View tracker

Ja, tiden bara springer iväg!


Imorgon är det 29 dagar kvar till första tävlingen! Gosssshhh... känner paniken lite lätt, smyga sig på.


Det är rätt intensivt de kommande 5-6 veckorna.
Ja som sagt,
två tävlingar
tre slutprov i skolan
jobb 3-4 dagar i veckan
poseringsträning i Göteborg (några tillfällen kvar tyvärr)

och tillslut, några dagar i London med julshopping och mys!!


Det som blir lidande är tyvärr tiden med mina vänner.
Men det finns ett fåtal jag verkligen tar mig tid att umgås med, för de förstår vad jag går igenom och de accepterar det.
De har inga problem med att jag tar med mig mina matlådor eller att jag sitter med skolboken framme.
De vet att det är för en kort period bara.
Och jag är otroligt lyckligt lottat att de finns i mitt liv!!!
Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dem <3


Och jag måste såklart även nämna min lilla mamma, som tvingar upp mig på morgonen för träning eller extra cardio. Imorgon ska vi spendera hela dagen till träning och min bikini, som kommer bli SÅ SNYGG när den är klar! :D
Jag beställde en, dösnygg verkligen, men den passade mig inte alls :( så nu syr vi en själva!!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ja, då var som sagt halva tiden gången in i dieten.

Jag känner mig tröttare och tröttare. Det är en enorm stress för kroppen att dieta. Det spelar ingen roll hur stark motivationen är, kroppen kommer säga ifrån på ett eller annat sätt.

Jag har ätit det jag fått till mig.
Jag har tränat mina pass. (Cardion kan vi dock diskutera....)
Men ju längre in i dieten jag kommit ju mer likgiltigt har jag blivit.
Mat är inte roligt längre.
Träningspassen går inte hundra. Orken att pressa sig själv är inte där alla dagar. Det är NU jag hade behövt någon som är min PT på plats vid varje pass. Det är nu jag behöver den hjälpen, att pressa mig själv även om jag inte känner för det.

MEN jag har i helgen haft så kallad REFILL, där jag ätit nästan 800kcal mer/dag i form av kolhydrater.

Formen jag har idag är jag nöjd med. Jag hade velat ligga här +-1kg året runt och det är ingen omöjlighet så länge man äter bra och god, hemmalagad mat.

Nu kämpar jag på de sista veckorna! 😄

Likes

Comments

View tracker

Jag läste sunt lite om att få fastare och spänstigare hud i helgen. SÅKLART stod det att man skulle träna regelbundet, äta bra och dricka mycket vatten. Detta är något jag redan gör, men jag var ute efter något annat.

Tillslut kom jag över information att ett tips kan vara att börja använda cellulitolja samt scrub och även också en handske att skrubba kroppen med i duschen.

Jag gick till Life och köpte oljan där. Handske och massageborste åkte också ner i kassen.

Detta är en 4 veckors behandling, 2 ggr/dag. Det ska bli spännande att se hur och om det blir några resultat


Detta är oljan jag testar för tillfället! Weleda, som sagt jag köpte den på Lifebutiken, men den finns på många fler ställen.

Likes

Comments

Ja, idag går jag in på dag 24 av dieten!


De tre första veckorna stod vikten helt still, men idag gjorde jag en lite fuling och ställde mig på vågen. -0,8kg sen i söndags!! 😃😃😃 världens gladaste!

Vikten på vågen är inte allt, men det är såklart en del av en diet - vad man än har för mål.


Jag börjar tyvärr tänka mer och mer på det jag 'inte får äta'. Tex lösgodis...! Jag är den största godisälskaren av ALLA! Sött, surt, salt, cola, choklad, nougat, mer salt, gummi, mer cola och ännu mer cola..gärna sura colanappar 😍😍


Det är inte så att jag direkt är sugen på det, alltså det är inte sötsuget som skriker utan mer en lightvariant av craving kanske. I helgen blev det dock några bitar Pandy bcaa godis 🙄☺️ 


Likes

Comments

Idag är det första gången jag känner av att jag går på tävlingsdiet.
Idag har det varit jobbigt.

Jag vaknade upp efter 5h sömn och drog till skolan. Vid lunchtid valde jag att åka hem. Jag behövde verkligen lägga mig en stund! Sov i 1,5h. Sedan bar det av till gymmet för att avverka dagens benpass. Energinivån var inte direkt hög, men jag gjorde det. Efteråt kändes det såklart toppen!Sedan var det dags för jobb i 5 h. Hungern var enormt påträngande idag på arbetet. En portion med EAA mitt i arbetspasset fick det bli.
Längtade hem hela kvällen till min kvällsshake med kvarg och havregryn! Nu sitter jag med den i min hand och har druckit 1/3 än så länge.


