Nu är det äntligen sportlov. Våra lärare fick för sig att sätta alla prov nu på den sista vecka. Nu ska man få vila en hel helg och en vecka på det. Jag har längtat så mycket, skolan är inte det jag är starkast i om man säger så. Nu på sportlovet ska jag övningsköra på i moped. Jag ska börja köra på skolan efter sportlovet för min pappa vill att jag ska var lite bättre än de andra, med det är jag nog redan och jag har bara kört en gång. Det var skit kul att köra, det var inte så svårt som jag trodde, det var bara svårt att svänga, för jag bara gasade när jag svängde. Men nu ska jag bar chilla med livet. Jag och min pappa ska köra mer nu när han börjar sent. Då har han tid att köra med mig. Jag ska försöka träna under denna veckan, för jag har varit lite dålig på det. Jag har ju en bucketlist som jag ska följa under detta året. Det har inte gott så bra under de dessa månader som har gått.

Nu när det är lov så kommer jag titta mycket film om jag hinner, men det tror jag att jag gör för jag har en hel vecka på mig. Jag har sett den nya disney filmen "Moana" och det är jätte bra, tycker jag. Jag ska försöka se fifty shades darker, för den värkar jätte bra. Är jätte taggad på att se den. Jag har fått reda på att jag ska till USA 2019 och jag är så taggad. Jag ska ditt på sommaren och min syster sa att det kommer att vara 35 grader och när vi var i Bulgarien så var det 30 grader och jag trodde att jag skulle dö av värme slag. Men det gjorde jag inte.

Jag har fyllt år också, så nu är jag 15 år. Nu när man är 15 så kan man göra mer. Man kan ta moped kort, man kan köpa energidricka, man kan cykla utan hjälm. Man kan säkert göra massa saker men jag vet inte alla saker man kan göra. Min syster och min pappa tror fortfarande att jag är 11 år. Jag blir fortfarande lika arg varje gång de säger att jag är 11. Man man måste låta det gå annars fortsätter de bara att säga det.

Jag ska snart till mormor och morfar också. Jag känner att man måste ta vara på tiden med de gamla man har i livet, man vet aldrig när de inte finns där längre. Min mormor och morfar är rätt gamla och detta året ska jag vara mer med mina morföräldrar. På mina lov ska jag vara hos de minst en gång om det är en vecka om det är mer än en vecka ska jag var där mer. På sommaren ska jag på semester med de och jag ser värligen fram i mot det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej

Idag ska jag till min mormor och morfar, ska bli skönt att komma bort lite från mitt liv här i Svedala. Har haft lite svära tider så nu ska jag väck.

Jag har sommarlov, jag har haft det i ca 3 veckor. Det är riktigt skönt att komma bort från skolan i 2 månader.

Jag ville bara uppdatera lite vad som händer i livet. 

Hejdå!! 


Likes

Comments

Hej det var ett tag sen jag skrev lite så jag tänkte göra det nu.

Jag har haft mycket att göra på sista tiden, det är mycket med skolan för mig . Jag får extra uppgifter i skolan hela tiden för jag ska hinna med vad vi gör. Jag tänker hur ska jag hinna med det jag ska göra när jag får extra uppgifter hela tiden. Men som min mamma säger det är snart över, men känns inte som det.

Efter sommaren så börjar jag 8 och jag känner bara för att varför ska jag gå till skolan jag kommer bara att misslyckats, det är därför jag säger till mina kompisar att jag inte bryr mig o mina betyg. Men det gör jag, min pappa har stora planer för mig och min syster men hon har sabbat hälften av planen. Pappa vill att en av oss ska bli advokat och den andra ska bli läkare. Jag känner direkt en press av min pappa och min morfar frågar alltid när jag är där 'Hur går det i skolan?' och 'Du är väl bäst i klassen' och jag svarar bara' det är klart att jag är. Men jag är en av de sämsta känner jag själv men det är tur att jag har de kompisarna jag har annars hade jag nog inte levt nu. Jag har press båda från skolan och hemma. Det är jobbigt, jag har gått in i väggen flera gånger. Snart orkar jag inte mer men min syster säger att det är mycket roligare på gymnasiet och min syster har aldrig lämnat mig så jag tror på henne. Men jag vill bara tacka min vänner jag älskar er alla och att ni har varit där hela tiden.

Älskar er livet ut

men nu ska jag gå en runda och sen när jag kommer hem ska jag nog plugga eller bara sova.

Likes

Comments

Hej!

Nu är det lördag kväll och jag ska till emporia med min syster och mina morsbröder. Det ska bli jätte kul men jag har inga pengar. Jag tror det ändå kommer att bli kul jag tror nog att jag kan tjata mig till pengar haha.

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag åkte till min morfar i morse. Senare på dagen så hade vi gäster och då åt vi pizza fast jag var inte sugen på pizza. Min mamma är hos sina kompisar och festar så hon kommer senare i kväll. Mormor och morfar var också här idag för att min syster har köpt en bil omg. Jag kan inte fatta att hon hat en bil, hon är ju 18 men ändå en bil. Jaja nog om bilen.

Vad har ni gjort idag??

ses en annan dag

Likes

Comments

Hej

Nu var det ett tag sen jag skrev här men jag kan skyla på skolan för fy vad vi har fått mycket att göra på den här tiden. Skolan för mig är som om man går till helvetet varje dag förutan två. Jag ligger väldigt efter i skolan för att jag hinner verkligen inte med vad vi gör. Vissa lärare är dumma i huvudet för de bara pressar för mycket. Jag hinner inte med allt jag ska göra. Det första jag gör när jag kommer är att gå ut med min hund. Sen är det väldigt mycket plugg sen äter jag sen plugg igen. Jag behöver plugga för jag förstår inte mycket i skolan.

