det första jag tänker på när jag hör bokstaven C är citroner.
+ smaken av citron är gott och om man tar citron på fisk eller mat så blir det goare.
- den är såååå sur och min favorit färg är inte direkt gult.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kom inte på något på A så vi kör på B istället.

Det första jag tänker på när jag hör bokstaven B är ben and Jerry glass.Mmm det är en av den godaste glasen jag har ätit.Min favorit är nog Cookie Dough tycker den är jätte god.
+Den är så sjukt god och det är ganska mycket i.
- Den är ganska dyr men det är så värt det.
Likes

Comments

Kom hem för ett tag sen har inte gjort så mycket.Har två prov denna veckan och massa läxa så måste Snart sätta igång med det.Imorgon är det fredag så det blir skönt. aja måste började
Läxan nu så hörs vi senare

random bild

Likes

Comments

Dagen började att jag försov mig och fick strässa . Sen åkte jag till skolan.Vi slutade typ halv fyra idag så det var en lång dag.Efter skolan åkte Jag och Victoria hem till mig och åt lite ,bakade och kollade på tv.Det var typ det .Nu tänkte jag göra lite läxa vi har en uppsatts som måste vara klar snart :( bye

Ingen bild sorry!!!

Likes

Comments

Kom hem för typ en timma sedan. Slängde ihop lite mat och nu tänkte jag göra lite läxa. :( blir ett väldigt kort inlägg nu.


Likes

Comments

Hej kom hem från stallet för ett tag sedan.Det gick ganska bra faktiskt.Just nu sitter jag och kollar på tv.Vi tänkte göra A-Ö men det kommer i ett annat inlägg. Jag och Rebecka jobbade även i bamba idag så här kommer några bilder.Likes

Comments

Förlåt att ingen av oss har bloggat . Jag har varit i London och Josefin har helt enkelt inte hunnit.I förrgår var jag och 9 andra tjejer hemma hos en kompis.Där vi åt tacos kollade på film och sov över.

Vi funderar på att göra en A-Ö men vi får se.
:)


Likes

Comments

Hej
Har precis hem från stallet och har ridit skäcken. Han var jätte snäll men sjukt seg :P :)

Likes

Comments

Jonny bulls❤ Jag beställde ett par bruna Jonny bulls från en affär i stan som kom idag. :) Så här kommer en bild på dom :)
Blogg you later.


Likes

Comments

Hej nu sitter jag i bilen på väg hem har varit i stan och kollat i några affärer men hittade inte något. Jag var även och åt på jensen's.

Kan berätta lite om igår också. Först var vi i skolan som vanligt. Sen vid ungefär 17:40 åkte Vi till stallet . För 18:00 skulle vi gå en spökrunda.

Likes

Comments