Igår avslutade jag ett kapitel. Jag gjorde det kanske lite halvdåligt, men damnit, jag gjorde det.

Önskar bara jag kunde avsluta kapitlet om dig och mig också...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag avslutar jag ett stort kapitel i mitt liv. Det är dags att gå vidare nu. Jag gör det med en sång, haha, ovanligt. Jag är nervös men det ska fan gå!

Jossey

Likes

Comments

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt...

Och som om du inte vet det, eller? Som om du inte fattat. Att du är allt jag vill ha, och om jag vågade, skulle du vara min. Om jag inte var så äckligt förbannat feg och osäker, om saker och ting i mitt liv var som dom är skulle DU vara den som jag ger allt till dag efter dag. DIG som jag skulle vakna bredvid, DIG som jag skulle pussa godnatt. Dina armar som beskyddade mig, din röst som tröstade.

För jag vet att du ser det. Vet att jag inte kan fucking gömma det. Och det borde inte var så här. Inte nu. Och hur mycket jag än vill glömma det, förtränga det, låsa in det i en jävla låda och bränna den innan jag sprider askan för vinden vid ett hav någonstans, så kan jag inte. Kan inte förneka det. Och det är inte rätt emot någon. För vi. Vi kommer bara göra varandra ont...

Likes

Comments

Hade 2011's roligaste kväll i fredags, helt klart. Tack för det, Malin!

Var maskerad och jag var där några timmar före de flesta andra, hihi. Missade Malins pojkvän, vilket gjorde mig sadface, men det är okej. Malin blev glad över sina presenter, och allt liksom bara... Föll in, haha. Klaffade på ett bra sätt. Jag var lite blyg (som vanligt, vad är fel på mig) men trots det hade jag jättemysigt! Tror mamma fattat att jag röker nu också, men aja, sånt man får ta ;)

Är fett pepp på att sluta om en månad och träffa min fis igen, och att hon kommer hit på grillfesten, annars blir jag depp. Men är galet taggad på fest iaf, ska bli roligt. Speciellt med tanke på att Malin gör alla runt sig glada också så kan det ju inte bli annat än lyckat om hon kommer!

Haha, jag pratar osammanhängande som fan. Men ja. Det får duga. Nu ska jag köpa Unlimited till Spotify!

Likes

Comments

Jag brinner. Och varken du, du eller du kan släcka mig. Jag kommer skrika, rivas och bitas, ta till alla vapen och knep jag har, för jag tänker inte förlora det här, varken mitt liv, mig själv eller mina drömmar. Så fuck you, alla none-believers.

Glöm aldrig bort att det är DU som sätter dina egna gränser, inte mamma, skolan, grannen eller någon jävel in a far away land. DU. DU är din chef och not even the sky is the limit

 

<3

Likes

Comments