God morgon sötnosar!

Jag vet att ni inte hör från mig så ofta, men jag känner att jag inte riktigt har något roligt att berätta, då är det inte kul att blogga och det är inte roligt för er att läsa att jag pluggar inför ett seminarium/vad jag ätit/att bussen var sen 75 gånger i veckan, haha.

Som sagt, det händer inte så mycket, vardagen rullar på. Det mest spännande som existerar är väl att jag brutit revbenet, avslutat ytterligare en kurs och sökt en skådespelarutbildning som börjar till hösten. Lina och Sarah sökte samma, var bara Emelie som inte var intresserad av just denna, men hon har sina idéer om vad hon vill göra. Vi pratar mer och mer om flytten känner jag och det är verkligen något jag ser fram emot, ska bli så himla roligt att få se och göra något nytt tillsammans med mina tjejer!

I helgen drar jag mig mot Köping, ska umgås både med Jonas och Malin. Malin träffar jag på lördag och bosätter mig hos henne till på måndag, vi ska gå på bio och ta igen den tid vi förlorat, och jag ska njuta av att få göra något utöver det vanliga.

Nu ska jag iväg mot skolan, men jag hoppas ni får en grym torsdag allihop!(Insåg ju nu att det finns lite att berätta, kvällen hemma hos Lina, min nya tatuering och TV-programmet jag ska producera och leda tillsammans med mina tjejer! Jag återkommer senare idag om det!)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments