View tracker

Inredning, Jossihanna

Mysfaktorn i min lilla lägenhet är just nu på topp!

Jag har de senaste åren verkligen inte varit ett stort fan av julen, alls. Men i år kände jag att, vad fan, nu kör vi! Julstjärna, adventsstake, chokladkalender, adventsljusstake, röd klädsel på en av mina sittkuddar och, hör och häpna, en JULGRAN! Det är faktiskt ganska mysigt med julen ändå..

Ligger nu i soffan och velar mellan om jag ska ligga kvar och kolla serier tills F kommer hem eller om jag ska krypa till sängs, jobbar tyvärr imorgon. Jag kan dock inte slita mig från att kolla på min fina gran, haha.. 


Godnatt på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Inredning, Jossihanna

Var hemma hos mamma idag och trollade ihop en sänggavel till min säng. Vi byggde den själva från scratch med material som mamma hade hemma. Det enda vi köpte nytt var tyget och knapparna (som vi dessutom var tvungna att klä själva). Så kul det var att göra det tillsammans med min fina mamma!
Och vilken skillnad det gjorde i min lägenhet! Känns så mycket mysigare i min lilla sovdel nu!

Likes

Comments

Inredning, Jossihanna

Den förra ägaren till min lägenhet tyckte tydligen att det passade att ha den rödaste av dom röda färgerna på väggen i garderoben. Det tycker inte jag. Efter sex månader tog jag mig nu i kragen och målade om. Riktigt stor skillnad vart det och jag blev faktiskt riktigt nöjd! Det var fan på tiden.

Likes

Comments

Jossihanna

De sex första bilderna är tagna från Tumblr. De tre sista är tagna från @Isabellefribeerg's Instagram.

Godmorgon!
Igår blev det sent då jag fick för mig när jag hade tvättid att jag skulle rensa garderoben. Det har nämligen sett ut som hej-kom-och-hjälp-mig där inne alldeles för länge nu, man har knappt kunnat gå in och saker som inte ska vara där har tagit upp alldeles för mycket plats. Jag tänkte också att det kanske kunde vara snällt att låta F få ha sina saker i garderoben också, inte bara jag haha.

Efter många timmar blev det i alla fall jättefint och organiserat där inne och jag var i säng strax efter 02!

Då jag har en tendens att snabbt röra till det i lådorna och på hyllorna så får vi nu se hur länge det håller sig fint där inne, haha..!

Likes

Comments

Instagram@jossihannae