Header

Nu har solen äntligen börjar komma fram mer på dagarna och det är vårkänslor med värme.

Varje vår och sommar har jag samma problem med att jag inte kan ha solglasögon utan styrka för då ser jag knappt. Och vill inte behöva ha två par glasögon och byta hela tiden. Jag har testat linser men känns inte alltid så bra. Därför tog jag beslutet idag att köpa mig en keps. Jag hittade en keps som faktiskt passade på mitt lilla huvud och snygg var den också. När jag testat kepsar innan brukar de vara förstora och jag har inte tyckt att jag passat i keps heller men den här passade mig.

Jag köpte den på Stadium men finns på fler ställen, en väldigt vanlig keps som jag är säker på att alla sett innan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag gjorde provet idag som jag var stressad över och det gick nog väldigt bra om jag får säga det själv, hoppas det iaf.

Idag är det 88 dagar kvar till studenten, 88 dagar kvar som jag vet vad jag ska göra, 88 dagar kvar till arbetslösheten. Men jag får hoppas att jag får något jobb innan dess eller kanske pluggar vidare ändå.

Jag fick hem min studentklänning idag och jag kan avslöja så mycket som att den är vit haha.

Här får ni en bild på värdens finaste rosa tröja som jag köpte på Gina Tricot förra veckan och hade på mig idag. Och här hittar ni den på hemsidan.

Likes

Comments

Denna veckan har varit väldigt stressig med skolan. Jag har haft skolarbeten som snart ska lämnas in, prov på måndag och snart nationella prov. Idag började jag och slutförde reklamfilmen som är en uppgift med UF-företaget och jag trodde aldrig jag skulle lyckas med det.

Ikväll blev det exotisk planka, blev några fina bilder på den. Och jag är jättemätt nu men snart blir det äppelkaka också.

Likes

Comments

Idag är det soligt och ganska varmt jämfört med andra dagar. Jag och Joakim bestämde oss därför för att gå på picknick. Det var så mysigt och bara sitta där och jag började tänka på när jag för några år sen gick på picknick ganska ofta haha.

Likes

Comments

Nuvarande humör: 🙂

Civilstånd: 💑💕

Barn: ❌

Hur många husdjur: 🐶🐶🐠

Favoritfärg: 🎀🖤

Favoritmat: 🌮🥞

Favoritårstid: ☀️🌸🌺🌼

Hobbyn: 🏃🏼‍♀️🍪💻📸🛍

Jobb: 🏫

En emoji du aldrig använt: 🛵

Mest använda emoji: 😘

Jag vet att alla inte kommer kunna se alla emojis men det får vara så. Jag tyckte iallafall att detta var en rolig grej att få göra.

Likes

Comments

Jag har precis duschat och skrapat det sista ur burken av min body butter Vanilla Chai från The Body Shop.😔 Den luktar jättegott och känns verkligen återfuktande på huden. Det jag tycker är extra bra med den är att den sjunker in direkt, det är bara att smörja in kroppen och ta på sig kläder direkt.

När jag ändå är igång vill jag tipsa er om dessa ansiktskrämer som också är från The Body Shop. Det är en dagkräm och en nattkräm som jag är lite slarviga med att använda varje dag men jag försöker och när jag använder dem känns ansiktet väldigt återfuktande. De är perfekta nu när jag är förkyld och extremt torr vid näsan av allt snytande. Jag känner riktigt hur de sjunker in i huden på de torra partierna.

Ni som läst min blogg i december har kanske inte missat att jag fick dessa tre produkterna i adventskalendern som jag köpte. Och därför tyckte jag det passade bra med en liten recension av dessa produkter som jag använt mest och tycker bäst om från den kalendern.

Likes

Comments

Idag gick förkylda jag till skolan, jag tror förkylningen kom efter att jag var ute och sprang förra måndagen och tisdagen, det kanske var lite väl tidigt på året men just då kändes det bra. Även om jag varit förkyld idag så mår jag bättre än igår vilket känns bra.

Efter skolan träffade jag Jasmine, det var länge sedan vi träffades på fritiden nu. Det märktes verkligen också. Vi tog standardfikan på Darins (men nu har jag fått reda på att den inte är glutenfri så blir ändringar på det hädanefter 😔). Vi satt i alla fall och fikade och pratade väldigt länge och vi hade väldigt mycket att prata om båda två.

Nu ligger jag i soffan med myskläder och pratar i telefon med Joakim.

Hoppas inte ni också gått på en förkylning som jag utan att ni mår bra! :)

Likes

Comments

ÄNTLIGEN har jag hittat den perfekta bomberjackan för mig. Den är svart, har silverdetaljer, tillräckligt stora fickor, en fin färg på insidan, den var inte för dyr enligt mig och ett litet plus att den hade en innerficka.

Jackan är köpt på Carlings för 499kr och har en fin plommonlila färg på insidan som blir en snygg detalj när man viker upp jackärmarna.

Likes

Comments

Siste februari, vilket betyder att jag har klarat februari challenge. Jag kommer inte fortsätta att blogga varje dag då det kan bli väldigt uttjatat, det kanske ni tyckt nu också men jag tvingar er inte att läsa så.

Har haft träningsvärk idag efter gårdagens träning men det stoppade inte mig. Ikväll har jag rört mig på en två kilometerssträcka, jag sprang först en kilometer. Sedan hoppade jag grodhopp en liten sträcka eller ganska bra bit ändå, nästan en fjärdedels kilometer tror jag och sprang resten av sträckan hem. När jag kom hem gjorde jag 50st squats och då kändes det ordentligt i låren.

Ikväll fixade jag även mina naglar för de såg hemska ut. Idag hade jag haft gelénaglarna i nästan 7 veckor (imorgon hade det varit 7 veckor. Så här såg de ut idag iaf innan jag slet bort dem. Och nu är de korta och sköra.

Likes

Comments