Presentation picture
Jossa
Josefin, Stockholm
Blivande ensam mamma på 22 år i Stockholm. Har familjen kvar uppe i Norrland. Jag lever för det lilla livet inom mig och min fina Pomeranian hundvalp som heter Diva. Jag jobbar på en restaurang och inredningsbutik och öppnar snart min egen webshop. Jag har mycket driv inom mig och jag gillar utmaningar!
Instagram: josefinlenawiklund

 

Spännande

Vet inte vem som är mest taggad, jag eller bebisens farmor!

 

Likes

Comments

Tredje målet idag - Ryggbiff

Det är faktiskt bra att jag jobbar här. Då får jag i mig riktig mat varje dag. Rätt bekvämt faktiskt. 💕🌟

 

Likes

Comments

Hahaha Happy Birthday honey!!!

 

Likes

Comments

Tyckte att jag förtjänade en ny väska..

..då min blev stulen. Nu blev det en Michael Kors i guld, men jag hade verkligen svårt att bestämma modell 💕🌟

 

Likes

Comments

Babysäng

En vanlig vit Ikeasäng är ju en klassiker, bra och billig men åh så tråkig. Är det något som jag vill lägga lite extra pengar på som jag kommer se varje dag så är det ju en fin bädd/vagga och en barnvagn. Dessa fina sängar kostar runt 2.000 kr och är ju en dröm för mig.

 

Likes

Comments

The Perfect Female body - men vs woman

..but wait a minute, what about the booty?! 😱😉

 

Likes

Comments

Söndag..

Det enda positiva med den här dagen är att fr.o.m idag så kan jag börja räkna ner för nu har jag exakt 100 dagar kvar på jobbet innan jag går på mammaledighet, vilket jag vill göra 5 veckor innan BF , så att jag bl.a hinner bearbeta min förlossningsskräck. 😩 En till positiv sak förutom mina bra kollegor som alltid får mig att skratta är att jag vet att jag får en bra lön inatt.💰 Jag är även ledig imorgon och har så himla många ärenden att göra så jag blir stressad.

Jag har nog aldrig stött på så bittra kunder som idag på jobbet. Alla som jobbade blev faktiskt förvånade. Alla kunder var dessutom väldigt lata. Vela ha servering på självservering och lämnade bara maten och gick. Vi ger helt ärligt grym service (säkert bäst i hela Shoppingcentrumet) och alltid det lilla extra om någon behöver, men människor ska ändå förvåna mig och ändå hitta små små fel med allt. Sen så har jag även fått veta andra saker som jag inte heller riktigt gillar, men nu är det som det är med det. Det är tur att jag har en underbar hund som alltid blir lika glad såfort jag kommer hem så det smittar av sig. Riktigt mammig är hon verkligen. Men jag mår ändå bra, trots dom omständigheterna. Nu ligger jag och känner hur bebisen rör sig i magen.  Det är magiskt. Trodde faktiskt aldrig att jag skulle få uppleva det här.

 

Likes

Comments

Min Eurovision favorit

 

Likes

Comments

Halvvägs V. 20

 

Likes

Comments

Min lördag..

1. Vi i cafebranschen borde få bra mycket extra betalt för att vi nästan alltid jobbar på helger och får agera extra psykolog, utan att vi gnäller. Värst är det när man får kunder som är så sjukt bittra och otrevliga också tänker man - HUR kan du vara sur när du är ledig, får sitta på ett cafe i solen på en lördag? Come on! Som imorse, en tjej på cafét stod och gjorde 40 wraps, 30 mackor PÅ MORGON på bara 1,5 timme för vi hade fått en specialbeställning. Och jag fick stå och göra 150 olika kaffe. Ni ska vara så Jävla glada! Haha.
2. Idag kom jag på mig själv att stå och stirra på mina kunders barn och sen på föräldrarna för att se vilken dom var mest lik. Jag blir så nyfiken!
3. Jag tror att Måns kommer att komma iallafall topp 3 ikväll i Eurovision 💪🏼 jag vågar inte säga att han vinner.

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw