Det går inte så bra nu. Jag är så jävla slut. I helgen körde jag runt på folk och hängde runt, vi va till Borlänge, städade och igår jobbade jag hos pappa. Nu börjar en ny vecka med alla måsten det innebär. Det är inte det att jag är ledsen över nåt eller så, men känner att jag kört slut på mig själv som jag är så bra på. Nu har vi musiklektion strax, och efter lunch ska vi prova studentmössor, sen mattelektion och sen blir det hemåt. Ikväll har jag delvis ett möte i Hedemora och tvättid. Känner att kommer däcka nånstans i nåt dike för det känns så tungt. Skulle behöva en semester, en lång jävla semester där jag inte gör ett skit. Behöver åka hem och sova men det är för viktigt att vara här. Nu tar vi nya tag och kämpar vidare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har spenderat helgen med dessa mysisar, inklusive mina syskon och mamma och Micke. Vi har firat mamma som fyllt år, ätit en massa gott och så har jag umgåtts med mina syskon som jag träffar så sällan. I fredags köpte jag min Opel!! :) Så nu har jag kört till mamma några gånger och även två vändor till Hedemora. Känns så jävla roligt med friheten att kunna ta mig till ställen på egen hand och inte behöva tigga skjuts eller bli begränsad av bussar. Nu kommer livet rulla på mycket lättare och mer effektivt, och livet känns redan mycket lättare.

Peace out! 

Likes

Comments

Jag märkte för några dagar sedan hur vackert det är precis där jag bor. Att man inte kan uppskatta sånt vanligtvis, att man måste stanna upp, ta upp kameran och låta sin inspiration ta över för att se hur fint det faktiskt är.

Livet har återgått till det normala. Skolan rullar på och livet är ganska intensivt. Igår träffade jag mina teaterungar och insåg att manuset jag beställt hade kommit fram. Så vi spenderade kvällen med att läsa igenom det och fundera om vi ska sätta upp pjäsen och isf hur vi ska gå tillväga. Jag har aldrig gjort något så här "allvarligt" som teaterledare förut, och det kommer krävas mycket arbete, men detta är det bästa jag vet. Jag kommer lära mig så mycket från det och utvecklas i regissörrollen och som ledare.

Idag efter skolan följer Micke med mig och kollar på en bil i Säter, och jag är så jävla taggad! Även om det inte blir att jag köper denna bil så är letandet efter bil i sig så roligt. Snart äger jag en egen bil och har en frihet jag tidigare bara drömt om. Det känns så skönt att äntligen kunna bete mig och leva mig som den ålder jag känner mig som. Jag har alltid varit lite lillgammal. Kanske jag uppfattat världen som att den behandlat mig som jag är yngre än vad jag är, därav mitt rebellbeteende för några år sedan. Men nu är allt det förbi, och jag kliver in i vuxenlivet.

Fan vad jag älskar livet.

Likes

Comments

​Så här lycklig är jag för att idag har jag fått körkort!! Kan inte begripa att de senaste halvåret har jag kämpat med detta så jävla mycket och nu får jag äntligen belöningen för det. Det känns så underbart att äntligen få ha detta avklarat och inte behöva ha ångest över att klara det. Nu är jag KLAR och tycker fan jag förtjänat detta. Nu är det bara att leta efter bil så jag får användning av det. ;) Ifall nån vet någon besiktigad och skattad bil som säljs för en billig peng så hör av dig!

Puss å hej!

Likes

Comments

Nu har vi efter några intensiva, lärorika och underbara dagar i Grado kommit hem till Sverige igen. Första dagen kom vi till hotellet mitt i natten, så vi hann inte göra så mycket. Dag två såg vi oss omkring i staden och lyssnade på några körer. Sedan var det dags för tävling under fredagen i kategorin G2, vilket gick väldigt bra. Alla var väldigt nervösa men jag kände hur alla verkligen taggade till när det väl gällde. Under lördagen tävlade vi i folkmusik, och hela lokalen skakade. Vi var så fruktansvärt taggade och körde allt vad vi orkade. Under dagen på lördagen gick vi omkring i Grado, kollade i affärer och pratade med människor, ända tills det var dags för prisceremonin, och vi fick två gulddiplom! Efter de höga poängen och vår förvåning så var vi uppe långt inne på natten och umgicks, åt och var allmänt hyper. Detta var det bästa på länge, och jag känner att vi i kören har kommit varandra närmare. Jag kom hem till mig vid 2 söndag natt, och då sov jag gott kan jag säga. Jag är så jävla lycklig över att jag får vara med om sånt här och träffa så mycket olika människor från olika kulturer.

Denna hybris kan jag leva på länge.  

Likes

Comments

Nu är vi inne på andra heldagen i Italien, och det är underbart. Jag älskar kulturen och miljön här i Grado. Vi i kören har varit och gjort aukustikprov i tävlingslokalen och lyssnat på andra kören under dessa dagar. Det är folk från hela världen som kommer från spännande kulturer och sjunger på olika sätt. Nu sitter vi på hotellet och har precis käkat på världens mysigaste ställe, och inväntar att vi ska tävla i kategori G2. Om cirka 2 timmar ska vi samlas och bege oss i folkdräkt och allt till kongressbyggnaden. Jag känner att allt är lite kaos för tillfället men å andra sidan så brukar det vara lite så. Nu är det dags att tagga tävling i eftermiddag och imorgon förmiddag och hoppas på det bästa. Taggataggatagga!!

Likes

Comments

​Nu om en halvtimme blir jag upphämtad och startar resan mot flygplatsen och sen vidare till Italien. Så här ser Grado ut, dvs dit vi ska. Är inte så taggad på att flyga, inte för att jag tycker att det är obehagligt, utan för att det blir så stor tryckförändring, och min kropp kan inte hantera det. Men är så jävla taggad på att slänga mig i havet och slippa Sverige ett tag. Just nu känns det väldigt svårt att släppa allt här hemma, allt skolarbete och alla viktiga saker. Men jag kommer kunna ha kontakt med verkligheten i Grado också, och detta kommer bli så roligt, så jag tror jag kommer glömma mitt "vanliga" liv för en stund. Jag försöker tänka positivt så kommer allt lösa sig eftersom. Nu är det bara att tagga bilresan ner till Skavsta, förhoppningsvis blir det sjung och stoj hela vägen med tjejerna så det blir toppen. Kommer ta mycket bilder som jag tänkte lägga upp här sen, och eftersom jag kommer ha internet på hotellet kan jag även blogga under veckan. 

Ha de bäst! 

Likes

Comments

Varför vilar vi inte i stunden?
Det känns som tiden bara flyr förbi. Utan att jag hinner tänka eller känna efter. Det känns som igår när jag sprang omkring barfota på gården och gjorde kullebyttor överallt. Varför stannar man aldrig upp? När jag hade det som bäst och lättast i mitt liv hade jag ingen aning om det. D.å drömde jag om där jag är idag. Samtidigt som jag nu längtar tillbaka till tiden då, när allting var så enkelt och tryggt. Jag är lycklig, och jävligt stolt att jag pallat all skit jag gått igenom och alla dagar i utbrändhet och ångest. Jag är dock rädd att njuta av livet, för jag har odlat fram en överlevnadsinstikt att bara klara mig, att orka till imorgon, dag efter dag. När jag stannat upp tidigare har det ofta blivit för överväldigande för att hantera och jag har blivit helt slut. Just därför är det så jävla viktigt att stanna upp i kaoset, se verkligheten som den är, bra eller dålig, och känna efter, låta själen hinna ifatt. Annars, vad lever vi för?

Likes

Comments

Nu har jag käkat frukost och detta är vad min frulle består av nästan varje dag, med lite omväxling. Kaffe är det absolut det viktigaste, utan kaffe dör jag haha. Igår var det konsert, som gick toppenbra. Det var superkul att känna allvaret att vi åker iväg på onsdag. Idag ska jag plugga det sista och börja packa så jag har det gjort i tid. Nu rockar jag kent och sitter vid datorn och försöker vakna. På något sätt känns det som jag har fastnat lite i mig själv. Det känns som jag inte lever tillräckligt, det kände jag igår. Livet handlar inte om rutiner, att ta sig till jobbet/skolan varje dag, sova och sen göra om allt igen. På senaste tiden så är det det ända jag fokuserat på, för att palla. Men efter Italien är klart och allt återgår till det normala igen ska jag släppa på trycket lite och njuta av livet igen. Fan att man måste påminna sig själv att leva, när det ska vara en jävla självklarhet. Livet handlar inte om måsten och tider att passa, det handlar om att utmana sig själv och göra det man älskar. Man ångrar aldrig det man gjorde, utan det man inte gjorde. 

Så när du tvekar om du ska ta steget och våga, tänk på när du blir gammal, kommer du ångra om du inte tog steget?

Likes

Comments

Bild på min finaste sköldpadda Tötel.

Nu är det fredag och helg. Jag försöker varva ner och slappna av efter veckans alla prov och grejer. Nu är det bara att tagga till Italien nästa vecka. Imorgon har vi konsert i Hedemora tillsammans med en annan kör, och då kommer jag förhoppningsvis kunna tagga lite mer. Det har varit så mycket på sistone så har inte riktigt kopplat i mitt huvud att vi åker nästa vecka, så i helgen ska jag komma igång och packa och mentalt förbereda mig.

Jag har tänkt på en sak, att trots att många är bra på att mångsysslande, så presterar man alltid som bäst när man fokuserar på en sak i taget. Varför har man inte en kurs under några veckors tid i skolan, och sen tentar man av den? Självklart måste det vara olika från person till person, men personligen skulle jag må mycket bättre i det systemet. Systemet vi har idag är inte för alla, och jag tror att elevers fokus och koncentration skulle förbättras oerhört om man frågade eleverna hur deras studieinlärning skulle förbättras. Men ingen frågar oss. Jag är så skoltrött så det finns inte, taggar studenten i vår! 

Nu ska jag ta och fixa lite käk till mig och pojken, och ha en riktig chillkväll för det behöver jag. 

Ge gärna förslag på vad jag kan blogga om i framtiden, puss!

Likes

Comments