Jag får ta det när jag kommer hem och fråga mina föräldrar men det är inte ofta de fattar heller så jag får klara mig själv väldigt ofta. I engelska ligger jag väldigt mycket efter. Men jag kommer väl i fatt så småningom. Jag fattar inte varför vi får läxor. Vafan vi går i skolan för att lära oss allt, men nä man ska plugga hemma också för lärarna hatar sitt liv och vill sabba vårt liv.

De vill inte att vi ska ha kul, man ska sitta inom hus och plugga sönder hjärnan. Jag hatar verkligen skolan och jag vill inte gå dit. Men jag förstår varför vi går dit, man ska lära sig om saker. Men vafan ska vi lära oss om vikingartiden och så vidare, liksom vi levde inte då. De levde svårare och nyttigare än vad vissa av oss gör nu men ändå vi levde inte då.


Idag

Idag har det varit jätte dåligt. Min lärare var sur på mig för jag tog sönder min data. Hon förklarade att det inte var min data utan det var kommunens data. Nähä det visste jag inte, klart som fan jag visste att det var kommunens data jävla idiot. Sen innan spanskan tog jag sönder mitt skåp och de blev jag jätte arg. På spanska frågade en kille hela jävla tiden: Är du glad Jenny? Jag svarade att jag inte var det och så sa jag håll käften, men ni kan ju gissa vad han gjorde. Slutade han? Nä det gjorde han fan inte så håll han på såg nästa hela spanskan och lite på No.


Nu har jag klagat klar ses en annan gång!!

Puss & kram

Likes

Comments

Det här med filmer, vad är det med de som gör det så skönt att titta på. Som det senaste veckorna har jag kollat på hur många filmer som helst och nä, jag har inget liv. Ni som gör saker när ni kommer hem från skolan, bra att ni gör det men när jag kommer hem från skolan så går jag ut med min hund och när jag kommer hem ingen så tar jag ett glass vatten och går och sätter mig vid datorn och kollar på bloggar och ser på filmer.

Jag hör mina kompisar och de säger att de har träning eller ska vara med sin pojkvän eller med en någon annan, och alla frågar

- Vad ska du göra när du kommer hem?

Och jag svarar att jag ska kolla på film hela dagen. De bara, ehhh okej, ska du inte göra något annat och jag bara nä. Man börjar ju undra om man ska börja med en sport eller något för att säga att men har något att göra om dagarna.

Så ja, vad gör ni om dagarna, så skriv vad ni gör.

så hörs vi.

Likes

Comments

Hej!
Ibland hittar man riktiga vänner och ibland har man oturen att hitta för jävliga vänner, det har jag, vet inte om ni har gjort det.

Men jag kan säga att det är inte kul, man tror att man har hittat sin bästa vän, men så kommer den dagen man frågar om och om ingen om hon/han vill va men, man får alltid ett nä.

Och så frågar man varför men så säger han/hon att han/hon ska va med någon annan. Asså bara så ni vet fuck you.

När jag kom in i det att jag hade en falsk vän, så kom jag in i en desperation och vill inte prata med någon. Jag tappa kontakten efter många försök men hon bara Ingrorera mig så jag gick till min mamma och fråga vad jag skulle gör, men mamma bara släpp henne och gå vidare, du hittar andra vänner. Och det gjorde jag.

Idag har jag världens bästa vänner, fattar inte att jag försökte så för mycket för henne och blev ledsen för att hon sa nä. Men fuck you, jag har världens bästa vänner nu och vet inte vad jag skulle gör utan de.

Jag ville berätta detta för att ni inte skulle hamna i samma situation som jag.
😔❤️
Måste gå nu.
❤️
Hejdå
❤️!!

Likes

Comments

Hej!!

Idag har jag gått i skolan i 4 dagar men förra vecka hade jag lov, vilket jag uppskattat. Jag vill ha det ingen men det kan man inte för man måste gå i skolan, för att utbilda sig om man vill ha pengar i framtiden och om man ska kunna klara sig själv. Vi har engelska just nu och vi ska redovisa men det ska jag inte.

Men nu ska vi tillbaka till klassrummet för vi ska redovisa men jag ska inte göra det för jag har scen skräck. Det känns som om man får en kniv rakt in i hjärtat och sitter där hela tiden, ingen kan förstå mig för alla bara peppar mig men nä jag tänker inte göra det så det är lika bra de bara slutar.

Jag är så trött på skolan, jag är skoltrött men min pappa bara: nä det är du inte du bara inbillar dig. Man bara nä jag är fucking skoltrött fatta det jävla gubbe. Just nu så snackar jag på skype men min bby❤. Vi har snackat i nästan 2 timmar man bara inget liv här nä, jag vet. Nu ska jag gå.

Hejdå!!💗


Likes

Comments

Hej

Idag ska jag kolla på insidan ut.

Det ska bli jätte kul och jag har velat se den sen den kom ut.

ses någon annan dag

Hejdå!!💓💓

Likes

Comments

​Hej

Idag har jag inte varit i skolan för har haft huvud värk, och igår hade jag jätte ont i magen, 

Jag trodde att jag skulle spy hela tiden, så jag gick ner till mamma och pappa och så somna jag i soffan. 

I morse så väckte mamma mig, hon sa att jag skulle prova äta frukost

Men jag mådde bara sämre så mamma sa att jag skulle stanna hemma idag .

Sen hade jag utveklingsamtal kl 14:00

Men det var min dag 

Vi hörs 💗

Likes

Comments