😍ska man börja igen? vad tycker ni? 😚

(bild från kryssning, ca 2 veck sen)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vadfan betyder dethär? jag har inte gjort ett skit fel! jag hade fan 600 kr att ta ut? kan någon snälla hjälpa mig och det fort! hur kontaktar man dem som håller ''nattstad'' för det här är fan inte okej.

Likes

Comments

Nu mina gullungar så ska ni få hjälpa mig med en sak!
Jag ska nämligen spela in en cover i en studio. Men.. jag vet inte vilken låt! Jag har funderat på Adele - Rolling in the deep eller något liknande som Sia - Titanium något åt det hållet! lämna jätte gärna en kommentar!

KOMMENTERA

Likes

Comments

Nu har ju nog alla sett Mangemakers nya video och låt! jag tycker att den e sjukt rolig och härlig att lyssna på! hihi snyggt gjort boys! kiss


Likes

Comments

Usch.. man vet ju inte om det är då den kända Ke$ha eller inte. man får ju alltid hoppas på att det inte är det! mail

(Var tvungen att blurra/sudda det lite.. blää)

Likes

Comments

Vad tycker ni mina älskade läsare.. ska man fixa en Jul-design?
Dem flesta gör ju det osv så jag börjar bli lite sugen på att göra det liksom!wink då ska den fan vara bra gjort. Är det någon som vet föressten hur man gör så att headern INTE ser suddig ut?surprise utan så att den blir super skarp!wink för mina blir alltid suddiga när man laddar upp dem här och inte när man redigerar dem i photoshop? lämna en kommentar isf! 

heart MIN FUCKING BRODER heart

Likes

Comments

VI BA KÖR
Likes

Comments

Vaknade nyss och ligger fortfarande och gosar ner mig i sängen! Hihi, idag så ska jag träffa Ina som kanske ska slagga hos mig, myspys! Vi fundar på att träffa Kevin och hans polare oxå, haha hörs snart med roligare inlägg!

Likes

Comments

då drar man sig till jobbet! Se u in a minute

Likes

Comments

Lycka till jossiwow!

Likes

Comments