Finns det något jag kan bli galen på så är det alla tusen leksaker som ligger utspridda i barnrummet och resten av lägenheten. Man blir liksom aldrig av med dom och även fast man städar upp så ligger dom lite prydligt någonstans och syns ändå..

Så prio ett i barnrummet förutom säng förstås så va det förvaring som stog högst på listan.
Sagt och gjort så köpte vi detta hyllsystem Algot från ikea och även förvaringslådor. Lätt det bästa vi gjort!
Lådorna är lätta men står även ganska högt upp så man kan ta ner en låda i taget (så det inte bara slits upp leksaker som kommer ligga överallt).
Även dom gamla fruktlådorna med hjul är kanon att använda som förvaring för böcker, gosedjur eller andra saker som är lättare att städa upp.

Rummet känns mer luftigt och i ordning nu efter detta hyllsystem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Eftersom vi länge pratat om eventuellt lite renovering här hemma så kommentar slänga in lite inspirationsbilder för att senare kunna gå tillbaka och titta. Dock har jag en tendens till att ändra mig väldigt mycket därför alltid bra att kunna se om de jag gillar för tillfället fortfarande är aktuellt vid en ombyggnad :)

Det som står närmast på agendan är att byta rum, tjejerna ska få de större och jag och matte tar de mindre. Än så länge finns de väldigt dåligt med förvaring i det lilla rummet vi ska flytta in i så det blir till att hitta en lösning där. Sedan är det golven som förhoppningsvis ska slipas upp och göras om som det ser ut nu sen är det bara att gå bananas på inredningen helt enkelt!

Det som står näst på tur efter de blir köket och badrummet. Badrummet är så jäkla tråkigt just nu men de känns ändå roligare och nödvändigare att göra om köket först.
Ikväll har vi kollat runt på lite bilder och planerat hur vi skulle kunna göra, eftersom jag jobbar som kökssäljare på ikea så har jag självklart mina idéer men det ska såklart vara ömsesidigt oss båda emellan, blir väldigt lätt att jag skenar iväg.


Är väldigt sugen på att inte ha några väggskåp utan köra ett cleant kök men lägga extra krut på vitvaror och snygg belysning och en bänkskiva i marmor.

Slänger in några inspirationsbilder som är aktuella just nu.

Likes

Comments