Presentation picture
jossey
Josefin, 22 år
Hej och välkommen! Josefin, 21 år gammal. Min blogg har alltid varit min alldeles egna plats för känslor och tankar när saker inte varit bra. Vilket dom för det mesta är nu för tiden, så jag hoppas kunna göra bloggen till en bra plats där mina nära och kära kan följa min vardag och min resa mot att bli eventkoordinator. Sagan börjar i Kolsva, i väntan på flytt till Oskarshamn för att gå folkhögskola. Det var en gång...

 

In my mind I am the warrior

Ska svänga förbi affären och handla lite gott till ikväll, ska mysa sönder det närmsta dygnet! Det är alltså min plan, ruskigt härligt!

Idag har jag flängt runt, gjort två prov, haft möten med Henrik, varit arg på rektorn och blabla. Har även kommit på att jag vill förstora läpparna (till Shadows stora sorg) och varit med om ett GODISREGN i lärarrummet. Hur awesome som helst ju!

Inser nu att jag borde börja planera min flytt, för får jag som jag vill är jag på väg bort inom bara ett par veckor! Hoppas på att ha fått besked i slutet av nästa vecka, och det vore ju superhäftigt!

Hoppas ni alla får en fin onsdagskväll och att ni tar det lugnt med alkoholen! Puss på er!

 

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments