Header
View tracker

Igår efter jobbet gick vi ut och käkade på pinchos. För er som inte vet vad det är så är det en restaurang där man beställer in olika smårätter med mobilen. Jag beställde dumplings, plankstek, pizza, kycklingspett och sötpotatis-pommes, och créme brúléee till efterrätt. Hade absolut inte behövt beställa så många rätter, för fyyyy vad mätt jag blev och då åt jag inte ens upp, men allt såg så gott ut haha...

Det var första gången som jag var på denna app-restaurang och jag ÄLSKADE det verkligen! Blev kär i allt från design och idé till smak. Första men verkligen inte sista gången!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Första dagen som extern på nya restaurangen i Gävle är klar! Helt slut i kroppen så jag ska bara gå och lägga mig nu och ladda upp för nästa pass imorgon igen! Kom förbi och ta en burgare hos oss, sviiiinsnyggt!!!

Likes

Comments

View tracker

Hemkommen från jobbet, middagen intagen och dags att börja packa väskan! Imorgon ska jag åka söderut ett tag och hjälpa till på MAX nyöppning på Gävle 3an (E4). Ska bli himla kul att vara med på en nyöppning igen, för när jag började på Max och var med på Hudiks nyöppning för drygt 1,5 år sen var man ju inte sådär jätteruttig hehe... Dock väldigt nervös också då man har lite press på sig när man åker iväg som extern, så ni får önska mig lycka till!

Likes

Comments

Ikväll är jag hemma hos en barndomskompis i min hemmaby med massa goa vänner och har det trevligt! Börjar bli lite för rund under fötterna för att skriva mer haha men jag hoppas att ni har en lika bra kväll som mig, nykter eller ej!

Likes

Comments

Jag gjorde det! Det var inte alls lika farligt som många påstått, kändes ungefär som resten av mina tatueringar. Vilket fall är jag SÅ glad att jag vågade, för jag är så himla nöjd och den blev precis om jag tänkt mig. Nu har min tatueringsabstinens lugnat sig, och jag kan fortsätta planera resten av min sleeve!

Likes

Comments

Nu börjar det bli dags att åka ner till studion. Haha alltså fattar inte att jag ska göra det här, så som nojjat för detta i flera år. Detta blir den 5e gången jag sitter bakom nålen och jag är nervösare än nånsin. Planen är att göra den vid revbenet men vi får väl se om jag fegar ur och tar något skönare ställe.... Önska mig lycka till ;)

Likes

Comments

VET NI VAD JAG GJORDE IDAG??! Jag bokade en tatueringstid, tills imorgon! Brukar känna att jag är en rätt ospontan människa men detta kommer ändå bli den 2a tatueringen som jag bokat så nära inpå. Kanske är lite roligare än vad jag trott ändå haha! Så jäkla nervös, men ändå bättre än att gå i flera veckor och vänta!!

Bild ifrån sittning två på min underarmssleeve. Samma tatuerare kommer ge mig mer bläck imorgon!

Likes

Comments

DETTA är alltså min nya jacka som jag köpte förra veckan! Helt förälskad, men tills vidare så får den hänga i garderoben tillsammans med resten av bomber-samlingen och vi bara längtar ut till våren!

Likes

Comments