Klockan ringer 06.30 för en ny dag med träning och skola.Ja visst, jag gör denna tävlingssatsning för MIN skull.
Men jag lovar, att det inte är det lättare för det.


Jag jobbar 45% och pluggar 100%, plus tävlingssanningen. Jag vill inte ändra på något, men det är tuffare vissa dagar.
Jag vet att detta inte kommer vara den sista dagen som är jobbig.Jag är tacksam för en bra, kunnig och stöttande coach som varit med om denna resa flertalet gånger. Han vet hur jag känner och han vet vad han ska säga för att få mig på banan igen. Tack!Likes

Comments

Hej!

Resan mot scenen fortsätter nu efter tre välbehövliga semesterveckor. Det är mycket som händer i höst/vinter som ska bli otroligt roligt!!
Träningen är såklart en stor del av mitt liv och har varit ett tag. 


Idag har jag beställt min tävlingsbikini!
​Nu känns det verkligen som det är på riktigt och det ska bli så spännande att följa min egen resa :D 


Likes

Comments

Att sommaren inte blev som man tänkte eller trodde är väl ingen nyhet. Vädret har varit extremt dåligt nu under semestertider och det ser inte ut att bli bättre heller. Visst, vi hade några fina veckor i maj... men nu är det juli och att kunna åka till stranden på lördag förmiddag är något jag hade velat göra i alla fall och ta en grille ute på gräsmattan på kvällen.Planen över sommaren var att ta morgonpromenad i shorts och linne och insupa sommarkänslorna direkt på morgonen.
Eller åka till brottet och simma 1000m för att sedan lägga sig på handduken och njuta av solen och värmen innan det var dags för jobbet.


Sommaren har istället bestått av 55h veckor på jobbet, sena morgnar och stressiga timmar med gymträning och matlådor innan ett nytt 11h pass på jobbet.
Jag är MER än trött för tillfället.
Jag blir arg på mig själv och omvärlden för att det blivit så här.
Tävlingsdieten är i full gång och förhållandena är hemska för att nå ett perfekt resultat. Det perfekta resultatet JAG är ute efter.


Helgerna består av bröllop, fester, sammankomster, födelsedagsfirande och annat. Detta som vanligtvis är väldigt roligt, blir nu enorm stress.


Nu har jag knappt en vecka kvar till semester. Vi sak iväg och upptäcka Florida, Miami och Bahamas. I Februari kändes detta som en fantastisk idé.
Nu vill jag inte längre.
Jag kommer inte kunna njuta av de 3 veckorna. Jag kommer behöva återhämta mig från de senaste 5 månaderna.Extremt tråkigt att det blivit som det blivit i sommar.😞

Likes

Comments

Jag ska inte ljuga. Det kommer bli jobbigt.

Det har gått lite drygt 1 vecka och det är redan rätt tufft. Det finns så EXTREMT mycket frestelser runt omkring oss/mig. 2 gånger på denna veckan har jag hamnat i fällan.


Alla säger det, som har gjort liknande resa, "du gör den helt på egen hand, ingen kommer hjälpa dig, ingen kommer vara det stödet du behöver".

Och hittills har det stämt jävligt bra.


Den enda som funnits vid min sida och pushat mig än är min bror, som nyligen gjort liknande resa.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har nu anmält mig till två tävlings i höst/vinter. Bikini fitness!!

Jag är så otroligt taggad för det! Jag vet inte om det är tävlingarna i sig eller om det mer är resan. Tänk vilken förvandlingen kroppen kommer gå igenom. Tänk hur många barriärer jag kommer ta mig över och lära känna mig själv på ett helt annat sätt. 

Min bror har nyss genomgått en liknande resa och han tyckte det var väldigt tufft periodavis. Kommer jag också känna så?

Jag har självklart en coach/PT som hjälper mig hela vägen. Jag vet att jag ALDRIG hade klarat det själv hur redo jag än hade varit, så jag är väldigt tacksam för att han vill hjälpa mig och att han tror på mig. 

Jag har börjat lite lätt denna veckan, men nästa vecka är det strikt från dag 1!! Någon annan som också ska ta sig igenom detta nu under sommaren för tävling till hösten?? Likes

Comments