Att vara sjuk är inte alltid så roligt, speciellt när man måste åka och jobba och göra massa saker fast man egentligen bara vill ligga i sängen och sova hela dan. Men men de går inte, jobbet kallar och de är viktigt att man sköter sånna saker. Igår jobbade jag ändå fram till 01.30 så var hemma runt 02.00 var en lugnt kväll dock så skönt. Får se hur denna kväll blir om den blir lika lugn eller inte *hoppas de*.

Det händer inte så jätte mycket när man är sjuk och jobbar. För när man väl är hemma så orkar man inte göra så mycket tyvärr. Men så måste de få vara ibland att man inte gör något.

Fick bara bli ett snabbt inlägg då jag måste göra mig iordning och sen åka till jobbet.

Hörs senare.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja vad ska man säga.. Längesen är helt klart rätt ord för detta.

Har inte blogga pga av flytt och nytt jobb vilket har lätt till ingen tid över än att jobba och sova typ.
Annars är de väl bra med mig, eller aa sjuk just nu men de rullar på ändå.
Vi har flytta them till min mamma igen i Nynäshamn för tillfället. Sen får man ju se vad som händer senare.
Dessutom ligger mitt nya jobb ca 15min här ifrån, vilket är skönare än en timme restid till jobbet och sen hem igen.
Det var lite kort och gått om vad som har hänt under tiden jag ej har bloggat nått.

Molly har vuxit på mig och är nu 10månader och väger ca 21kg. det går framåt med träningen för hennes del. Sjukt duktig i största allmänhet, finns ju alltid saker man kan träna på. Men vi jobbar på sakerna som är lite svårt för henne. tex hundmöten då bara vill hon lägga sig ner tills den andra hunden har gått förbi vilket kanske inte är så bra att hon gör. Men annars så är hon hur glad som helst när de gäller andra hundar och speciellt människor tycker hon är super roligt att träffa och vara med. Barn tycker hon också om men blir för glad så barnen blir rädda då hon ska vara i ansiktet och hoppar på alla fast det är ett litet barn. Tur är iallafall att hon inte är så stor.

Här får ni en gammal bild på henne när vi precis hade fått hem henne. Visst var hon liten och skrynklig.


Så nu håller vi tummarna att jag håller i det här med bloggen för jag tycker de är roligt så ska bara komma ihåg och hitta tiden till de. Man får helt enkelt skapa tid åt det här.

Men men... de får vara allt för denna gång.
Hörs senare.

Likes

Comments

... Eller hur är de man brukar säga.

Kände att de va på tiden att presentera lilla valpen nu..

Det är en tik som heter Odd Molly men vi kallar henne bara för Molly. I dagsläget är hon 3månader och 3 veckor. Hon är rasen Amstaff och brun med en lite vitt W på bröstet, lite svart på svansen som sin mor hade +bruna ögon. Just nu så väger hon ca 10,5kg vilket inte är jätte mycket då hon kommer väga de dubbla när hon är vuxen. Hon är väldigt glad och busig så som dom ska vara i detta ålder.
Hon kan, sitt, stanna, kom, ligg, loss och lite små saker.
Jag tycker hon är snabb lärd om man bara visar henne några gånger vad man vill att hon sak göra så gör hon de själv efter typ två tre gånger och sen får man börja lägga in ord som typ ligg så kommer de automatiskt sen att hon lägger sig ner när man säger ligg. Hon har mycket kvar att lära men när man är liten kan man inte allt så är de.

(Då min dator inte vill att jag ska infoga bilder via den så blir de mobilbilder på henne.. hoppas de ej gör nått) Om ni har frågor eller undrar nått över henne eller nått annat så är de bara att fråga.

Likes

Comments

Hoppsan, jag trodde de skulle gå bättre att blogga men nä.. Aja nu är de som de är.

Jag hade tänkt att de skulle va enkelt att sätta sig ner med datorn i knät och blogga fast man har en valp. Men nej, snarare tvärtom.. Allt går i ett. Dock är de lugnt och skönt dom stunderna hon sover men då kan man knappt röra sig för då vaknar hon och de är fullt ös igen. *Suck* Men de är ändå roligt och de är ju ändå vi som har valt detta så klaga får man inte göra.

I fredags så åkte jag och N upp till hans mamma, syrra och lossas pappa i Dalarna och firade "pappan" lite då han fyllde år. Sen stannade vi där hela helgen och åkte hem på söndag kväll. Det var så skönt att få komma bort lite och åka dit upp. Det var mycket som hände då också såklart. Molly fick träffas hans mammas hund och de gick bra tillslut. Molly busade hela helgen så när vi skulle åka så var hon trött och osv hela resan hem så skönt för henne. Men när vi skulle åka så fattade hon inte att vi skulle åka utan hon ville ju såklart stanna eftersom hon hade fått en ny kompis som hon tyckte om men ändå va lite rädd för.
Men nu är vi hemma och har de bra. Lite lugnare här när de bara är en hund som har damp ibland. Men molly är så mycket lugnare när hon är själv gemfört med om hon har en annan hund i samma hus.

