Har en jäkligt bra dag trots en sjukt stressig morgon med försovning. Känner mig stark, känner mig lycklig. För en gångs skull. Som om dagen inte kan bli mer fantastisk. Men det kan den, för i eftermiddag ska jag fika med världens finaste bästis. Jag älskar att må såhär, och det slog omkull mig nu. Kan det gärna få göra dag efter dag efter dag i resten av mitt liv :)

Ska övertala någon att ta en smoke eller glass, tycker jag låter bra. Njuta av solen lite :D Puss på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har bestämt mig för att det faktiskt ÄR egna företag jag vill syssla med i framtiden. Jag ÄLSKAR det här, trots att det varit en krokig väg, men är det inte alltid det innan man lär sig? Det var underbart att stå i Aros Congress Center i Västerås och sälja och få höra så mycket positivt från alla som pratade med oss!

Sedan (det allra bästa med hela dagen, helt ärligt) var att vi blev nominerade till "Samhällsentreprenöriella priset", ett pris som beskrevs ungefär som ett pris som ges till företag som hjälper till att förändra världen. Kan ni fatta? Lilla Healing Through Music UF blev nominerade till något så stort! Vi vann inte, men jag var fan nära på att börja grina av stolthet när vårat företag lästes upp, och det var ungefär då som jag förstod att "fan, det är det här jag vill!" ...

Jag kommer nog inte starta upp eget riktigt än, jag vill vila från det här en liten stund nu, men kommer antagligen hjälpa till mycket inom UF nästa år, om jag får som jag vill. Jag är gärna rådgivare och så vidare till kommande UF-företag, pratar om UF inför klasser på min skola och jag funderar till och med på att kontakta UF-kontoret för att se om jag kan hjälpa till med något där! Jag tror att det kan ge mig mer kött på benen inför framtiden att göra så!

Likes

Comments

Jag är så jävla känslig idag, så nedbruten. Jag gråter för allt och inget. Gråter för ett stavfel, gråter för att min mobil är död, gråter för att Shadow är för långt bort för att hjälpa mig reda ut det trassel som är jag, gråter för att ingen minns att jag har namnsdag idag. Och så vidare.

Veckan har varit hemsk och jag har haft det svårt med skådespeleriet, det kanske kan förklara varför jag är som jag är just nu? Känner mig inte som en diare-hög längre iallafall, snarare lite lättad, men jag gillar det inte >.<

Likes

Comments

Något som förstörde dagens (otroligt nog) glada humör läste jag först på Facebook. Jag ville verkligen tro att det var ett dåligt skämt, så jag skrev snabbt in en annan adress i fältet här ovanför. Och det är sant. Andreas Carlsson lämnar Idol. Vilket gör mig sjukt jävla ledsen. Men vet ni, det är bara ett LITET nederlag. Jag tänker köra på ändå. För jag vet att han kommer få syn på mig en dag i alla fall. Jag har ju inte sökt för hans skull de andra gångerna? Nej, det har hela tiden handlat om MIG. Även om en av mina högsta drömmar är att jobba med Mr Carlsson, så gör det ingenting, även om jag såklart hoppas på att det är ett dåligt skämt. För Idol är något jag alltid velat göra, och i år lägger jag mig inte för något. Sedan får jag ta mina andra mål, efter det. Andreas avhopp, är om inte annat bra för mig, för då kan jag fokusera på varför jag är där, och tackla honom sedan!

Live to win, people!

Likes

Comments

All energi är som bortblåst, för hela veckan. Daniel försökte lära mig enegri-kurvan, men det funkar inte för mig. Inte med allt som måste betas av för att jag ska kunna fungera som en normal människa.

Jag har fått min verklighetsflykt idag, i Reamonn. Låten Supergirl har verkligen fastnat, och jag har grävt ner mig i den. Men jag fattar verkligen inte hur jag ska klara av en hel vecka med det här. Jag försöker strukturera upp, komma på lösningar. Jag har varit borta från skolan i två veckor, och pallar inte ens en dag när jag väl kommer tillbaka. Jag måste skärpa till mig, jag har femton månader kvar här, och två år på Högskola. Sen är jag "fri" att göra vad jag vill. Resa kanske? Jag vill tågluffa runt Europa och även köra en vända runt om i Asien (kanske med Elina, hon vill bland annat hälsa på barnhemmet hon bodde på i Vietnam, vore spännande) Ta varje dag som den kommer, som jag älskar att göra, jag trivs bäst då, när allt inte ska vara så uppradat.

