Header

Dessa fynd gjorde jag av en slump igår! Ni hittar allt på BikBok.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er! Igår så började morgonen hos Elin, vi tog det bara lugnt ett tag innan jag skulle till stan och Elin till gymmet... Jag köpte lite nya saker igår, rent impulsköp... Jag skulle egentligen bara köpa ett par yogapants, men så såg jag en söt topp i skyltfönstret på BikBok och vips stod jag där med en kappa, två toppar och ett par jeans i kassan. Yogapants hittade jag tillslut också, på ginatricot faktiskt!? Hur sköna som helst, och långa, vilket är såå viktigt då jag har långa ben! Detsamma gäller jeansen, de var också extra långa, love.
Sen iallafall sprang jag hem och duschade för att åka till Fabian en stund, och när jag sedan kom hem hade mamma och pappa tydligen gäster haha.. Så jag gömde mig i mitt rum med PLL mellan midnatt och två, mys. Ni får ett inlägg med bilder på det jag köpte senare idag.

Kram J

Likes

Comments

Heej finisar:) Äntligen fredag!! Dagen har varit riktigt lång så jag är extremtrött, många lektioner och sen hem direkt för att hämta lite saker och sedan möta upp Elin från hennes cheerleadingträning. Sen gå och handla för att åka hem till henne och laga riktigt mumsiiiig pad thai! Jag sover hos henne inatt, så skriver mer imorgon när jag kommer hem. Här kommer en liten mobilbild från vår middags prep haha.
Kram J

Likes

Comments

Igår så var det drömriket på sminksidan... Dessa babes är nykomlingar i sminklådan. STORT tack till Fabians mamma som var givaren av dessa.

Likes

Comments

Heej allihopa! Nu kom jag precis hem från en kvällspromme med Emily. Kallt men mysigt. Idag efter skolan hade jag möte med yearbook-teamet, sen efteråt drog jag och Fabian hem till honom en kortis innan det var dags att skiljas åt. Innan dess hann jag dock köpa sjögrässallad (typ det bästa som finns!), så dagen blev helt complete! Nu ska jag försöka sova, blog ya tomorrow.

Kram J

Likes

Comments