Header

.

Västervik i skymning

Förlåt. Ja till er säger ja tg Förlåt. Till mig själv säger jag TACK. För första gången i sedan, ja jag vet inte när, har jag gjort absolut ingenting de senaste tre dagarna. Det var nödvändigt ska ni veta.

Men för att börja i rätt ordning. Torsdag spenderade på jobbet. Fredag med att mysa med mamma och vidare säga hejdå till en nära vän som flyttar till USA på söndag (????). Lördag full av härligt häng på Bjäre och en söndag minst sagt fullspäckad med jobb. Den totala friheten började i måndags då bilen startade och destinationen var Västervik. På tre dagar har jag lyckats med bedriften att inte göra någonting men ändå så mycket. Jag har hunnit fylla år, ätit glass, badat, gosat med min systerson, spelat kort med syster och fiskat abborre. Jag har stängt av mitt surf, jag har inte läst mina mail och jag har inte startat min dator, Jag har försökt låta bli att tänka på det faktum att jag om några veckor flyttar ifrån huset jag bott i sen födsel, att jag snart lämnar allt för att börja plugga i Göteborg. Istället har jag till exempel läst den där boken jag länge velat läsa men som bara stått och dammat i bokhyllan. Jag har njutit av morgonsolen med mitt kaffe och njutit av tanken på allt underbart som ännu inte hänt.

Nu sitter jag på tåget påväg hem och imorgon börjar verkligheten igen. Det känns faktiskt väldigt okej även om jag gärna stannat i min drömvärld ett liiiitet tag till. 

.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

.

Med fantastiska bilder och roliga äventyr gillar jag att besöka @evalinns för att drömma mig bort

.

.

Coolaste klädstilen och vardagen har lätt @emilisindlev

.

.

Ingen har väl missat @felixhagman med sitt otroliga flöde. Inred mitt hem!!!

.

.

Med otroligt minimalistik stil är @nimsundstrom's flöde alltid lika underbart.

.

Likes

Comments

.

I morse tittade solen fram och gissa vem som blev glad?? Försökte suga åt mig så mycket av solstrålarna innan jag begav mig till jobb för att stå inomhus i åtta timmar. Vad som däremot gör mig väldigt glad är att jag nästa vecka får åka till familjens sommarstuga och bara vara. Egentligen var planerna helt annorlunda och mys med familjen i Västervik var helt struktet agendan. Men nu har jag bokat så jag kan hänga med upp några dagar iallafall och gissa vad? jag längtar. Jag vet inte vad som hänt med mig. Tidigare tyckte jag bara besök där var jobbigt, långtråkigt och jag saknade mest alla där hemma. Nu, för en gångs skull, så längtar jag dit. Jag rotade fram lite bilder från 2013 och insåg hur fantastiskt vackert där är. Jag har redan planer för vad jag ska fylla mina tre dagar där med. Blåbärsplock, kvällsdopp, fiske, familjemys, kanotpaddling och morgonpromenader. Helt enkelt allt som den svenska sommaren har att erbjuda. 

Likes

Comments

.

På dagens att-göra-lista stod det med stora bokstäver STÄDA DITT RUM JULIA. Det lyckades jag med & ovan bjuder jag på tre bilder från platsen i huset jag tycker om mest. 

.​

Likes

Comments

.

om någon frågade mig vad jag gjorde om dagarna skulle mitt spontana svar vara: ingenting: men så är inte fallet. Jisses vad jag gör mycket och herregud vad trött jag är. Kanske är det det faktum att jag jobbar dygnet runt, vädret är extremt tråkigt och att inspirationskällorna i livet just nu är minimala. Jag minns inte senast jag satte på mig kläder som var annat än arbetskläder. Innan hade jag en vild fantasi om att bytet mellan stressande skolvärld och heltidsarbete skulle generera massa tid för mig att göra exakt vad jag vill. Finna inspirerande platser, fotografera, skapa. Hur mycket jag än trivs på mina jobb så hade jag fel, väldigt fel.

I instagramflödet fyllt av sommarbilder från skärgården, festbilder i Nice och bärande av blommiga sommarklänningar är det lätt att drömma sig iväg och känna hur den redan inspirationslösa vardagen blir ännu gråare. En känsla som för stunden inte känns som bomull men det kommer en höst. En höst som serverar livet på ett silverfat. Plugga? Resa? Jobba? Flytta? Ja vem fan vet.. men jag är ganska säker på att min nuvarande gråa vardag kommer ändras till en full av färg och fyrverkerier.

Idag däremot. Då är jag ledig. Utanför haglar det (??) och den to-do-listan jag påbörjade förra veckan har inte precis krympt. Mitt kaffe börjar ta slut och jag har en miljon saker att fixa. Let's go.Likes

Comments

.

När jag skrollar igenom mitt kameraalbum präglas bilderna utav leriga campingar smockfyllda med människor iklädda Hawaii-skjortor och roliga hattar. Bilder tagna i samma stund som jag småsprungit till tåget, denna gång iklädd svart byxkjol. converse, blå kappa & fransar såklart. Jag finner även bilder på mat. Snabbmat på Bråvalla, godis-fest på ICA men även fina drinkar. Och sist men inte minst så finner jag näst intill hundratals bilder på alla scener på Bråvalla. Med Zara Larsson, Movits, Björnstammen, Daniel Adams Ray, Maggio.. ja listan kan göras lång. Men bilden jag valt är tagen när klockan nästan slagit 3, solen hade nästan gått upp, bygg-teamet hade redan börjat med nedplockning av diverse delar sopbilen hade påbörjat den långa uppstädningen av det konfetti som 45 minuter tidigare regnat över den gigantiska publiken.

.

Likes

Comments

.

Gårdagen bjöd på ett långt tungt arbetspass men avslutades med en välbehövd tapaskväll med Matilda. Lite sangria, härliga smårätter och långa samtal om stort & smått. Vidare slöt vi upp med lite bekant folk för att spendera torsdagskvällen tillsammans.

.

Likes

Comments