 


Likes

Comments

haha, jag fattar inte att jag ska ha så grova problem med att sova. Inatt finns inga störningsmoment heller, ändå ligger jag här och får panik för att jag ska upp om fyra timmar, och har prov två och en halv timme senare -.- och egentligen vill jag fan inte till skolan heller. Jag vill ligga i min säng och spela the sims och tycka synd om mig själv hela veckan istället. Dränka mig själv i allt skit istället för att pressa undan det. Men det går ju inte för sig. Inte konstigt att jag mår som jag gör när jag inte får bearbeta saker. Inte okej.
Usch. Jag vill bara skita i allt. Skita i att min farmors födelsedag "slutade" för två timmar sen och att jag aldrig ringde och grattade för att jag inte pallar allt tjat om att jag hör av mig för lite, skita i att jag har utvecklingssamtal och tid på UM för nytt recept på cerazette på tisdag, att jag har prov idag/imorgon och på torsdag och att jag blir ensam i helgen och att jag måste boka tid hos skolkuratorn, dampa på vårdcentralen som inte ger mig samtalsstöd från deras psykologer "för jag har inte rätt till det" fast jag vet att jag har det, och att jag inte får vård för min återkommande halsfluss. Jag vill bara skita i alla måsten och bara vara. När ska jag få tiden och orken till att reparera mig själv, för att jag är nekad all annan hjälp? Jag nekas till och med hjälp från mig själv för att det inte finns resurser till det. Hur mycket stryk ska jag få ta innan jag tas på allvar? Jag ska riskera mitt liv för att få hjälp som kanske inte ens fungerar på mig. Rimligt? Nej. Jag är en börda för samhället, bäst vore jag om jag var död och uppbränd. Gaaah. Nattliga tankar hos Jossey. Ni som blir förstörda av lite trassligt löshår eller en bruten nagel, borde gå en mil i mina skor. Undrar om ni skulle orka.

Ett osammanhängande inlägg, som fan. Menmen. Det är väl okej det också

Likes

Comments

Jag samlar på koppar och glas! Haha. Det kan vara vanliga, "rena" till muggar/glas med speciella tryck som jag fastnar för. Jag tycker glas och muggar är mysiga. Haha, sjukt jag vet!

Mina friends forever-muggar :D de formar sig efter varandra, som ett kompishjärta, typ. Hur mysigt? Dessa kommer användas flitigt när jag får finbesök uppe i Kalix!

Likes

Comments

Det är sjukt hur snabbt saker kan vända. Jag borde sluta prata i telefon med dig. Jag fattar inte vad jag gör med dig överhuvudtaget, för du bryter bara ner mig. Jag har som jag skrivit hundra gånger förut, sett igenom ditt skådespeleri, allt du säger klingar falskt i mina öron. Men det är alltid lättare att leva i en lögn, i alla fall för en sådan som mig, som ljugit i större delen av mitt liv.

Men jag TROR att jag har bestämt mig nu. Det är inte lätt att ha det så här, jag har gett dig två år av mitt liv, jag orkar inte leva såhär, och jag har svårt att släppa dig. Men det har gått för långt nu. Nästa gång vi ses, kan bli den sista.

Och innan ni hoppar på mig för att jag dumpar min pojkvän i bloggen (vilket jag inte gör, har inte bestämt mig än) så är det så att jag vet att han inte vet om denna bloggen. Så han kommer inte att läsa detta. Andas.

Likes

Comments

Det här lovet har varit välbehövligt som fan. Min inspiration är tillbaka, jag sprutar ideer, saker jag vill göra, nya låtar, och jag har tagit tummen ur röven och fixat lite saker jag vill göra. Var på ett möte igår som gick så in i helvete bra. Och jag känner att jag är på gång nu! Jag vet att jag aldrig kommer bli helt frisk, det behöver jag psykvården till, och ja, psykvården i Sverige är PISSIG. Det har jag skrivit om förut. Men det är okej. För jag har överlevt tio år, och jag tänker ta mig fan överleva minst tio år till!

Jag ska skriva färdigt låten, ååh, jag är så äckligt pepp på allt! Sedan ska jag leta reda på min planering för 2011, för nu ska det betas av saker!

Likes

Comments

Är bjuden på en Releasefest för någon webshop på Lördag, kommer bli fett kul! De kommer ha livetattooing på plats, de första får göra det gratis. Gissa vem som ska göra sin andra gaddning på Lördag? Är så sjukt glad! John följer med, kommer bli en awesome kväll! Blir dock nyktert i och med att jag just nu försöker att leva på 50 kronor i veckan (för att jag ska lära mig att hålla i pengar och för att jag behöver spara till Göteborgsresan jag gör med Elina, John och Anna i början av Juni) men det är okej det också!

Jag är också JÄVLIGT sugen på att pierca läppen. Det får dock vänta tills senare, just för att jag MÅSTE spara. Liksom med allt annat den närmsta tiden. Inget USB-minne till Jossey, inga mer restauranger och fika, inga onödiga utgifter alls i princip. Och det är ju faktiskt rätt bra.

Vad händer inom den närmsta tiden? Imorgon är det ett år sedan jag såg TH i Globen och så

ska jag på informationsmöte angående en rätt spännande sak som jag hoppas mycket på, på lördag blir det Releasen, på måndag drar mitt företags skolturne igång och på tisdag åker jag till Köping för att umgås med älskade Malin. Det gillas, alltihop!

MIN FIIIIIIIIIIIIIIIIIS! <3

Likes

Comments