Då var den första riktiga praktik veckan över startade lite mjukt föra veckan men denna vecka var nästan alla tillbaka och med det mera att göra och nästa vecka kommer alla tillbaka och då blir det ännu mera att göra.
Så nu är tillbaka till de vanliga rutinerna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter att ha spenderat 5 veckor nu hos PS-communcation är första delen av LIA2 över och nu blir det semester eller sommarlov men inte helt ledig är jag utan nu väntar seglingstävlingarna med KSSS, Jobb på Friends Arena och kanske några gäst spel hos PS-communcation men ser nu fram emot att få lite ledighet och få segla lite själv

Likes

Comments

Då har jag start andra veckan på min andra LIA period och som jag har gör hos PS-Communcation och varje dag som går hos PS ju mera älskar jag byråvärlden och känner att jag har gjort helt rätt val.

Sen i helgen var det dax att återvända till Friendsarena och matchen mellan AIK och Örebro och det riktigt kul att få vara tillbaka och träffa alla igen både kollegor och kunder.
Sen under söndagen var det släktträff eftersom jag i onsdags fyllde år och eftersom jag har varit i Helsingborg har inte riktigt kunna träffa alla så det var riktigt kul att träffa alla igen

Likes

Comments

Jag har ju nu skrivit en del inlägg om Barncancerfonden och några utav er kan kanske undra för jag är aktiv inom Barncancerfonden.

Det hela började för ca 19 är sen då jag fick diagnosen ALL (Akut lymfatiskt leukemi) och fick under ett halv år genom gå både en cellgiftsbehandling samt en benmärgstransplantation.

Sen för ca 1½ år sen blev jag inbjuden till konferens för ungavuxna överlevare och under den konferens fick ett erbjudande om att gå en utblandning hos Barncancerfonden till något som man kallar Peer support och är en kompis som också har haft cancer

Efter denna utbilding har jag fått möjlighet att vara med vid flera av de evenemang som Barncancerfonden arrangerar och speciellt de som arrangeras i Stockholm

Likes

Comments

Idag avslutades en mycket intensiv period men ska försöka att sammanfatta den så gott det går

sist jag skrev var jag på väg till Stockholm till mitt första årsmöte med barncancerfonden som blev mycket lycka.

sen var det dax för valborgsveckan och man kommer från Stockholm brukar den firas i Uppsala och oftast brukar man fira i dagarna tre men i Skåne är det en annan student stad som gäller nämligen Lund men detta år blev varken Uppsala eller Lund för min del utan fick i stället ner mina föräldrar och vi friade valborg genom att att äta middag på restaurangen Via95 som ligger här i Helsingborg.

Sen passade jag på att åka med mina föräldrar upp till Stockholm och fick där med en hel vecka i Stockholm som bestod av luncher, möten och plugg men den främsta anledningen till att jag åkte tillbaka till Stockholm var att vara med på det stora ungdomslägret som barncancerfonden anordnar varje år och i år fick jag möjlighet att åka som en del av de team av ledare som åket med Stockholmsgruppen och vilken lyckad helg det blev.

och apropå det här med lycka så blev det igår klart med vart jag ska göra min LIA eller som man också kan säga praktik och denna kommer jag att få göra hemma i Stockholm och på byrån PS Comuncation  

Likes

Comments

Då var det dax att hoppa på flyget och lämna stockholm bakom mig och resa till Stockholm för Barncancer fondens årsmöte men kommer också kunna ha lite tid med mina andra vänner och min familj.

Denna vecka har jag och min grupp som jag jobbar med i denna kurs börjat jobba med det projekt som ska göras samt så har vi haft besök av några riktigt intressanta gästföreläsare från B.la. Rögle, Öresunds kraft samt lokala sponsrings byråer.

Så nu ser jag framemot en riktigt trevlig helg i Stockholm och jag hoppas att ni också gör det

Puss & Kram

Likes

Comments

​Då var det åter måndag och jag var tillbaka i skolan och idag fick vi reda på de grupper som vi ska jobba i fram till maj då vi kliver ut på våran andra praktik period och jag blev riktigt nöjd med min grupp och så detta känns riktigt bra.

Så hur var min helg då jo jag jobbade på Olympia som för er som inte vet vad Olympia är så är det Helsingborgs hemmaplan där jag jobbar som VIP-värdinna.

Sen här jag tagit lugnt och det är skönt att få såna här dagar också med tanke på de helger och reor till Stockholm som jag ska  göra de kommande helgerna men ser fram emot dem men mer om dem när det närmar sig även fast den första ska göras i helgen.

Till sist vill jag nämna det som min kompis råkade ut för i helg och som många andra råkar ut för och inte bara i Stockholm utan också i andra städer, Han blev nämligen misshandlad av ett ungdoms gäng som tur så blev han rädda av sin granne och utan några större skador.

Så nu hoppas jag att detta meningslösa våldet slutar så att inte flera oskyldiga drabbas 

Likes

Comments

I bland blir det inte som man har tänkt sig.

efter en natt med nästan ingen sömn så valde jag att hoppa över dagens gästföreläsning och valde i stället att ha en dag i min säng.

Så hur såg min dag ut då förutom att sovit så har jag lyssnat på olika podar har hittat en ny pod som heter sjöliv och till alla ni som älskar det här med livet på sjön så här det en pod att rekommendera.

Sen fick jag ett besked att jag i sommar kommer att gå en utbildning till att bli seglingsledare blå, en utbildning som kommer att hållas i Marstrand vilket betyder att det i sommar kommer att bli två resor till Göteborgs området en i juni för att se Håkan men även för denna utbildning.

Så nu längtar jag väldigt mycket till sommaren !

Likes

Comments

Efter ett väldigt långt uppehåll i denna blogg men tänker nu att ta och starta om denna blogg med nytt namn och nytt utseende

Så en kort uppdatering om vad som har hänt sen jag skrev sitt.

Det blev inget SM-guld för AIK något som var väldigt trist men hoppas att det händer denna säsong istället och inte gick AIK upp till SHL heller

I skolan så har vi nästan kommit halvvägs på utbildningen vi har även avsluta kurserna Sport marketing, Projektledning, idrottsrörelsen,marknadsundersökning och nu senast marknadskommunikation och varumärken

Vi har även under denna period haft våran första praktik/LIA period, denna praktik valde jag att göra hos Hammarby Handboll en period som var väldigt lärorik.

Denna vecka då så har vi börjat vår nya kurs Sponsring, en kurs som jag har set mycket fram emot.

Så nu är första inlägget på denna nystart skrivet och hoppas att det blir ett nytt inlägg snart 

Likes

Comments

​Efter en helt grym helg med en fantastik nollning som innehöll allt från trekamp till resa över sundet och till Danmark och Helsingör för olika uppdrag dagen avslutades med en förfest tillsammans med Team 14 så åter igen tack för en helt fantastik dag tillsammans.

Lördagen tillbringade jag mest i min säng för utom en utflykt till ICA så nu har man lite mat så man klar sig resten av veckan och idag blev det fotboll hela dan där mitt största fokus låg på matchen mellan Hammarby och AIK eftersom  jag tidigare har nämnt är jag AIK:are.

Men resultat gick inte riktigt AIK:s väg idag men det var nog inte det som var värst med dagens match utan det var de ord som några ur AIK:s klack skrek ut medans en av Hammarbys spelar låg allvarligt skada på planen  och när något sånt sker förstår jag inte hur folk tänker  

Likes

Comments