Bild 1: Mysigaste filmen Dirty Dancing / Bild 2: Plugg och Pannkakor hos Philip / Bild 3: Greta och jag i stan / Bild 4: Dagens Ootd, Klänning från Abercrombie, kappa zara, skor converse

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Åh, jag var på en bbq middag i Arild hos Greta igår och det var så mysigt!!
Vi dansade, grillade god mat, var ute och gick, verkligen en jätte lyckad kväll!
Det slutade med att jag sov hos Greta så mamma och pappa kom och hämta mig efter frukost!
Resten av dagen ska jag bara plugga som vanligt

Likes

Comments

Åh herre Gud vad varmt det var idag, redan imorse vid 7-8 så kunde jag gå ute med kjol utan att frysa, helt sjukt.
På morgonen hade vi tydligen ingen lektion så jag och mina vänner stack först till espresso house sen till hamnen för äta frukost på arla då det hade gratis frukost idag och imorgon, verkligen jätte mysigt!!
Efter den sista lektionen åt vi på haket på den mysiga uteserveringen och planerade om imorgon kväll! När jag väl kom hem runt 13.00 så gick jag ut nån timme och solade sen gick jag in och plugga i några timmar vilket jag verkligen är glad över då jag nästan är kvar med företagsekonomin, vilket är så skönt!
Runt 18.00 mötte Sissel mig så köpte vi hem pizza som vi åt i min trädgård tills Johanna och Alva kom hem t mig vilket va jätte mysigt, har verkligen saknat mitt gamla tjej gäng!!
Nu har de gått hem och jag måste sova!
Godnatt

Kjol: forever 21/ ballerina skor: Tommy Hilfiger/ Tröja: Bikbok /Jacka: Armani

Likes

Comments

Godkväll mina vänner
Idag har det varit en väldigt onödig skoldag då de flesta kurserna i skolan håller på att ta slut men som tur är har jag så fina vänner som gör dagen lite bättre iaf.
När jag kom hem från skolan började jag plugga direkt och sen övningskörde jag faktist för första gången idag och det gick jätte bra!
Nu tittar jag på skam och tänkte titta på det tills jag somnar
Godnatt

Kolla mina fina vänner idag

Likes

Comments

Idag fyller min mamma år, så vaknade lite extra tidigt på morgonen med familjen för att fira henne med presenter och mys
Tyvärr hade jag inte nån bra skoldag alls då det var matte np hela dagen och jag kan verkligen inte matte så det gick inte så bra men vi får se
Efter skolan köpte jag blommor till mamma och gick till Etoile för att möta min familj så möttes vi och fikade en stund.
Men medans de andra åkte vidare till väla var jag tvungen att åka hem för att plugga.
När mamma och min syster väl kom hem var det dags att byta om för att sedan åka vidare till trivas på Råå på en födelsedags middag, det va verkligen jätte mysigt och riktigt god mat
Nu har jag sån otrolig matkoma att jag måste sova
Godnatt!

Likes

Comments