Header
Mail - josephine.asplund0@gmail.com

Food&drinks, Vardag, Vegan/vegetarian

Fredagen har börjat och om bara några timmar har jag sportlov!!!

Träningsväskan är packad och jag är redo för att åka direkt till gymmet efter skolan. Har just nu inga planer på vad jag tänker fokusera på, men det blir någon av de större musklerna. Vaknade upp och kände mig glad. Alltid lika skönt att börja dagen på ett positivt sätt.
Som det ser ut har jag inget speciellt som kommer ske under skoltid, förutom att fortsätta med uppgifter. Ikväll kommer jag "gömma" skoldatorn för att koppla av från skolan under lovet och fokusera på annat. Annars så har jag inget planerat för kvällen som det ser ut nu!

Lika taggade på lov som jag??

Kram /Jossan

Likes

Comments

Vardag, Foto

Go' kväll!

Kort sammanfattning av gårdagen. Efter skolan igår åkte jag in till stan en stund och handlade på en av mina favorit butiker, nämligen Goodstore. Sedan tog jag tuben till Lidingö för att hälsa på min kära mormor. Jag kom tidigare så jag hann pluggade en stund innan resten av familjen kom. Gjorde klart en inlämningsuppgift och övade inför kommande prov. Middag serverades och jag fick färska bär till "efterrätt". Hade verkligen en mysig kväll igår och det var så kul att träffa mormor igen!

Dagen har varit bra. Vissa lektioner tråkigare än andra, men jag klarade mig igenom dagen. Hade lite tur idag för sista lektionen var prov då vi fick gå när man var klar. Mamma ringde och sa att hon var påväg hem och kunde hämta istället för att jag skulle väntat 1h på bussen. Så slutet på min skoldag var toppen. Snart är det sportlov & gud vad jag längtat. Om jag klarade igenom denna dag så kommer jag verkligen klara morgondagen!

Vilken vecka har ni lov??

Kram /Jossan

Likes

Comments

Training&Health

Hej hjärtan!

Har fått lite frågor kring hur man hittar inspirationen och motivationen till träningen. Och självklart kan jag dela med mig av mina tips och erfarenheter. Så här kommer en liten lista med mina tips & trix till er!

  • Fixa en bra "awesome" playlist. Ös in med alla låtar ni tycker om och som har tempo samt gör en motiverad att fortsätta sitt pass.
  • Hitta en träningskompis som kan peppa dig och du tillbaks.
  • Instagramkonton, youtube's & bloggare är en stor inspirationskälla för just mig. Jag blir så taggad och vill testa det som personerna gör. Allt från recept till träning.
  • Ni måste fråga er själva - varför tränar ni? Genom att veta varför just DU går och tränar kan ge en extra spark under de dagar då motivationen ligger på en lägre nivå. Har ni mål med din träning blir det lättare att genomföra även jobbiga träningspass. Allt från små till stora mål.
  • Snygga outfits med färger. Man blir både glad och motiverad för att man är så snygg!
  • Tänk inte så mycket, utan kör bara! Vad kan gå fel ? Ibland kan man känna "Usch idag orkar jag inte gymma", men tänk då på känslan efteråt.
  • Vilodagarna är exakt lika viktiga som de dagar du tränar. Det är här musklerna återhämtar och bygger upp sig.
  • Du ska kunna hoppa över ett pass och fortfarande känna dig nöjd. Är du sugen på att åka hem till soffan i stället för att träna – gör det. Men njut av det och ha inte dåligt samvete när du ligger där.
  • Det viktigaste av allt! Hitta det just DU gillar. På riktigt. Tycker ni inte att det är kul att gå till gymmet och slita i vikter så ska du inte göra det. Det finns så många andra sätt att träna på. Spela i ett innebandylag eller börja dansa zumba istället. Hittar ni det som verkligen passar sig kommer du automatiskt känna dig motiverad.

Har jag missat något, så kommentera gärna!

Kram /Jossan

Likes

Comments

Vardag, Foto

God morgon!

