Ett par espandrillos med ett jättefint mönster, 99kr

Big city jumpsuit,399kr

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var en riktigt lyckad dag, det började med att jag var hemma och åt lite lunch med familjen senare mot kvällen runt halv 7, åkte jag hem till en kompis som hade lite folk hemma. Det var riktigt roligt och kul att träffa personer som jag inte träffat på länge. Jag åkte hem runt halv ett och notera att jag cyklade hem, fy fan va jobbigt hahaha

Likes

Comments

Tänk att det redan är en vecka sedan jag fick sommarlov, en vecka sedan jag slutade 9:an och att en vecka har gått av sommarlovet. Här får ni se lite bilder som togs ifrån min avslutning.

Klänningen och skorna kommer ifrån Nelly.com

Likes

Comments

Så himla roligt va det!! Norlie & KKV, Hoffmaestro, stiftelsen och massa mer spela. En av de roligaste dagarna på sommarlovet.

Likes

Comments

Ingredienser
- 3 citroner
- 3 lime
- 1 1/2 dl socker
- 1 1/2 dl vatten

Pressa ut citron och lime saften i en bunke och koka upp vatten och socker tillsammans. Därefter tillsätter du sockervattnet ner i bunken och låter det svalna. Sen är det bara att hälla upp lemonaden i ett glas med is.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått ta av mig min ställning som jag har haft i 6 veckor. Det är iallafall lite skönt att jag har några veckor kvar av sommarlovet utan ställningen!!

Likes

Comments

Haha ja, känns nästan som jag går på bio hela tiden. Denna gången gick jag med Felicia,Lovisa och Joakim.
Vi såg Jurassic World och den var väldigt bra och spännande. Sover även hemma hos Felicia med Lovisa inatt, imorgon har jag inte riktigt några speciella planer får se lite vad som händer. Godnatt!

Likes

Comments

Igår(Onsdagen) var jag inne i Göteborg igen med Lovisa, för att först göra ett besök hos sjukgymnasten och sedan äta och sist men inte minst gå på bio. Det blev Ted 2 och den var helt okej. Efter bion gick vi till Ica och köpte lite saker och sen tog vi pendeln till Kungsbacka och på pendeln träffade vi på Paulina och hennes kompis. Vilket var roligt! Och ja hela dagen var rolig!!

Min outfit igår, hade även en tjocktröja på mig.
T-Shirt - Pink Victoria's Secret
Jeans - Dr denim
Tjocktröja - Hollister
Klocka - glitter

Likes

Comments

Hej på er!
Sitter i bilen påväg hem ifrån mormor och morfar. Vi har firat mormor som fyller 76 år idag, så det var lite folk från släkten som var där. Det var väldigt roligt att träffa dem, eftersom det är så sällan man träffas. Dagen har varit bra och nu när jag kommer hem ska jag nog titta film:)

Likes

Comments