Lite snabb uppdatering för er. Jag ska sätta mig och skriva ett presentation till er om vem Molly är lite mer ingående. Men tills vidare får ni ha de super bra!!

Bild ej tagen av mig.

Likes

Comments

Vad ska man säga, att blogga gick inte som förväntat i alla fall. Men nu gör ska jag göra ett nytt försök, att komma igång och blogga.

Det har då hänt lite saker under tiden jag varit borta, bland annat att jag och min pojkvän har skaffat en hundvalp.. Lite därför vill jag komma igång och blogga, just för att kunna följa hennes utveckling här med oss, och att kunna senare gå tillbaka och titta när hon va liten sen när hon är stor.

Skriver ett inlägg lite senare och presenterar hunden för er och där får ni även se bilder på henne.Likes

Comments

Att komma ihåg att man ska blogga var ju inte de lättaste då man inte är van vid det här. Sen har jag glömt min dator hemma hos min mamma och hon bor inte så nära där jag bor nu, vilket har lätt till att jag ej har kunnat hämta den. Men men...

Denna vecka har de hänt en del saker faktiskt. I måndags den 12/12 fyllde jag 19 år. Mamma, mormor morfar och min lillebror kom hem hit till mig för första gången sen jag flyttade vilket var sjukt roligt att få visa hur jag bor nu. Så på måndag kväll firade vi mig och jag fick lite paket av dom. Får visa er när jag har min dator då jag inte kan föra över några bilder från kameran till mobilen.
I tisdags så var de ju lucia vilket är mysigt, gjorde inte så mycket den dagen myste hela kvällen med min pojkvän eftersom jag fyllde år och sånt.. Så denna dag var inte så händelse rik direkt.
Igår onsdags så hade jag körlektion eftersom jag har uppkörning om 3 veckor typ och sen åkte jag till stallet för att rida.. Jag hade hoppträning vilket gick as dåligt.. Så kommer inte kommentera mera om den träningen..

Idag händer de nog inte så mycket de heller.. De som händer mest är väl att jag ska åka till centrum och byta en present då den inte passade.. Sen får vi se vad som händer.

Bild från där vi bor..

Likes

Comments

Från att inte ha en blogg alls till att nu ha en. Vad gör man, vad ska man skriva i sitt första inlägg som alla kan se? Det första inlägget i mitt huvud och tycket borde vara intressant, då de är med de man fångar läsarna. I första inlägget är där man ska berätta de viktigaste, svara på vem, när, varför och sedan locka läsarna att stanna kvar. Man ska försöka att få de så intressant att läsarna vill stanna kvar.. Hur man nu gör de.

Men vi kör på en snabb presentation av mig själv:

Jag är född år 1997 och bor i Stockholms området. Har precis flyttat hemifrån ca 45min från min mamma, vilket är spännande och se hur de funkar. Det jag gör om dagarna just nu är att pluggar till mitt körkort som jag tar i början av 2017 och söker även jobb så jag kan förhoppningsvis få en heltidstjänst framöver och även en hel del annat hittar jag på under dagarna. Förutom de är jag en hel del i stallet som ligger i Nynäshamn i staden där jag växte upp. Jobbar och hjälper till där. Rider och tävlar gör jag också för då Nynäshamns Ridklubb. Något mer som jag brinner för och älskar är träning att röra på sig. Detta tycker jag är så sjukt viktigt för alla individer. Just för att kroppen är inte gjord för att bara sitta stilla varje dag hela tiden. Man kan inte må bra av de. Så att röra på sig är viktigt för mig, allt från att bara gå en promenad till ett rent styrkepass på gymmet bara att man gör rör på sig på nått vis. Såklart är det något annat om man jobbar som tex PT eller jobb som man rör på sig dagligen. Men man ska alltid tänka på sin kropp och att den ska må bra. Så träning är viktigt för mig!!

Varför jag startade bloggen var jag att jag länge ha velat göra de men att de aldrig blivit av. Men sen kom en kompis till mig och frågade om jag inte kunde börja och då blev jag mer peppad på att börja så nu står jag är med en blogg och håller på att skriva mitt första inlägg.

Bloggen? Den kommer att handla om allt mellan åsikts inlägg till vad jag gör om dagarna, får att bara vara hemma en hel dag till att vara iväg på tävling med hästen eller hittar på nått med familj/pojkvän. Kommer skrivas om mycket olika saker men kommer katigosera upp inläggen som skrivs så de blir kanske blir lättare att hitta och läsa om de man vill läsa om.

Följ gärna mig på sociala medier: Instagram, Josaank Snapchatt: Josaan

Jag hopps att ni kommer gilla det ni läser och ser här framöver!!

Likes

Comments