Kärlek det är något alla vill ha och alla vill ge asså man kan aldrig få för mycket, men man kan bli sjukt sårad av kärlek med och det blev jag för ett tag sedan, när jag blir sårad av någon eller något så brukar jag bara skriva, skriva av mig stalla om hjärnan på noll och börja på nytt och jag hade faktiskt tänkt att dela med mig av ett brev jag skrev som kanske kan få inspiration till någon.

Hej ......, nu hör jag av mig igen men denna gång vill jag bara säga att jag tycker du är riktigt duktig, du har gått på denna skola i snart 4 månader och du har fått mitt hjärta men du bevarar det inte så bra. Du har din tjej och det respekterar jag men snälla sluta då med mig, jag vill inte vara den andra tjejen som du ser mig, du vet nog inte hur mycket du har sårat mig och jag tror aldrig jag kommer att förlåta dig ditt lilla svin, du har sårat många hjärtan och ett av de sårade hjärtanen är mitt men du har det och du bevarar det som en basketboll varje gång bollen studsar i marken varje gång stannar mitt hjärta i 1 sekund för att älska men den tiden bollen är i luften vilket vill säga nästan hela tiden det är varje gång du sårat mig så snälla du sluta med det du gör innan du sårar fler

Jag väljer att lita och tro på människor men ibland är det riktigt dumt så ni där ute tänk på kärleken på ett respektfullt sätt så att ni inte råkar illa ut

Likes

Comments

Jag måste bara ta upp detta ämne " Näthat", sedan några år tillbaka har Näthat blivit mer och mer i fokus, och alla vill stoppa det men inget händer. Alla säger att mobbare är så osäkra i sig själv och att de mår dåligt, men det tror jag inte på för varför skulle man vilja sitta och skriva elaka saker till någon som man själv kanske lider av eller mår dåligt över? De som blir utsatta av Näthat mår så dåligt över att få skrivit till sig kanske varje dag "så ful du är", "jävla hora osv, det kan leda till att den människa du sitter och skriver detta till vill begå självmord, eller att man kanske börjar med självskadebeteende, och hur kan du som sitter och skriver, tycka att detta är kul? Tänk om det var någon i din närhet? Eller att någon på din skola eller någon på nätet har tagit sitt liv för att DU kallade/skrev till hen "jävla äckel" eller något, tänk om du får leva med den skulden att känna att det var mitt fel det vara jag som gjorde att hen inte finns mer hur skulle du känna? För tänk på det, nästa elaka sak du säger till en person kan vara droppen, det kan vara som att sluta livet åt en annan person.
Hur hade du själv känt om det var du som blivit utsatt? Skulle det vara lika kul då? Att sitta med sina kompisar och skratta och prata om en person och få ett grupptryck att skriva saker som du kanske inte själv vill, eller att bara sitta själv och skriva för att du känner ett hat mot den personen?

Så du snälla sluta nu med hatet. Istället för hat kan du sprida kärlek, en människa som du inte märker mår bra, fråga hur det är eller säg "hej" för du kan förändra ett liv om du bara säger ett hej, du förstår inte hur glad en människa kan bli och du kanske räddar hen från att begå självmord.
Så tänk om 10 gånger innan du skriver något och tänk att så som du behandlar människor kommer människor att behandla sig.

#stoppahatetnu

Likes

Comments