Vardag

Det var inte igår jag kikade in här. Ledsen för det men det har hänt så mycket de senaste dagarna och jag har helt enkelt inte ägnat några tankar åt bloggen...

I måndags fyllde jag år och det firades på lördagen med mina nära och kära. Middag och förande hemma hos mig och sedan åkte vi in till The Public i Täby där det var bra drag! Drack drinkar och hade det skoj! Hade ett jättebra födelsedagsfirande! Pussar & Kramar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mat & annat gott, Vardag

Alltså finns det något bättre än Pizza Hut när man är riktigt sugen på en pizza? Nej, jag tror fan inte det!

Tog en snabb middag med en kompis idag efter jobbet på Pizza Hut för att sedan rulla (bokstavligt talat, haha) hem till honom för lite trevligt häng med kompisar! Nu är det sovdags för att orka med födelsedagsfirande för mig imorgon med mina underbara nära och kära! Godnatt! Pussar & Kramar

Likes

Comments

Skönhet & Smink, Vardag

​Hej alla glada! Idag har jag spenderat hela förmiddagen hos världens bästa frisör. Jag är så trött på min enformiga, mörka hårfärg så vi har kommit överens om att jag ska bli blond igen. Inte helblond, utan något i stil med en ombre. Det kommer ta ett tag innan vi är helt klara eftersom jag var så mörk, men det gör mig ingenting! Jag får ha kvar håret på skallen och jag får hänga med Felicia (min frisör)! Nästa gång ska vi lägga slingor och börja arbeta med det blonda, can't wait!  

Nu blir det jobb fram till 20 då vi stänger och sen är det raka vägen hem! Pussar & Kramar

Likes

Comments

Vardag

För snart ett år sedan fyllde jag 20 år. För snart ett år sedan fick jag i present av min kära mor och far ett presentkort till Stockholms Fallskärmsklubb. Men trots glädjen som sprudlade så otroligt när jag öppnade kuvertet så glömde vi alla tre att boka in en tid. Sen kom långa vintern och hur mysigt är det att hoppa då liksom? Tror till och med att klubben inte ens är öppen då.. I alla fall, häromdagen ringde mamma mig och sa att hon hade bokat in en tid. I maj. För efter maj gäller inte presentkortet längre, så det är nu eller aldrig. Typ.

Den 14 maj klockan 16.00 ska jag alltså kasta mig ut från ett flygplan flera tusen meter upp i luften! Som jag längtar! När man hoppar får man dessutom välja om man vill filma eller ta bilder - klart jag kommer välja film! Bara att ta stillbilder från video efteråt om man skulle vilja ha bild också.

Åh jag kunde inte vara mer taggad!

Pussar & Kramar

Likes

Comments

Inredning

Såååååå mycket fina saker jag har hittat på Jotex! Bilderna här ovan är inte ens hälften av vad jag har hittat. Jag vet vad jag kommer drömma om inatt i alla fall! Jag vill verkligen flytta hemifrån NU bara för att få inreda mitt alldeles egna ställe, precis hur jag vill. Snart så..

Pussar & Kramar

Likes

Comments

Mat & annat gott

Råkade bli en spontanmiddag också, haha. Känner att det för det mesta visas upp mat här på bloggen men jag kan inte hjälpa det. Jag älskar mat, jag älskar att äta! Vi hamnade i alla fall på Sportsbar Nummer 10 i Vaxholm, som har den lätt bästa ceasarsalladen någonsin 🙌🏽
Mätt som en plätt, både jag och Alicia, sitter vi nu hemma i soffan och kollar på Ice Age, bästa!
Pussar & Kramar

Likes

Comments

Outfit, Vardag

Hejsan hoppsan! Hoppas allt är bra med er! Med mig kunde det vara bättre, jobbar idag och har världens migrän och värktabletterna kunde jag inte ta förrän för sent så det suger! Annars är det tipptopp!

Klickade hem dessa godingar här om dagen och väntar förväntansfullt på att få prova dem! Dom lär väl förhoppningsvis komma på måndag eller tisdag! Jag har en exakt bild i huvudet hur jag vill matcha dessa! Vill prova och se om det verkligen blir så snyggt som jag föreställer mig, haha!

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare! Pussar & kramar

Likes

Comments

Instagram@jossihannae