Ett par espandrillos med ett jättefint mönster, 99kr

Big city jumpsuit,399kr

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var en riktigt lyckad dag, det började med att jag var hemma och åt lite lunch med familjen senare mot kvällen runt halv 7, åkte jag hem till en kompis som hade lite folk hemma. Det var riktigt roligt och kul att träffa personer som jag inte träffat på länge. Jag åkte hem runt halv ett och notera att jag cyklade hem, fy fan va jobbigt hahaha

Likes

Comments

Igår drog jag och Tove in till Göteborg lite spontant, vi åt på resturang och efter det tog vi spårvagnen in till Slottskogen. 

Likes

Comments

Tänk att det redan är en vecka sedan jag fick sommarlov, en vecka sedan jag slutade 9:an och att en vecka har gått av sommarlovet. Här får ni se lite bilder som togs ifrån min avslutning.

Klänningen och skorna kommer ifrån Nelly.com

Likes

Comments

Så himla roligt va det!! Norlie & KKV, Hoffmaestro, stiftelsen och massa mer spela. En av de roligaste dagarna på sommarlovet.

Likes

Comments

Ingredienser
- 3 citroner
- 3 lime
- 1 1/2 dl socker
- 1 1/2 dl vatten

Pressa ut citron och lime saften i en bunke och koka upp vatten och socker tillsammans. Därefter tillsätter du sockervattnet ner i bunken och låter det svalna. Sen är det bara att hälla upp lemonaden i ett glas med is.

Likes

Comments

Åt på esters med tjejerna idag, jättemysigt! Min outfit ser ni nedanför.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått ta av mig min ställning som jag har haft i 6 veckor. Det är iallafall lite skönt att jag har några veckor kvar av sommarlovet utan ställningen!!

Likes

Comments