Header
Header

Har varit en bloggtorka här ett tag nu som ni märkt. 

Det är så att jag och Caroline går nu skilda vägar när de gäller bloggen. Och mig kommer ni hitta HÄR framöver. Kika in där!!

Josefin

www.nattstad.se/byjosefin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
Ställde klockan på 8-tiden idag för att hinna med en god frukost och ett träningspass innan praktiken idag. Så nu sitter jag och äter knäckebröd och vaniljyoggi med banan och läser lite bloggar.

- Josefin

Likes

Comments

Hej hopp, tagit sovmorgon idag, lagat mat och shoppat lite med mannen.Caroline

Likes

Comments

När de pirrar lite extra när någon säger hans namn. När du skiter i allt annat bara för att få prata med honom i några minuter. Du ler när du ser hans namn på displayen. När du möter hans blick och båda börjar le. När kyssen från honom känns i hela kroppen. När hans leende är hela din värld. När han tar din hand inför massvis med människor. När han kramar om dig och du känner dig trygg. Det är kärlek. När han finns med dig vart du än går.

- Josefin

 Likes

Comments
Yoghurt med musli, ett ägg, grovt bröd och ett glas juice blev de till min frukost idag. 

Känner mig inte allt för pigg idag, vaknat till och från hela natten. Jobbigt. Hoppas de går över under dagen. 
Har praktik idag mellan 13-21, är inne på sista veckan nu. Fyra veckor har gått riktigt fort. När vi kommer tillbaka till skolan är det exakt 4 veckor till studenten. Sick!

- Josefin

Likes

Comments


Fick med mig denna basplaggs tröjan hem igår från Stadium. Perfekt nu i vår vädret. 

- Josefin

Likes

Comments

Idag har det varit en sån där perfekt dag så man verkligen känner att man är lycklig. Började dagen med en 6km powerwalk med Robin. Efter det bestämde vi att de skulle bli en tripp till Jönköping. Kikade i lite butiker och åt glass. Fick med mig en tröja hem som jag tänkte visa imorgon. 
När vi kom hem så åt vi grillad mat, premiär grillning för min del. Behöver jag ens säga hur gott det var?! Till efterrätt blev det bland annat jordgubbar och grädde.
Nu tar vi det lugnt med lite filmtittande, kommer förbli så resten av denna söndagen :)


- Josefin

Likes

Comments

Detta är ren kärlek, älskling gömde påskägg denna fina dag!Caroline

Likes

Comments

Har länge letat efter ett perfekt läppstift, ett buse färgat som inte är rosa. Hittade de idag på lindex, tror det var Limited edition från top model, jätte fint iallafall!

Caroline

Likes

Comments