Hej alla!

Vet att det var länge sen men jag har inte haft något att riktigt skriva om, Idag är jag inte hemma i Borås utan jag är i Göteborg hos min farbror. Så jag tänkte berätta lite om min resa till Göteborg resan gick ganska fort för att åka buss till Göteborg, och det var faktiskt kul att åka buss. Jag åkte inte helt ensam utan jag och min storebror åkte själva och för mig var det första gången att åka till Göteborg utan mamma och pappa. Så man kan säga att  det var ett litet Äventyr, Så idag har vi tänkt att hitta på något men vi vet inte riktigt vad men kommer vi säkert på.

Puss & Kram MVH: eran Josefin <33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vet att det var ett tag sen sist, Men nu ska ni få höra det är så att Jag har varit i Turkiet och det har varit jätte kul jag har träffat många nya människor, Jag har åkt båt sätt många shower som var på hotellet och jag har shoppat väldigt mycket hehe men det är ju så när man är utomlands och jag flög för första gången och det gick jätte bra. Innan vi skulle sätta oss på flyget och flyga till Turkiet så var jag jätte nervös men det visade sig att det var kul att flyga. Så jag har haft det underbart och nu är det bara att upp på sadeln igen och kämpa i skolan. Så jag vill tacka alla som har följt med mig på denna resan och det har varit en kul upplevelse. ♥Puss&Kram på er alla♥ Mvh: Eran Josefin♥

Likes

Comments

Denna helgen har jag besökt mina vänner i Skåne/Båstad och varit lite på kalas och träffat ganska mycket folk men det har varit väldig roligt och jag vet det var ett tag sen jag gjorde ett blogg inlägg men nu är jag tillbaka och ska verkligen börja starta min blogg på riktigt.
Jag hoppas att ni kommer tycka det är kul att följa min lilla blogg, Jag säger puss&Kram på er alla
♥️♥️

Likes

Comments

Hej idag är jag förkyld så jag kan knappt andas lite jobbigt faktiskt😔

Likes

Comments