Header

Heeeeejjjsaaan

Idag blev det en trip till Skåne. Åkte först till Ikea och köpte lite saker till mitt nya rum (kommer bilder,priser osv på de jag köpte imorgon) sen var vi inne på Väla centrum. Där köpte jah en tröja från Newyorker och ett par skor från stadium. Det var inte meningen att jah skulle köpa dem med det var på rea så det kostade bara 100kr

Sedan åkte vi till viken, för syskonträff. Det var inte mina syskon utan min pappas fru syskon osv. De va jättemysigt. Det var olika tävlingar och tipsrunda, som jag vann :) kom delad 1a med min halv syssling på tipsrundan. Och 2a av tävlingarna.

Har inte gjort så mycket på sommarlovet, har varit i Spanien en vecka. Det sög. Kan skriva om det i ett annat inlägg.

Men nu är vi iaf påväg hem. Imorgon blir det en dag med 2 kompisar jag inte träffat på väldigt länge enligt mig :) har saknat dem så mycket. Vi har varit iväg på olika håll så det har varit svårt å ses. Ena i Grekland, andra i Bosnien och jag i Spanien.

Ska nog även bygga ihop 2 möbler imorgon kväll om jag hinner.

Det var allt! Hoppas ni mår bra.

heeeejddåååååå

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 2 Readers

Likes

Comments

HEEJJSAAANN

Just nu sitter jag på tåget till Malmö för att shoppa på emporia. Vi bästemde igårkväll att vi skulle åka idag så det var en impuls grej och det kommer bli jättekul. Jag hoppas på att jag kan köpa molly high waist i en lila färg (bild nere)

Jag & min pappa har börjat renovera på mitt rum så nu sover jag i vardagsrummet. Inte så kul. Vi har spacklat och idag ska pappa slipa. Sen ska vi sätta upp en tapet som man kan måla över ( så att färgen blir jämn) och så målar vi hela rummet vitt :)

Nu har jag inget mer å skriva, kommer nog lägga upp ett inlägg lite senare. Hejdååå

  • 4 Readers

Likes

Comments

Hej

Det va ett tag sedan jag bloggade, det är det har hänt lite saker med vänner å familj. Nu har jag sommarlov iaf så d kanske blir mer bloggande. Hejdåå

  • 7 Readers

Likes

Comments

Heeeejssaannnn

Idag är det måndag, och jag ska till Gbg med några kompisar, vi ska till Liseberg idag och imorgon ska vu shoppa.

Jag är en sån person som inte åker karuseller.. Men jag ska försöka åka Lisebergs banan.
Jag åker inte så mkt för jag blir lätt åksjuk.

Nu ska jag bah vänta i typ 1h för att sen åka till Ica å köpa dricka osv, sen mot stationen. Jag kommer blogga mer på tåget.

Hejdååå så länge

  • 6 Readers

Likes

Comments

Heeejjsaaann

Asså de var fett jobbigt att cykla till å från klappudden. De va fett kul där, vi metade, paddlade kanot osv. Satt ute på bryggan i 20min å metade mitt på dagen. Smart som jag va hade jag ingen solkräm så jag brände jag mig.

Nu ligger jag å lovis på stranden å solar, vi har badat men de va fett kallt. De är 20 grader i vattnet.

  • 12 Readers

Likes

Comments

Heeeeejjsan

De har varit dålig uppdatering och jag har faktiskt ingen bra ursäkt.

Idag ska vi cykla till klappudden.. CYKLA!?! Jag har köpt massa kakor å dricka så nyttig som jag är. De jobbiga är att man måste ha hjälm. Kommer man till skolan utan hjälm så får man använda en hockeyhjälm....

Vi ska vara där hela dagen, och när vi cykla kommer det med i betyget för att min idrottslärare ska kolla hur man beter sig i trafiken. Det är tydligen viktigt.

Just nu väntar jag på att gå till bussen. Kommer försöka uppdatera oftare.. Hejddåååå

  • 12 Readers

Likes

Comments

Heeejjsaaann

Idag hade vi orientering i skolan, de va så jävla tråkigt. Jag började 9:45 å slutade 15:00 vi hade orientering till kl 13. Så jävla drygt

Sen idag har jag inte gjort så mycket mer, jag åt på donken, de va jättegott kan jag säga.

Sen jag kom hem har jag bara lyssnat på musik och snapar med folk.

Imorgon ska jag till Växjö å köpa en kaktus (hoppas jah) och så kommer mina systrar. Jag vill verkligen va med mina kompisar men jag måste va med mina syskon :/ men men...

Hoppas ni har haft en bra dag iaf. Hejddååååå

  • 12 Readers

Likes

Comments

Heeejsaaaaannn

Idag är de onsdag å de va en dryg dag i skolan, efter skolan var jag med en kompis. Vi köpte massa gott och fikade ute, sen gick vi hem å åt mat. Sen gick vi ut igen å åkte pennyboard. Sen stack vi hem å skypade med en kompis å nu ska vi typ sova. Vi ska sova över för de är orienterings dag imon i spånen å de suger bajs.

Hejdåååå

  • 12 Readers

Likes

Comments

Men guu' vad duktig du va på att uppdatera då..

Tänkte bara lite snabbt lägga upp outfiten.

Tröja: Gina Tricot
Byxor: Ullared Gekås

  • 11 Readers

Likes

Comments

Heeejsaaan.

Jag åt aldrig sushi igår, jag blev så mätt efter pizzan. Igårkväll kollade jag bara på tv och chillade.

Idag är det lördag och jag har inga planer, jag skulle åkt till Växjö men vi gör det imorgon istället för de var så mycket folk. Just nu sitter jag och sminkar mig och lyssnar på musik. Jag ska gå ut en stund idag med kanske. Har bestämt att jag ska gå ut mins en gång om dagen, för att få frisk luft osv. Blir så trött av att sitta inne.

Asså antingen är det jag som sitter med min mobil jättemycket, eller så är batteriet dåligt för det försvinner jättesnabbt. Hmm...

Har inget mer och skriva nu, kommer kanske blogga mer under dagen. Hejdååå <33Likes

Comments