Jag fick spendera ett par timmar med honom idag. Han ville ha med mig i ett projekt han vill starta upp, sade att det skulle vara en ära. Har jag sagt att han är perfekt? Har jag sagt att jag älskar allt med honom, och att han inte kunde vara bättre? Sedan så går han och blir just det, ännu bättre. Jag tar varje chans jag får att umgås med honom, projektet innebär att vi måste ses oftare, och ja, inte mig emot. Att det dessutom är en superrolig idé, är väl bara ett plus.

Har jag sagt att han luktar gudomligt? Hans parfym må kosta närmare 700, men nog skulle det vara värt det? Att ha den i rummet och kunna lukta på "honom" när man vill?

Har jag sagt, att efter så lång tid så får jag fortfarande fjärilar i magen när jag ser att det ligger ett sms från honom i min inkorg, att jag ler superfånigt varje gång jag ser eller hör hans namn, att jag kan ligga i min säng en hel lördag och bara dagdrömma om honom?

Haha, jo, för det gör jag ju. När jag ska sova så känns min säng så tom, fastän han aldrig ens varit i den, jag fantiserar fram hans armar runt mig, hans vackra röst intill mitt ena öra. Jag drömmer om honom och det första jag gör på morgonen är att skicka ett "god morgon"-sms fastän jag vet att han fortfarande sover.

Det är så sjukt jobbigt när man måste undanhålla en så stor grej som sitt livs kärlek för sin allra bästa vän, just för att dom är samma person. Vi har ju inga hemligheter för varandra egentligen, och det är tungt. Det är skitjobbigt att lyssna på hans tjejproblem, skitjobbigt att hålla det hemligt, skitjobbigt att höra honom säga att han hoppas att jag hittar den rätta snart, för att jag förtjänar det även om ingen i hela världen förtjänar någon så bra som mig. Det är svårt att spela lycklig när han berättar att ***** kommer den dagen, svårt att gömma smärtan. Man kanske skulle tro att det var svårt att gömma undan lyckan när han säger att det är strul mellan dem, men nej, det skär i mig det också, för att jag hellre ser honom lycklig.

Jag önskar att kärlek inte fanns. Den orsakar så mycket lidande. Men jag kan nog inte göra något åt det, så så länge tänker jag erkänna mig besegrad och säga att jag älskar dig, även om det kommer ta lång tid innan jag klarar av att berätta vad jag egentligen känner öga mot öga...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu börjar vi komma till den där delen på året när ALLA frågar mig vad jag önskar mig. Jag orkar inte ens tänka ut materiella saker som bara kommer ta plats, jag har sagt till mamma att jag vill ha pengar och en kamera (för min länge önskade Macbook Air kommer jag aldrig få anyway) sedan i somras, och that's about it.

Sen kommer ju det, som jag vet att ingen kan ge mig. Eller jo, okej. En enda person i hela världen, men han kommer inte göra det. Kärlek borde inte innehålla ordet "lek", det är för komplicerat och sårande.

I övrigt då? Jag vacklar i min beslutsamhet angående min framtid. Ingenting jag gör hjälper ju, det här kommer bli katastrof, haha.

 


Likes

Comments

Godmorgon charmtroll!

Jag sitter för tillfället och har ruskigt tråkigt. Jag var färdig med min "uppsats"/krönika på Nationella på 40 minuter, något som skolverket avsatt fem timmar för. Nu sitter jag och väntar på mupparna som är segare än mig. Jag har ju inte tagit med mig något annat än mobil och plånbok typ, så jag försöker hitta saker att roa mig med.

Eller ska jag åka hem och käka istället? Känns som att det är liiite risky, i och med att jag inte vet om det finns något att äta hemma... Dessutom måste jag ha nycklarna av Alec innan jag åker, och han har idrott på andra sidan stan typ... Så jag får nog äta här ändå. Hm. Rätt missnöjd med det, vill hem typ nu...

Dagens låt! Åh, har inte lyssnat på annat under ett helt dygn. Naya Rivera har seriöst universums mest fantastiska kvinnliga röst, så sjukt. Helt klart värd att lyssna på!

 


Likes

Comments

Nu fan är det slutdeppat för Josefin Jossey Jonsson.

Igår kom det gamla KG-elever och deras vänner/kollegor till skolan och berättade om när de startade eget allihop. Ena killen var min rådgivare under UF-året, och då var det så mycket fokus på mig och mina kollegor. Det var skönt, inspirerande och roligt att höra om deras resor, helt sjukt. Jag blev så pepp och satt en lååång stund med dem efteråt och snackade business. Jag fick så fin respons på mina idéer. Här snackar vi alltså killar som är bara några år äldre än mig, och som driver väldigt framgångsrika företag, inom film och reklam. Det är hur coolt som helst att se.

