Header

Halloj!

Varit tyst ett tag nu igen, är så olika perioder. Just nu är jag inne i öppningsperiod vilket är min favoritperiod på jobbet, när man kan känna sig som en vanlig 7-16arbetare. Dock är det sjukt hur lång tid det tar att ställa om dygnen efter alla skiftbyten, så för tillfället är jag trött dygnet runt haha..

Grabben jobbar dessvärre natt så jag får krypa isäng utan honom. Imorgonkväll är vi däremot lediga båda två så då ska vi försöka hitta på nånting kul! Godnatt med er. XOXO

Likes

Comments

Kvällsmiddagen idag blev tacosoppa med créme fraich och vitlöksbröd. Jag och Anton äter aaldrig soppa då båda känner att det är svårt att bli mätta på, men i denna var det både potatis och köttfärs som gjorde den hyfsat mättande, och HUR god som helst!! Receptet hittade vi på internet och ni hittar det HÄR! :)

Likes

Comments

Detta möttes jag av igår när jag kom hem. Han är go min kille. ♡

Likes

Comments

Då var årets MAX-gala över för den här gången. Det var en sjukt häftig tillställning, en grym kickoff och lite för mycket alkohol för min del, haha.. Igår kom jag hem igen till mitt hjärta där hemma, och låg mest utslagen i soffan hela kvällen.

Jag hade en fantastisk klänning från Keepsake på mig, så kär i den!

Likes

Comments

Nu är vi och massa andra maxare på plats i huvudstaden och har checkat in på hotellet. Tidigare ikväll var vi iväg på mingel på en restaurang i närheten där det bjöds på bubbel, vin & öl och olika snittar. Jag och Josefine gick tillbaka till hotellet för en stund sen så vi är pigga och fräscha imorgon för då väntas föreläsningar i 8 timmar innan galan drar igång på kvällen. Godnatt!

Likes

Comments

Ikväll testade jag lite olika håruppsättningar inför galan på måndag. Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska ha uppsatt eller utsläppt, men denna låga chignon tyckte jag om tillsammans med ett par hårpärlor till. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Igår var jag och Cicci bjuden på gala av en gammal barndomsvän till mig och två vänner till henne. Buffé, fotografering och massa dryck. Väldigt trevligt initiativ av tjejerna och jättekul att jag och Cicci fick klä upp oss tillsammans - det är inte varje dag man går på nåt sånt här!

Likes

Comments

Hade en tid på delightful för spraytan idag, så nu ligger jag hemma och väntar på att jag ska duscha av mig. Ska ju på en gala nästa måndag men ska även på en imorgon, så jag ville bli av med vinterhyn. Sist jag blev sprayad så blev jag jättenöjd, så jag hoppas det blir lika bra denna gång!

Likes

Comments

En liten tjuvtitt på min fantastiska klänning som jag ska ha under MAX ebba-gala nästa måndag. Jag vet inte om jag berättat det men jag vann alltså titeln som Årets Passchef Västernorrland och ska få följa med på Ebba-mötet. Verkligen hur roligt som helst och jag är väldigt hedrad över detta. Mer bilder på denna skönhet lägger jag upp när det är dags!!

Likes

Comments