Jag saknar min fis. Fruktansvärt mycket. Så mycket att det borde vara olagligt, haha.

Det är jobbigt att vara utan henne varje dag, när vi brukade ses fem dagar i veckan, jobbigt att inte kunna krama om henne när hon är deppig eller kunna se henne le när hon är glad. Fruktansvärt att vara utan någon som aldrig dömer, utan som förstår och stöttar när saker inte riktigt är som de borde i förhållande till annat.

Du betyder så fruktansvärt mycket, och tio dagar kommer gå väldigt långsamt. Blir så glad av att umgås med dig, sitta och snacka om allt mellan himmel och jord, och det värmer mig när sjuka saker vi gjort smyger sig in någonstans i huvudet.

Du är en sådan fin människa, som förtjänar det allra bästa, och som ger alla människor runt dig flera miljoner gånger tillbaka. Är så fruktansvärt glad att du existerar. Jag älskar dig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det finns inga ord i världen som kan beskriva helgen som varit. Inga. För vad jag än skriver eller säger om helgen, så känns det för överdrivet och för underdrivet på samma gång. Säger man så, "underdrivet"? Haha, skitsamma.

Håkan Hellström i fredags. Magi, precis som förra gången. "Låter ditt hjärta så? Ambulans, någon?" är en fras som etsat sig fast hos mig, haha. Kommer aldrig kunna förklara ordentligt.

Healing Through Music i lördags. Förutom en fylla (och därmed brott mot två lagar) och en stöld var kvällen i stort sett underbar. Har aldrig varit så stolt i mitt liv. Lite för lite folk tycker jag, men det gick ändå. All Ends var helt klart det bästa som hänt Västerås på länge. De var så underbara att ha att göra med. Man förälskade sig i dem så fort de klev innanför dörren, och jag fick ta brandgenomgången med dem. Jag kan ärligt säga att jag har svårt att släppa taget om dem, och det är precis sådan musik jag vill spela.

Finns som sagt inga ord som beskriver detta, och jag önskar jag hade filmat hela kvällarna/dagen. Detta kommer jag leva länge på! :D

 


Likes

Comments

Jag har för tillfället debatt i skolan. Har en paus från att vråla ut argument till feministers fördel. Det är riktigt roligt och går skitbra.

Är dessutom fett stolt över att jag är inne på min fjärde vecka med fläckfri närvaro (på raken). Har aldrig hänt. Imorgon har jag bara en lektion i skolan, på eftermiddagen sticker vi till Växhuset för att rigga inför lördagen. (www.healingthroughmusic.se <--- kolla för information kring århundratets konsert!), sen drar jag på Håkan Hellström, jobbar med HTM på lördag och SEN har jag påsklov på riktigt. Duktig chääy! <3 Hihi, nu börjar vi igen, heja feministerna

Likes

Comments

Jag är så TRÖTT på ditt eviga gnäll, din pessimistiska attityd och negativa energi. Jag SKITER i vad du tycker om "KG's Innebandyfjollor", som du så fint kallar det, och jag BRYR MIG INTE om att du måste jobba med folk du avskyr. Välkommen till riktiga världen där mamma och pappa inte vaggar in dig i falsk skit längre. Det är din attityd och ditt skitsnack som gör att världen ser ut som den gör, låt folk vara vad dom är, för det finns inte en enda jävel som någonsin kommer vara som du, och det är jag fan i mig så otroligt jävla glad och tacksam över. Och om du nu tycker att någon jobbar för lite eller vad fan det nu kan vara, SÄG DET TILL DOM istället för att snacka skit och klaga och sprida dålig energi till dem omkring dig, för det är faktiskt ingen som orkar bry sig och du ger ingen en chans till bättring. Du är så jävla låg!

 

Likes

Comments


Asså, orka att jag ser ut som världens jävla emo... Guess that what's on the inside shows out. Sitter och väntar på bussen till skolan. Det är fyra grader ute, och jag har ingen jacka. Safe to say that it is cold. är glad över att det inte finns tid till att fira tvåårsdagen av vårt förhållande. Han har inte ens hört av sig och jag mådde piss redan innan och orkade egentligen inte bry mig. Skrev ändå ett långt, fint meddelande vid midnatt. Aja. Shit the same. Vill bara få den här dagen överstökad och sen dö i min säng tills next time. Emo är klar nu. Peace out.

Likes

Comments

Glädjande nyhet! Vi kommer ta en entreavgift för folk utan biljett den 16e. Detta var inte tänkt från början, men nu har vi möjlighet till det. Alltså, så kan ni ta med er 150:- så får ni komma in trots brist på biljett! :) För er som inte vet vad Healing Through Music är, kan jag berätta det! Det är ett UF-företag, som anordnar en välgörenhetskonsert. Vi skänker 50% av vinsten till Barncancerfonden. Detta äger rum nästa lördag (16e april) i Växhuset (Västerås) Insläpp 16.30, allt drar igång runt 17.00, och håller på till ca 23.30. Banden som spelar är Waredge, Stains, Urma Sellinger, Pompei Nights, Purple Nail och All Ends.

Biljetterna finns på Ticnet, att köpa direkt av mig (om man känner mig) eller på plats (entreavgift, och så får ni en stämpel) för 150 :-

Hoppas vi ses där! :)

Likes

Comments

Jag har fastnat får två videos, som jag kollar på om och om igen. Hela dagen. Är helt kär.

Den ena, är Britneys nya, den som släpptes imorse. Britney har gjort en del tvivelaktigt i sina dagar, men den här videon är så sjukt grym! Låten fastnar dessutom, och hon är sjukt sexig! Britney's back to stay!

Den andra är en Robbie Williams inspelning från när han spelade en av tre konserter i Knebworth. Gosh, ville ju inte gifta mig med honom när jag var yngre, och när jag ser den här minns jag varför. Mitt livs kärlek, honestly. Robin har ingen chans emot honom! Båda är helt klart värda att lyssna och titta på, helt underbara!

 Likes

Comments