Likes

Comments

Tjoo! Nu börjar veckan närma sig mot sitt slut, men inga sura miner för det! För om en vecka är det SPORTLOV! Ska bli såå skönt, men tyvärr innan dess har jag rätt så mycket plugg framför mig :/ Idag t ex var jag hos Anna mellan halv två till sex och pluggade non stop!! Vi ska ha presentation på engelska imorgon kring budgetering. Uppgiften är rätt så kul, samtidigt som det är en väldigt tung uppgift! Iallafall fick vi hela presentationen gjord idag, vilket verkligen var nödvändigt då den ska presenteras imorgon. Ska även plugga vidare på egenhand mer under kvällen! Vill verkligen att jag ska veta vad jag ska säga till 110%. Just nu har jag faktiskt tagit en paus från pluggandet, väntar på att få äta middag istället. Behöver energi för att kunna orka sätta mig och plugga igen ;)

Igår var jag på festen som jag nämnde att jag skulle till tidigare! Det var verkligen jättekul! För min del blev det mest dans, haha! Allt var verkligen jättefint ordnat, stort cred till Elsa som gjorde det så BRA! Däremot kom jag hem rätt så tidigt då det stängdes ner efter ett tag. När jag tänker efter var det kanske bra att jag kom hem lite tidigare, eftersom jag hade så mycket att plugga idag!

Likes

Comments

Mornin, nu är det lördagseftermiddag och jag är hos Carro. Gårdagen såg ut som så att jag, Julia och Isabelle drog över till Carro under kvällen, under kvällen gång trillade det in några fler kompisar till oss vilket blev väldigt kul! Sedan stannade jag och Isabelle kvar till sist för att sova över. Vi alla tre vaknade väldigt tidigt av mitt alarm som jag hade satt på... Efter det kunde ingen av oss heller somna om, så vi bestämde oss för att gå upp tidigt istället. Efter ett tag framför netflix åt vi en rejäl tallrik med frukost! Nu står jag mig iallafall, ett tag till! Kvällen ser ut som så att jag ska bort med några kompisar till en fest, vilket ska bli jättekul! Innan dess ska jag försöka få lite plugg gjort så jag inte har världens ångest imorgon... Hinner kanske knäppa någon outfitbild ;)

KYSS

Likes

Comments

Hörrni vet ni vad? Det är faktiskt FREDAG imorgon, vilket resulterar i att vi snart kan "inviga" (kan man ens säga så...) helgen, ännu en gång! Vad sägs om det? Helt seriöst så känns det lika ofattbart som att jag åker till Valdi om en vecka, som att det är helg nu igen! Allt går verkligen i rasande fart. Vet inte om jag gillar det eller inte. Vill direkt inte att hela sportlovet ska gå i den "fart" som de senaste veckorna har gjort. STOP, nu tycker jag att veckorna kan börja gå liiite saktare, haha ;) Däremot klarade jag idrottsprovet idag. Vet inte helt säkert hur det gick, men det känns helt ok nu i efterhand! Samtidigt behövde jag kompletera min ansökan till USA vilket jag gjort nu, så hoppas verkligen att den är klar nu!!!

Fredagens planer blir att tillbringa kvällen med Isabelle, Carro och Julia! Ska blir riktigt mysigt då det var et bra tag sen vi alla träffades tillsammans! Har inte riktigt koll på vad vi ska göra senare under kvällen, men vet att middag står skrivet på listan. En annan liten rolig sak är att jag beställt en ny mobil, det fick bli en iphone plus. Nu när man har blogg tänkte jag att det var de självklara valet... Nej men skämt och sido så kändes som det rätta valet!

Den här bilden är verkligen TB. Tb till när jag var brun, Tb när man hade jätte blont hår, tb när man hade långt hår! Sen kan jag däremot inte säga att det är en så smickrande bild på mig, haha... Det bjuder jag på, det är ju faktiskt helg snart!

Likes

Comments

Nu sitter jag med en och en halvs timmas marginal framför mig, tills mitt idrottsprov! Har pluggat innan, men känner att det inte skadar att jag går igenom lite till, har ni någon gång känt att ni inte behöver plugga mer, att ni faktiskt kan allt som ska kunnas inför provet? Vet inte om det bara är jag, men jag har aldrig känt att jag kan allt till 100%. Oftast befinner jag mig runt 75-95% av de jag ska kunna... Tänkte iallafall bara slinka in med ett litet inlägg. Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Tjoo kompisar! Har något väldigt spännande att berätta som jag äntligen kan få säga, min ANSÖKAN är nu iväg SKICKAD till AFS! Det känns så BRA! Ett steg närmre till USA, känns som igår när jag hade hela ansökan framför mig, men nu är den skickad som jag sa ;) Tänk att jag närsomhelst kan få veta vilken familj jag kommer att tillbringa hela nästa år med, det känns helt ofattbart?! Är lika taggad på det som i vilken stat jag kommer att få bo i, kan lova er att de första jag kommer att göra är att söka på google om staten in i det minsta detalj, haha! Förutom att jag har skickat in min ansökan har jag också pluggat. Har nämligen ett idrottsprov till imorgon, och känner mig inte riktigt hundra på allt än :/ Ska iallafall fortsätta plugga resten utav kvällen! Har inte blivit så mycket inlägg på sistone, och kommer faktiskt skylla på skolan, har väldigt mycket de här sista två veckorna...! Annars rullar allt på fint.

KRAM

Typ att jag kommer känna så här i tre månader...haha!

Likes

Comments

Hej kompisar! Ny vecka och nya tag. Igår var jag endast hemma, men jag tog mig en liten tur till frisören och klippte mig. Var verkligen SÅ trött på mitt hår. Ingen volym, inget bra fall, alltså var inget riktigt bra...! Så jag bestämde mig för att klippa kort! Eller det var kanske inte riktigt bara jag som bestämde det, frågade typ fem kompisar, och alla sa att jag borde klippa det kort som jag hade förut, och vem litar inte på sina kompisar? Så det var de jag gjorde. Känns jättebra nu! Köpte också med mig en hårprodukt hem då mitt hår har blivit väldigt frissigt på senaste tid :/ Så nu hoppas jag på en förändring!

KYSS

En SELFIE med mitt "nya" jag... :P

Likes

Comments