Header

Godmorgon!

Idag är det torsdag vilket betyder schemafri dag för mig! Dock gick jag upp vid sju ändå för att hinna fixa frukost i tid för julkalendern. Imorgon har jag ett stort samhällsprov också och har knappt börjat plugga till det, så plugga samhäll är vad jag kommer göra idag!

Hoppas att ni får en fin dag! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

...eller?
För tillfället är jag det i alla fall... Jag vill börja skriva mer regelbundet och vara aktiv, men känns det inte kul så känns det inte kul helt enkelt! Det börjar dock klia i fingrarna lite igen så kanske att jag är tillbaka på riktigt igen... Vi får se! Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt :)

Vad händer i mitt liv nu då? Jo jag har precis börjat gymnasiet, har hunnit gå en månad redan. Jag går på Ingrid Segerstedt gymnasiet i Göteborg och trivs jättebra. Som jag nämnde tidigare i våras började jag helt själv, men det har inte varit några problem att komma in i klassen och hitta nya kompisar. Det är en liten utmaning att stå helt på egna ben, men det har gått bra faktiskt.
Imorgon är det dags för insparksfest! Det ska bli kul, det är flera skolor i Göteborg som ska ha tillsammans så det lär bli en hel del människor, kul kul! Går inte i skolan imorgon heller, då vi har bytt vår schemafria torsdag mot imorgon då vi ska vandra på torsdag, så har inga lektioner imorgon. Måste dock åka in till skolan en snabbis då vi ska ha ett första utvecklingssamtal. Resten av dagen kommer gå åt till att plugga, och vila! Börjar nämligen bli sjuk, så för att jag ska orka med att gå på insparken behöver jag vila under dagen...
Vi hörs imorgon, ha en fin kväll!

​Lite ströbilder från min sommar... 

Likes

Comments

Godmorgon!
Råkade försova mig en timma för jag glömde sätta på alarmet igår kväll.. Som tur var börjar jag halv tio idag så jag hade en del tid över. Hur skönt var det inte att vakna till solsken, även idag? Blir mycket mer pepp på måndag när det är sånt här väder!
Multitaskar som aldrig förr just nu, bloggar, äter frukost och försöker fylla i ögonbrynen. Kanske inte är den bästa morgonrutinen..
Tänkte bara kika in och önska er godmorgon och en bra dag! :)

Snabb frukost, müsli och yoghurt.

Likes

Comments