View tracker

Typ 100 år å lite mer sen sist och allting är som så bra, skolan, vännerna, kvällarna och allt. Det ända jobbiga är hur kallt det är på morgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Som att bli slagen, sådär riktigt riktigt hårt i huvudet! Den där stunden då man ska falla och svimma, kanske bli medvetslös, bara för att den där smällen gjorde dej så illa. Ungefär så var det när jag fick veta, förutom att det inte bara var huvudet som fick sej en smäll, kändes som varje lite del i hela kroppen gjorde ont, och allt jag kunde göra va att skrika.

Jag grät, jag grät i dagar, nätterna låg jag vaken å lyssna på musik å försökt inte tänka på de, men det går inte att stänga av en sån smärta! Det va tomt, ensamt. Ensamt fast jag satt där me alla mina vänner, vi gjorde allt för att det skulle va som vanligt men, vanligt det finns inte längre.

Att känna en sån saknad till en person är som en hemlängtan man aldrig blir av med! Och hade jag vetat att den där kramen 7 timmar innan va vår sista hade jag aldrig låtit dej gå, skulle göra allt för att få 10 sekunder å berätta för dej hur mycket jag älskar och saknar dej 💔

Likes

Comments

Lite bilder från dom senaste händelserna i mitt liv, Motorveckan som bjöd på sena nätter, mycke skratt å drinkar i mängder! Sen lägenhets mys i mängder då jag spenderat några dagar där, Clara kom ner till mej i fredags så deg blev en jätte bra helg 👌

Likes

Comments

Stenkastning i solnedgången, Valborgsfirande i Lycksele, bussresor, hemmafest, soliga dagar, utemat å flum. Skönaste starten på våren

Likes

Comments

Det är söndag, och åter igen känns det som jag har haft en helg med toppen betyg, mycket skratt och inga tårar, många kramar å god mat, vad mer behöver man?!
Efter denna helg är jag redo för en vecka jag hoppas ska gå fort 👍🏻

Likes

Comments

Tiden den flyger iväg, skoldagarna är roliga, solen skiner, och hjärtat bultar.
Efter allt kaos som var förra terminen så är denna tusen gånger så mycke bättre och känner mej tusen gånger gladare.
Känner som citatet "med tiden läker såren" och som att det stämmer så bra.

Likes

Comments

Igår så åt jag Fanny och Zanna middag tillsammans och sen blandade vi massa drinkar å spelade spel å det va så kul. Vi har inte träffats såhär på typ 10 månader eller något, så det händer alldeles för sällan att vi ses alla.
Runt 11 så drog vi ut å ragga med massa andra, vilket också va skoj 🍹

Likes

Comments

Idag när jag vaknade så hade jag blivit sjuk typ, hade ont i huvudet och hosta, så jag stannade hemma.
Har typ mest legat i sängen som på första bilden med Dagny å ba myst, sen fick ja även en kaktus av mamma, blev jätte glad åså.

Likes

Comments