Att vakna upp yttligare en dag med snö vet jag inte vad jag tycker. Faktiskt trodde jag våren var bakom hörnet.... Men man får ju inte glömma att det bara är februari. Just nu blåser det sjukt mycket och snöar. Inte en så bra blandning enligt mig. Strunt i vädret nu och fokus på denna nya dag!

Snart får jag skjuts till skolan då jag möter upp en kompis. Vi ska äta frukost innan lektionen, vilket vi typ alltid gör. Genom att äta där gör min morgon så mycket lugnare hemma, då jag slipper tänka på att äta på en gång. Idag har jag veckans första prov i kemi. Vet inte riktigt vad jag ska säga förutom att göra mitt bästa.
Annars så tänkte jag bara ta mig igenom denna dag på ett bra och roligt sätt!

Kram /Jossan

Likes

Comments

Vardag, Training&Health

Hejsan underbara ni!

Idag efter skolan åkte jag till gymmet och mötte upp min nya PT. När jag skaffade mitt gymkort så fick jag 2 st gratis pt-timmar. Eftersom det var första gången med min PT så körde jag ett helkropps-pass, då hon kunde se mina styrkor och svagheter. Har nyss ätit middag och tänkte faktiskt nu sätta mig en stund och plugga. Har både inlämningsuppgifter och prov att göra denna vecka.

Var ett tag sedan jag vägde mig på en våg. Det är ju lite känsligt ändå pga. min före-detta anorexi. Men kände att det var dags och se om resultatet går uppåt och åt rätt håll. Det är + kg vilket är super, för det betyder att jag är på rätt väg. Jag har kämpat mig hitt och jag kan fortsätta vara en kämpe!!!

"Strong is the new skinny!" - Josephine

Kram /Jossan

Topp// Stronger Pants// Nike Sport-bra// Stayinplace Shoes// Nike Water bottle// Bkr

Likes

Comments

Vardag

Hej!

En tidig middag blev det eftersom jag åt direkt när jag kom hem från gymmet. Träningen gick super och nu sitter jag framför datorn och jobbar lite. Nästa projekt för dagen är att jag ska plugga samt planera veckan i min almanacka. Älskar som sagt att ha allt ner skrivet. Speciellt saker som händer och sker. Denna kväll blir det som sagt inte så mycket förutom plugg och mys typ.

Vill faktiskt påminna er om min rabatt som jag har gett till er snart tar slut. På torsdag redan! 15% på valfri bikini hos elsaandrose.com . Koden är: ´JOSEPHINEASPLUND15 ´ . Så om ni missat så har ni nu ytligare en chans att beställa hem en snygg bikini inför sportlovet och sommaren!

Kram /Jossan

Likes

Comments

Vardag, RooM

Good Morning!

Måndag igen vilket betyder ny vecka med nya möjligheter. Jag är en person som hat-älskar måndagar. Det är en dag så man oftast är som tröttast, men samtidigt så är det en dag då man kan planera massor. En ny start och en ny vecka helt enkelt. Idag är jag väldigt positiv. Först och främst är det lov om 5 dagar, men sedan så har jag ganska mycket roliga saker som kommer ske denna vecka.

Snart börjar första lektionen, men först blir det här frukost i skolan. Det som är bra är att jag har bett om vegansk yoghurt, vilket de har fixat!

Kram /Jossan

Likes

Comments

Food&drinks, Vardag, Vegan/vegetarian

Go' kväll!

Har nyss kommit ner i varv från helgen och dagens äventyr. Jag och mamma sålde nämligen på loppmarknaden idag igen. Ett äventyr som jag aldrig kommer göra igen, i alla fall inte på detta ställe. Vi fick ganska mycket såld, men det var hysteriskt och sjukt. Never again säger jag bara!

Hade tänkt att surfa runt en stund på datorn samt svara på mail. Har som sagt missat en del under helgen då jag har jobbat/sålt. Ikväll blir det mys i soffan och planering inför den nya veckan!!!

Kram /Jossan

Likes

Comments