Header

Tjo!
Ledig är vad jag har varit idag🤘🏻Gick upp kl 7.30, direkt in i duschen & sen gjorde jag mig i ordning sen kl 8.50 cykla jag till tandläkaren för att laga ett litet hål i tanden tog ca 12 min & laga det hålet! Skönt sen stack jag hem & sov lite till & bara tog det lugnt & vila ordentligt. Så himla skönt, lediga dagar behövs ofta för att kunna slappna av😍 Hoppas er onsdag oxå har varit super bra!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejhopp!
Igår var det tisdag. Jag hade läxförhör andra lektionen & tyckte det var lätt även fast jag inte hade pluggat. Men alltid så svårt & resonera ibland om saker, för man vet inte hur man ska motivera & sånt! Slutade redan efter kl ett, så det blev att jag stack hem i nån timme! Senare på kvällen skulle jag & Carro hålla i nån aktivitet för ca 10 åringar som spelar handboll i H43, så det ska vi göra i 4 veckor fram nu, vi gör det för det är en skoluppgift att alla i klassen ska göra det. Men helt okej var det dock har vi nt bästa konditionen för det😂 Men men sånt är livet & vi gör vårt bästa iaf. Så vi stack där ifrån kl 19 så körde carros mamma mig till centralen så himla snällt av henne!

Likes

Comments

Detta är lite vad jag har ätit i helgen, mums mums! Givetvis har jag inte ätit så lite, men tyckte det var lite roligt för er & se lite vad jag har ätit :)

Likes

Comments

Tjingelling!
Imorse lämna pappa mig på stationen när jag kommer upp på perrongen så ser jag att det är förseningar & massa fel på tågen.. så jag & min tjejkompis ringer vår killkompis & frågar om han kan hämta oss & självklart ställer han upp! Men vi blev 4 st som åkte så han skjutsa mig till Lund C.
Vänta på Carro på C sen åkte vi till Malmö C för vi skulle ha teckenspråk inne i stan så vi teckna lite saker. Sen gick vi till triangeln va där sen sluta vi kl 11 så då åkte vi hem till Michelle i åkarp va där ett tag sen blev det tbx till skolan hitta min saknade beb där. Hade nån lektion sen när vi sluta så var det obehöriga på spåret så blev stopp i tågtrafiken.. så ringde mamma så hämta hon mig & körde mig till pappa!❤

Likes

Comments

Hejhopp!
I måndags kom äntligen mina hjärtan till Sverige igen, deras flyg gick till Sthlm, imed dem åkte med en annan familj som bor där. Men i tisdags körde dem hem igen till skåne😍 så nästa vecka så blir det att jag får träffa dem igen efter några veckor utan dem💞

Likes

Comments

Helloj!
Dagen efter, jag, Felix, Maja, Rasmus & Jonte somna i soffan & Bladet la sig i sin säng. Trötta var vi allt! Somna dock inte förrän kl 4 & vakna 8.30 & gick upp då.. kan säga att jag fortfarande var full då.. riktigt slapp dag har det varit & ätit god mat. Har varit så mysigt & få umgås med bra folk! Kl 17 drog Maja & Felix på 18 års fest & Rasmus drog hem. Jag var kvar en timme med bladet, fick åka traktor för första gången. Jag gick hem senare var riktigt skönt faktiskt & tog bara en kvart att gå & kände jag behövde det. & nu kollar jag på mello👌🏻

Likes

Comments

Hejhopp!
Igår kl 7 skulle jag på fest, blev väldigt stressigt! Tackar gud för att vi fick sluta kl 14.20. Hann hämta mitt vin sen kom mamma & hämta mig så var hemma ca kl 16.20! Tog bort mitt smink & hoppa in i duschen, tog på mig & sminka om mig & sen körde mamma mig till Felix flickvän Maja för där var krök/fest där!
Så jävla bra kväll/natt, behövde verkligen det! Har känt mig så instängd ett tag nu så kände det var dags & socialisera sig! 👌🏻🎉

Likes

Comments

Likes

Comments

Fredag:
När jag skulle till skolan i fredags var alla tågen inställda pågrund av ett signalfel, så tågtrafiken skulle stå stilla ett dygn. Som tur var körde pappa mig till centralen i Lund! Vi hade teckenspråk resten av lektionerna va inställda som vi sluta kl 13 ist för 16.20 så himla skönt! Fick ta ersättningsbuss hem till min byhåla.
Syrran kom senare så åt hon mat med oss, sen följde jag med henne hem på kvällen runt kl 20 så sov jag över där så hade vi lite myspys!💞

Lördag:
Vakna upp hos syrran runt kl 9 så låg jag & drog mig lite medan syrran fixa frukost! Super god frukost. Hon lämna mig hos pappa redan kl 11 för hon skulle iväg. Så tog jag & pappa en kör runda på nästan 2h, vi hamna i Kvidinge hehe. Tyckte det gick väldigt bra & köra denna gången, var mer avslappnad oxå!
Vid kl 16 tiden kom Mira & Max som skulle sova hos oss så vi åt tacos, drack smoothie & åt massa gott under tiden vi kollade på mello. Sen somna jag & Mira inre förrän kl 12, lagom sent faktiskt! :)

Söndag:
Vi vakna väl vid 9 tiden då, åt frukost, låg i sängen höll på med snap! Närmare ett så kom deras mamma & hämta dem, så drog vi till Landskrona & handla lite! Sen på kvällen tog jag en hård träning på gymmet, så himla skönt!

Likes

Comments