Header

Nu är jag tillbaka i skolan igen! Startade morgonen med lite konditionsträning på gymmet innan jag började skolan. Dagen har gått fort idag och jag älskar verkligen att känna att jag är produktiv. Bästa! Ett tips om man har svårt för att koncentrera sig är verkligen att gå iväg till ett lugnt rum och sätta på lite skön musik. Det funkar alltid för mig iallafall. ❤️ Ikväll väntas plugg och lite ta hand om mig själv- tid. 

​Vad ska ni göra?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Idag är jag lite fräschare än igår. Jag har fortfarande ont i huvudet och i höften men det hindrar mig inte från att göra saker lika mycket som det gjorde igår. Min eftermiddag kommer spenderas med massa plugg, får lite panik över hur mycket jag missat i skolan på senaste men hälsan går ju ändå före... Vid 4 tar jag bussen in till stan då min passning på friskis väntar. Ta hand om er och kom ihåg att inget är viktigare än välmåendet!

Likes

Comments

För ungefär 24 timmar sedan hände något läskigt. Jag körde mina intervaller och sista biten valde jag att spurta. Något händer och jag faller. Tog emot mig med händerna och höften stötte i rejält. Reser mig upp och försöker hålla tårarna inne. Smsar mamma och försöker samla mig. Tårarna rinner och huvudet dunkar som aldrig förr. När jag ska flytta på mig blir jag illamående och mamma ringer 1177 som ber oss åka in till akuten. Vi kommer in och jag får lägga mig på en brits. Efter flera timmars väntan med en skavande nackkrage kommer världens bästa läkare in. Han är empatisk och försöker verkligen förstå mig. Jag nämner att huvudvärken påminner lite om migrän och efter ett samtal med en annan läkare konstaterar han att det verkar vara ett migränanfall deluxe. En stor sten släpper från mina axlar. Vi hade ju trott att det var en kraftig hjärnskakning. Antingen utlöste fallet en migränattack eller så gjorde yrsel att jag föll, dvs migränen utlöste fallet. Idag är jag hemma och jag vet inte hur länge jag blir det.

Migrän är hemskt.

Likes

Comments

Från gårdagens donkenfrukost som jag och min lillasyster åt innan mässan

Söndag idag och lite söndagsångest faktiskt... Vet att det snart är lov men känns ändå segt att ta sig till skolan. Idag står intervaller, plugg och kalas på schemat! Hur tar ni till vara på dagen?

Likes

Comments

Knasiga spexbilder som bara hon och jag kan ta ❤️

Det blir nästan aldrig som man tänkt sig. Igår skrev jag att jag skulle ha en lugn myskväll hemma men så blev det inte. Vid 6 hämtade Vanessa upp mig för en myskväll hos henne. Vi kollade på filmen The proposal! Den var så himla bra, ny favoritfilm! Vid halv 11 var jag hemma igen och då träffade jag kusinerna en stund och snackade lite London. Så taggad!
Nu jobbar jag på mässan, vi hörs later on!

Likes

Comments

​Veckans näst bästa dag är här!! Efter en lång dag i skolan väntas en lugn kväll för imorgon ska jag upp tidigt för att jobba på en mässa i Norrköping. Ska bli kul faktiskt. Min lillasyster ska med så lite kvalitetstid lär det väl bli.

​Vad ska ni göra i helgen? <3

Likes

Comments

​Tjo guys! Onsdag idag vilket betyder lillördag och snart är vi där igen. Min dag bjuder på skola, redovisningar och ett möte på friskis och svettis! Efter det ska jag med pappa ut till Ålberga en snabbis. Vad har ni för er idag?

Likes

Comments