Header

Halloj! Oj, vad upptagen jag varit senaste dagarna. I helgen var jag ledig och spenderade tid först med min mamma och syster på lördagförmiddag då mamma bjöd på lunch innan vi tog en runda på stan, och på kvällen åkte jag och Anton ut till hans stuga och åt middag med hans släkt. Hade alltså en väldigt mysig helg!

Idag har jag och en kollega varit runt i Hudik på företagsbesök genom jobbet. Haha mer utmattande än det låter, däckade nån timme i soffan när jag kom hem. Men nu är iaf dagens spinning avklarad och middagen uppäten.

Resten av kvällen hittar man mig i soffan framför Pretty Little Liars och laddar upp inför resten av den här mördarveckan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Spinning om 35 minuter! Har hittills bara gått på soft-passen (tycker inte dom varit direkt soft haha) men idag ska jag testa spin distans. Har ingen aning vad det är för skillnad eller vad jag ger mig in på, och ska jag bara helt ärlig är jag riktigt otaggad.. Halsen är inte riktigt på min sida heller, och jag tänkte avboka för att inte riskera att bli sjuk. Dock har vi en rätt tuff dag framför oss på jobbet imorgon så jag bestämde mig för att åka ändå så jag kan rensa hjärnan lite och slappna av ikväll. Har köpt en ny sportbh som får göra mig lite extra taggad ikväll - bara att göra det och hoppas att jag håller mig frisk!!

Likes

Comments

Ikväll blev jag & A lite baksugna, så vi bestämde oss för att göra egna dammsugare. Förvånansvärt lätt att göra själv och farligt gott! Hehe och jaa jag fuskar lite med kosten denna vecka.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagens träning blev ett spinningpass. Andra gången för mig nu och jag börjar förstå vilken sjukt bra träning det är. Man är helt slut i HELA kroppen efteråt men känner sig samtidigt så lycklig. Nästa investering kan faktiskt bli ett par spinningskor.

Färgade ju även håret lila igen igår, som jag längtat!! (Ignorera färgfläckarna i hårfästet, dom brukar försvinna efter 2a eller 3e tvätten haha..) Ska visa er bättre bilder på det när solen lyser, då är det såå fint!

Likes

Comments

Mööördade axlarna idag på gymmet. Haha fyfan, har fortfarande ont!! Men alla tjejers värsta scenario måste ju vara att röda veckan dyker upp när man inte anar det, och det hände mig 2 set in på passet.... Självklart inget skydd med mig, så tackade gudarna över att jag valde svarta byxor just idag, haha! Även om det är något vi tjejer inte kan "rå för" och inget att skämmas för egentligen, så blir det så ändå på något sätt.

Träffade förresten två kollegor från gymmet igår som frågade hur mycket jag gått ner, och dom båda sa att det syndes skillnad på mig. Hur kul som helst att höra då man själv är blind för förändring!! :)

Likes

Comments

Kunde sluta 2 timmar tidigare idag så hann faktiskt iväg på gymmet idag, vilket jag hade kapat ur dagens planering egentligen. Men jag bestämde mig för att hinna ändå och körde igenom ett kortare ben-pass innan jag skulle iväg på middag med kollegorna. Extra kul blev det ju då det låg ett par nya träningsbyxor i brevlådan idag. Något små men sjukt snygga så jag lyckades tränga in mig i dom ändå! ;) Blev en bra dag helt enkelt!

Likes

Comments

Godmorgon världen! Sitter på jobbet och dricker upp frukosten. Idag ska jag repetera lite kontorsjobb som jag gjort en gång tidigare men som jag behöver träna upp lite, så idag blir det mycket sitta på rumpan. Senare ikväll ska vi äta middag tillsammans hela chefsgruppen och på kvällen ska vi gå på en föreläsning!

Skulle aaldrig kunna ha ett kontorsjobb som heltid, Gud vad man blir trött i huvudet av att bara sitta och stirra på en skärm!

Likes

Comments

Två veckor av dietande är avklarad, jag är minst 3 kg lättare och jag kommer nu sluta att gå så strikt efter matschemat. Jag tänker fortsätta räkna kalorier för att få en större inblick i hur mycket man får i sig men inte göra exakt enligt vad schemat säger. Vi får se hur det går och om vågen fortfarande fortsätter att visa mindre siffror även om jag äter vanlig husmanskost. Cheat Day kommer jag fortfarande försöka att ha bara 1 gång i veckan, och eftersom att det är söndag idag ska jag egentligen inte äta nånting onyttigt alls men idag unnar jag mig en Yollibox till kvällsfika.

Hoppas ni haft en fin vecka!

Likes

Comments