Header

I studentpresent fick jag glas från serien All in one som jag önskat mig från Cervera, en jättefin glasskål, tårtspade, guldig klocka, fake tattoos, ett litet prydnadstroll, blommor, presentkort på cervera och IKEA och pengar till en kamera.

Jag är jättenöjda med alla presenterna och att så många kunde komma och fira min stora studentdag.

Tack ännu en gång till alla som firade mig på min student!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För jag har tagit studenten!

Igår den 16 juni 2017 tog jag studenten, det var både roligt, nervöst, läskigt och lite sorgligt.

Morgonen började inte så bra då jag försov mig, jag hörde inte klockan som skulle ha ringt eller ringde klockan 05.20 så jag vaknade i panik och stress 05.50. Jag fixade mig och packade mina saker och han i tid till bussen för champagnefrukosten som började klockan 8.00 i stan. Det ösregnade så istället för att vara i parken fick vi vara inomhus.

Efter champagnefrukosten gick vi till skolan och fick våra betyg, personliga brev från ettan och klassens...

Jag blev klassens bloggare och det ser ju bra ut på bloggen haha.

Klockan 12.00 gick vi till konserthuset och hade lärarmiddag och lärarna bjöd på en liten konsert. Lite sorgligt att inte träffa lärarna något mer och klassen.

14.00 började utspringet och när vi hade träffat familj och släkt åkte vi flak runt i stan.

Jag syns inte på bilden men ville ändå ha med den.

Dagen och kvällen var oförglömlig och kunde inte blivit bättre och jag fick åka en riktigt snygg bil hem och jag visste inte hur bilen såg ut innan.

Likes

Comments

Idag har jag äntligen köpt en kaktus, tycker de är så fina. Jag köpte även en svärmorstunga, jag vet att det låter konstigt men den är fin och glittrar och har även silvriga ringar som är väldigt fina.

Likes

Comments

Det är 7 dagar kvar till studenten och idag var det skattjakt. Det har varit en grym dag med några tjejer i klassen. Vi träffades, åt och drack gott och sedan åkte vi till stan. På skattjakten ska man vara utklädda och vi har polis och tjuv, (jag var tjuv och hade en orange synlig overall.)

Nu är jag påväg till Joakims student, eftersom jag var på skattjakten kunde jag inte vara med när han sprang ut men blir fest nu ikväll istället. Jag har självklart inte overallen på mig nu utan har bytt om till ett vitt Linné med volang fram och bak från Kappahl, rosa kostymbyxor från Bik Bok och svarta klackaskor från Scorett. Tyvärr har jag inte hunnit ta bild på outfiten men om jag fotar sen så får ni se då.

Grattis till alla som tagit studenten idag! Själv tar jag studenten om en vecka, alltså den 16 juni😃

Likes

Comments

Efter många om och men köpte jag två små rosa parfymer från Rituals. Parfymen heter fleurs de l'himalaya och luktar jättegott, enligt säljaren var det deras bästsäljande parfym. Den blåa lilla parfymen på bilderna köpte Joakim, den heter bleu byzantin och vi tyckte att den luktade godast av herrparfymerna.

Likes

Comments

Innan jag åkte till Joakim idag träffade jag Jasmine och var med henne några timmar i stan. Vi har varit så taggade på att testa Taco Bar och äntligen har den kommit till våran stad. De öppnade igår och idag invigde vi den tillsammans och det var inte sista gången som jag gick dit. Jättetrevlig personal och jättegod mat.

Vi gick även in i några butiker och jag som inte skulle köpa någonting köpte en topp och ett par shorts. Innan jag skulle åka vidare till Joakim köpte vi vars en glass, satte oss på en bänk i solen och bara njöt av värmen.

Jasmine var snäll och lånade ut sin mobil till mig så att jag kunde ta bilder på maten.

Likes

Comments

Förra veckan hade jag ett litet flow och gjorde några inlägg här på bloggen men igår fick jag lämna in min mobil till Telenor.. När jag lämnade in min mobil fick jag en Nokia, knapptelefon och kunde inte använda mig av några sociala medier, jag visste knappt hur jag ringde från den. När jag kom hem hittade vi en Sony touchmobil och jag kan använda mig av sociala medier så nu har jag den istället tack och lov. De på Telenor sa att det kan ta minst två veckor innan jag får tillbaka min mobil.

Det är helt sjukt vad beroende man är av mobilen och vad som faktiskt finns i den. Nu måste jag gå till banken igen för och få en verifieringskod för att kunna använda mig av sparbankens app, BankID och swish. Jag fick typ hjärtklappningar när jag var inne på Telenor och jag hörde att jag fick en snap precis innan han stängde av min mobil och sedan fick jag en knapptelefon.

Nackdelen är att kameran på mobilen jag har nu är jättedålig så jag kommer inte ta några bilder med den till bloggen och därför tror jag inte heller att jag kommer göra något mer inlägg på ett tag tills jag har fått tillbaka min mobil igen. Jag vill inte lägga upp dåliga bilder på bloggen och helst inte för många inlägg utan bilder heller då det inte är så roligt att se. Det blir en helt annan sak med bilder och jag tror ni håller med mig.

Likes

Comments

Idag har jag varit på Bakken i Danmark med familjen. Det blev mycket åkande av karuseller och nu är vi påväg hem trötta och nöjda.

Blev inte mycket fotande idag men detta är vad jag fått på bild.

Likes

Comments

Idag har det varit riktig sommar och det hoppas jag fortsätter. Efter den korta skoldagen som slutade 11.00 gick jag till körskolan. När jag hade kört min tid träffade jag Jasmine, vi köpte dricka och glass och gick till parken och satte oss på en trappa vid vattnet. Påväg till parken blev det inte riktigt som tänkt, vi ville ta bilder och jag som åt glass i strut hade en glass som smälte hela vägen haha.

Likes

Comments