Header

M o l l i e., Vardag., Första gången.

Första badet på badhus är gjort och du älskade det!
Ingen chock alls eftersom du älskar att bada men största chocken var nog att det var så pass fint där. Hade väl inga förväntningar alls egentligen men blev positivt överraskad.

Var ett helt eget rum som en liten "djungel" eller vad man ska säga. Ena sidan lite, lite grundare. Men inte så du kunde sitta. Vilket blev lite jobbigt för allt kul var där inne och du vill ju inte stå still en sekund. Enda poolen som var grundare var inte grund nog enligt mig. & den var utanför bland dom stora poolerna. Så var inte alls lika rolig miljö. Du kunde sitta i den men inte krypa, vilket du försökte många gånger så det blev en del kallsupar..

Tycker det borde finnas en "plask-pool" typ. Så du kunde krypa runt lite. Men utöver det var det toppen! Dit kommer vi gå ofta sen när du väl går.


🖤

Badbyxor från MiniRodini

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det var dags för mamma och pappa att gå på bröllop, men du fick stanna hemma. Så mormor och morfar kom upp över helgen eftersom bröllopet var en timme bort. Vi inledde helgen med kräftskiva med farmor och Egil.

Bröllopet vi var på för pappas bror.

Under tiden vi var på bröllop höll du igång mormor och morfar med bus, fika och prov av nya baddräkten

Fredagsmyset började direkt med Pippi Långstrump i sängen innan frukost

Dagen du fyllde 11 månader så kom kompisarna Neela och Nova över och busade. Sen fortsatte vi mysa resten av dagen med kuddhav framför tvn

🖤

Likes

Comments