Postad i: Allmänt

Jisses vilken dag! Jag gick upp redan vid halv 6 för att åka till praktiken. Var så himla nervös men när jag kom dit släppte det ganska fort. Är nöjd med stället och har tyckt att den här dagen har varit riktigt kul, pheuw vilken tur! Kan nu andas ut inför de kommande fem veckorna. För er som undrar är jag på en skola och praktiserar som elevassistent.

Nu ska jag hjälpa pappa med hamburgarna och efter det blir det bara mys hela kvällen, hoppas att ni också mår bra <3

Likes

Comments

Postad i: Tävlingar

Dags för en ny omgång av veckans blogg! Reglerna är enkla:

1. Följ mig här på Nouw eller instagram där jag heter @norbergjosefin.

2. Skriv en kommentar om att du är med och vart du följer mig.

Vinnaren lottas ut nästa söndag 22/1, lycka till!

Likes

Comments

Postad i: Pepp

En söndag som denna då jag går runt och är lite smånervös mest hela dagen behövs verkligen pepp. Imorgon börjar en 5 veckor lång praktik och jag är ganska nervös över hur det ska gå. Mitt bästa tips till mig själv och er är att ha mycket att längta till och bara tänka positiva tankar!

Trots att jag är väldigt nervös känns det ändå skönt. Praktikdagarna är kortare än vanliga skoldagar och jag har inget plugg vilket ger mig tid för att träna, plugga körkort och blogga. Ser så fram emot tidiga eftermiddagar!

För att räkna ner till händelser använder jag mig utav appen (365) dreamdays för den som undrar.

Likes

Comments

Postad i: Tävlingar

Vinnaren utav veckans blogg är Jasmine! Du hittar hennes blogg här!

Jag är faktiskt en ganska ny följare utav Jasmine men tycker om att läsa hennes blogg då hon är lite äldre än mig och någon jag kan se upp till. Hon är ganska personlig i sin blogg och låter mig som läsare få hänga med i allt ifrån hennes sons skolgång till hur det går för henne på jobbet. Shoutout till dig!

Sedan vill jag även ge som utlovat en shoutout till Sandra som gav mig många bra tips i inlägget Behöver er. In och läs hennes blogg här!

Hoppas att ni som deltog vill vara med på en ny omgång. Håll utkik efter inlägget som dyker upp imorgon. Kram! <3

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Vaknade tidigt hos Julia idag då vi skulle in till stan ganska tidigt. Redan vid tolv var jag hemma igen och då mötte jag upp Edvin. Vi har fixat lite i mitt rum och nu ska vi strax gå till ICA innan vi sedan ska iväg och fira en av familjens kompisar som fyller idag. Tror att det blir en ganska bra kväll och trevligt att umgås och äta middag allihopa! Ledsen för dålig update men har fullt upp... Imorgon utser jag veckans blogg, hinner tyvärr inte idag. Önskar er en trevlig helg

Likes

Comments

Instagram@norbergjosefin