Header

Jag har två lediga dagar nu så nu bär det av till fina sommarstaden Åhus!☀️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igårkväll åkte jag, Elin och Jasse ner till stranden i Falsterbo. Elin har ju körkort nu så då kan vi lättare dra iväg på kvällarna utan att behöva tänka på när bussarna går hem. Hur som helst, så var det jättemysigt! Falsterbo är så himla fint. Det är lätt ett av mina favvoställen på sommaren. Det var dessutom ganska varmt i havet, men kallt i luften så jag badade aldrig...

Likes

Comments

Blev tvungen att hoppa in för någon idag på jobb, så dagen blev inte som jag hade planerat den innan. Men förhoppningsvis slutar jag vid 14 och då drar jag direkt vidare till stranden där Elin, Sandra och Jasse ska befinna sig.

Likes

Comments

Stockholm bjuder på blå himmel och värme idag. Perfekt till min kusins konfirmation!

Likes

Comments

Fredagsmiddag med min kusin och faster på en restaurang inne i stan som heter Underbar. Supergott och mycket mat!

Likes

Comments

Haft en jättemysig dag inne i Stockholms innerstad med en saknad vän, trots att vädret varit lite skiftande. Imorse ösregnade, men när jag tog mig in från kusinen ute på landet till stan så hade du slutat regna och sen har det varit lite växlande väder, men ändå rätt varmt. Vi lyckades njuta av solen lite i alla fall. Det var så skönt att bara sitta och äta och snacka. Jag hade inte träffat Ruth på ett halvår så det fanns minst sagt mycket att prata om! Skönt när det är så!

Likes

Comments

Sitter på tåget mot Stockholm, där jag ska vara hos min kusin och faster till på söndagkväll. Jag försöker plugga lite körkortsteori samtidigt för att göra något nödvändigt under denna tågresa. Jag lär väl dock somna istället hahah. Jag har ju dock lite godis (står räkor på påsen, men är godis haha) att gotta på som kanske kan ge lite motivation i plugget.

Likes

Comments

Kände att jag fick blogga om min löptur efter jobb i eftermiddags. Det kändes riktigt bra och blir bara mer
taggad på att springa längre. Innan har jag lite smått gett upp på denna 4,5 kilometers sträcka och gått lite emellan, men idag höll jag i och sprang hela tiden så nu är jag nöjd! Nu gäller det bara att öka sträckan så att jag är redo för att springa en mil på Midnattsloppet i augusti, men det ska nog gå bra för jag har ju mycket mer motivation nu!

Likes

Comments