Hej Hej!

Igår så åkte jag ner till Skåne hehe.. too my Bestie.

Så vi var ute och umgicks med hennes vänner vilket var jätte trevligt och så träffade man såklart några killar speciellt två stycken som var riktigt trevliga. :)

Idag när min bästa vän sov så gjorde jag amerikanska pannkakor med nutella och sirap, Hon blev glad vilket jag verkligen hoppades på att hon skulle bli. Men idag får vi se vad vi hittar på men det blir roligt ändå huvudsaken är att jag får vara med henne

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag förstår om min tycker att jag inte är så aktiv längre men det är för mycket har hänt, Har tandställning och går på första året på gymnasiet inte på det jag ville direkt. Jag pluggar upp på en skola som heter Tullen/Björkängs gymnasiet så jag ska försöka plugga upp så jag kommer in på Almås gymnastiet på linjen Barn & fritid för jag vill jobba med barn som har svårigheter.

Har tandställning både uppe och nere nu så japp.; Min storebror har kommit in på transport nu och han trivs jätte bra.. Så man kan väl säga att livet flyter på ganska bra. Ville bara skiva ett inlägg för att jag kände fört. aja ni får ha det så bra så länge så hörs vi när vi hörs.

Ps. Puss & Kram!

Likes

Comments

Hej alla!

Vet att det var länge sen men jag har inte haft något att riktigt skriva om, Idag är jag inte hemma i Borås utan jag är i Göteborg hos min farbror. Så jag tänkte berätta lite om min resa till Göteborg resan gick ganska fort för att åka buss till Göteborg, och det var faktiskt kul att åka buss. Jag åkte inte helt ensam utan jag och min storebror åkte själva och för mig var det första gången att åka till Göteborg utan mamma och pappa. Så man kan säga att  det var ett litet Äventyr, Så idag har vi tänkt att hitta på något men vi vet inte riktigt vad men kommer vi säkert på.

Puss & Kram MVH: eran Josefin <33

Likes

Comments

Vet att det var ett tag sen sist, Men nu ska ni få höra det är så att Jag har varit i Turkiet och det har varit jätte kul jag har träffat många nya människor, Jag har åkt båt sätt många shower som var på hotellet och jag har shoppat väldigt mycket hehe men det är ju så när man är utomlands och jag flög för första gången och det gick jätte bra. Innan vi skulle sätta oss på flyget och flyga till Turkiet så var jag jätte nervös men det visade sig att det var kul att flyga. Så jag har haft det underbart och nu är det bara att upp på sadeln igen och kämpa i skolan. Så jag vill tacka alla som har följt med mig på denna resan och det har varit en kul upplevelse. ♥Puss&Kram på er alla♥ Mvh: Eran Josefin♥

Likes

Comments

Denna helgen har jag besökt mina vänner i Skåne/Båstad och varit lite på kalas och träffat ganska mycket folk men det har varit väldig roligt och jag vet det var ett tag sen jag gjorde ett blogg inlägg men nu är jag tillbaka och ska verkligen börja starta min blogg på riktigt.
Jag hoppas att ni kommer tycka det är kul att följa min lilla blogg, Jag säger puss&Kram på er alla
♥️♥️

Likes

Comments

Hej idag är jag förkyld så jag kan knappt andas lite jobbigt faktiskt😔

Likes

Comments