Lampan 😍😍 jag är helt såld på den!
Mio har fått in så mycket fint nu till våren. Jättefina mattor bla. Och den perfekt beiga sänggaveln. Har letat som en tok efter en sänggavel i den perfekta färgen! Ni vet sådär ljusbeige men med en grå underton så att den blir lite kallare? Mio har den 👌🏼 nu ska vi bara börja samla pengar på hög så man har råd med allt 🙈

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

För det mesta älskar jag vårt mörka golv vi har på hela nedervåningen..
Men nu när snön smälter bort och det bara blir massor slask ute så ångrar jag mig!

Jag tror ni förstår varför 😅
Eller nja, önskar kanske mer att vi inte hade haft katt just nu mer än jag önskar mig ett annat golv!
Så nu vet ni vad jag har att göra idag! Synd bara att det kommer se lika dant ut i morgon!

Likes

Comments

Strax över 8 kg och 68,8 cm lång.
Mitt lilla gulltroll vad du växer!
Den här lilla människan skänker oss så mycket glädje varje dag, hon skiner som en solstråle åt allt man säger och ska busa och få igång varenda människa hon möter! ❤️

Likes

Comments

I vanlig ordning börjar jakten på den perfekta bikinin strax efter första dagen med plusgrader! Ibland blir jag bara så trött på mig själv som blir galen för att jag inte hittar någon (men kom igen Josefine det är bara januari) jo tack jag vet men när jag får något på hjärnan så finns det bara:
nu nu nu!

Har fastnat för denna ifrån to die for swimwear!
Är dock osäker på storlekarna? Någon som vet? Vanligtvis hade jag väl tagit Small i båda delarna men behöver nog ta Medium i överdelen och kanske borde göra det i underdelen med, känns som dom är lite små..

Nu när jag är igång med träningen ordentligt så känns det så sporrande att köpa en bikini! Kommer springa runt i den här hemma och bara vänta på att se resultaten!

Likes

Comments

Jag var bara tvungen att lägga vantarna på denna blåa skönhet när jag var inne i stan i fredags! Att jag hade presentkort och slapp att betala själv gjorde ju bara saken bättre!

Har varit lite torrt här inne i helgen, i fredags var jag som sagt i stan, sen körde vi en sväng på gymmet med avslutande tacco fredag och handboll hos svärföräldrarna.

Lördag bestod av gó frukost innan fotbollsträning för sambon och jag fick under tiden besök av Jonna som kom för att leka med Alva. Segade oss igenom eftermiddagen och landade i sängen runt kl 21 med några avsnitt av Black Sails!

Söndag och i vanlig ordning en hel förmiddag i stallet! Mellanlandade hemma en sväng innan vi åkte på kalas för hjärtats lillebror som fyller 19 i morgon 🎈 nu dör vi lite i soffan innan sängen kallar! Ny dag i morgon med öppna förskolan och 8 månaders kontroll för Alva!

Likes

Comments

Vad är det med spagetti egentligen, varför går det bara inte att göra lagom mycket? Oavsett hur lite man tycker att man tar så står man där med en överfull kastrull tillslut!
Eller är det bara jag?

Såhär såg lunchen ut idag.

Likes

Comments

När man är liten och allt man vill är att snutta på katternas svansar, plaska i katternas vatten och leka med och smaka på deras mat (vem vet den kan ju vara god) hittade en lösning på problemet 🙈 så de åtminstone kunde få äta ifred, men sen var vi i full gång med att jaga kissar igen!
Det är helt otroligt vad hon tycker om katterna (det är tyvärr inte jätte ömsesidigt) hon försöker prata och kommunicera med dem, om de jamar så svarar hon med att försöka härma! Sötstrumpan.

Likes

Comments

Springer bokstavligen ner till kyrkan för att hinna i tid till sångstunden!

Likes

Comments

Kombinationen vitt och grått blir så himla fint!

Tänkte kika igenom vad jag har för tyger hemma och köra en liten uppdatering vad som finns att beställa av.

Vill du beställa så gå till min instagram @eenifesoj eller hör av dig på joseeefine_@hotmail.com

Likes

Comments

Det bästa med att ha flyttat till hus är helt klart att ha ett badkar!
Tror knappt att jag hade klarat sista delen av min graviditet utan att kunna ta ett bad, känna att kroppen för en gång skull var lätt och inte ivägen (få vara en flodhäst istället för en elefant i någon timma)
Alva sover sen några minuter tillbaka och hence är iväg och tränar så tar med mig bästa produkterna från rituals och försvunner iväg för mig själv ett tag innan jag ska ta en dejt med symaskinen ikväll, har beställning på ett ljusgrått babynest och det blir så himla fint!

Likes

Comments