En dos utav Isabella Löwengrip satte igång mig rejält, så jag håller på att fixar lite kring mitt egna företag nu. Ja, jag tycker att det är svårt, men det är faktiskt värt det, för att få göra det man vill. Och jag vill ju driva företag, jag vill ge ut min tidning, jag vill ha musik i mitt liv. Det är ju DET HÄR jag drömmer om. Några mål jag har innan studenten är att ha affärsplanen klar (nyår), ha sidor på olika sociala medier, en hemsida, och vara redo att köra igång måndagen den 11 juni. Det är sju månader ganska exakt. I can do this!

Likes

Comments

Har suttit invirad i mina täcken och lyssnat på musik hela dagen. Är depp som in i helvete. Saknar honom and what we used to be, innan allt blev så komplicerat, bara vänner (take me back, please) och vill ha honom mer än någonsin. Om man önskar det tillräckligt många gånger, om ni önskar det tillsammans med mig, tror ni att det kan bli så då? Antagligen inte, och jag kommer nog göra någon annan man eller kvinna fruktansvärt lycklig en vacker dag. Så länge resten av världen mår bra är jag nöjd.
Likes

Comments

Godmorgon!

Jag har en känsla av att jag kommer sova mig genom hela helgen, haha. Märkte dock att jag orkade lite mer igår, när jag hade haft en lugn dag, men jag känner också att jag inte mår helt hundra, varken fysiskt eller psykiskt just nu.

Ska dock bli skönt med ledighet. Jag har skött min närvaro perfekt denna vecka och det har funkat utmärkt. Tiden har flugit förbi och nu har jag bara 28 skoldagar kvar innan lovet. Jag är dock så sjukt skoltrött att jag ser fram emot att sluta min sista hösttermin på Kopparlundsgymnasiet. Helgen är mer än välkommen just nu.

Nu ska jag kila in i duschen innan jag åker till skolan, börjar tolv idag, det sitter inte helt fel kan jag lova...

Likes

Comments

Igår var det så stressigt att jag inte hann sätta mig och blogga, och som vanligt däckade jag när jag kom hem. Har varit ruskigt trött på senaste tiden, till skillnad från förr. Dock klagar jag ändå, för att somna någonstans mellan 18 och 19 och vakna runt 4 känns inte okej det heller.

Idag är det förresten en månad och två veckor kvar till julafton och EXAKT två månader till min födelsedag, hihi. Mina planer för idag, är typ att klistra på ett leende och ta mig igenom ännu en dag i skolan. Det sista jag vill, kan jag lova. I min fantasi så är dock mina planer att teleportera hit Malin och snacka om allt och inget och äta upp min choklad. DET skulle jag behöva. Få tänka på mig själv en stund...

Nu ska jag fixa min Ipod som bråkar och göra mig iordning.. Vi hörs senare idag. Puss


Likes

Comments

Min plånbok gråter och jag funderar på att prostituera mig. Vad som skett? Mössprovning i skolan. Men den är fin. Helt fantastiskt fin, så nöjd att jag skulle kunna gifta mig med den. Sen tillkom ju en del produkter runt omkring. Ska kolla igenom det med mamma senare, det här ska nog ordna sig...

 

Likes

Comments

Slocknade rätt snabbt igår, helt sjukt. Har sovit "en hel" natt, vaknade klockan fyra och hade sovit i åtta och en halv timme. Riktigt skönt, faktiskt men jag har en känsla av att mina tidiga morgnar kommer påverka mina kvällar rätt starkt. Förhoppningsvis får jag bukt på det här förr eller senare.

Mina planer idag är inte så stora to be honest. Jag ska förbereda det sista för morgondagen, ha mössprovning och en föreläsning. Sen ska jag hem och slappa. Jag slutar vid 14, så det är inte ens en särskilt lång dag, men jag är definitivt inte pepp på det. Jag ser fram emot att vakna bakis som in i helvete den 9e juni, för då vet jag iaf att jag slipper sätta mig i skolbänken, haha. Är sjukt skoltrött.

JA! Mina andra planer för idag är att hålla stenkoll på mobilen, det kommer jag göra i veckor framöver. Jag hoppas verkligen på att få något av jobben jag sökte igår.


Likes

Comments

Det har varit en rolig men påfrestande dag. Lektion som vanligt mellan 12-14 och sen firade vi Kopparlundsgymnasiets 10-årsdag som bara vi kan fram till 16. Mysigt! Eftermiddagen ägnades åt att lämna CV'n runt om i Centrum i typ två timmar, jag är helt slut, det var tempo som gällde. Men det såg lovande ut, tack gode gud!

Tänkte bara kika in och säga hej och godnatt, för jag stänger nog mina blå snart. Hoppas ni haft en bra dag! Puss.

Likes

Comments