE
Caroline Jessen