Presentation picture
Jossa
Josefin, Stockholm
Blivande ensam mamma på 22 år i Stockholm. Har familjen kvar uppe i Norrland. Jag lever för det lilla livet inom mig och min fina Pomeranian hundvalp som heter Diva. Jag jobbar på en restaurang och inredningsbutik och öppnar snart min egen webshop. Jag har mycket driv inom mig och jag gillar utmaningar!

 

Kvällens Cravings..

Ja här ligger jag (bebis i magen) och Diva framför tvn (sommar med Ernst) medans mamma är ute på äventyr ikväll. ​

 

Likes

Comments

My "little" baby bump..

Det är några som har frågat om det är sant att jag har flyttat till Hudik. Ja tillsvidare så har jag det. Jag kommer iallafall att stanna här tills 1:a januari dvs ca ett halvår. Sen får vi se hur det blir. Det är lite upp till "babydaddy" också. Det är lugnare att ta hand om en bebis här i hemtrakterna om jag är själv. Nu är jag iallafall inne i v.30 och det är knappt 10 veckor kvar 😱👶🏻👏🏼

 

Likes

Comments

Såfort jag drar från Sthlm..

 

Likes

Comments

V. 30

 

Likes

Comments

Min bebis börjar bli stor..

..när man hinner se att hon börjat tappa mjölktänder💕😱👏🏼 Och eftersom hon snart blir 8 månader så motsvarar det att hon blir 9 år i människoår. Skönt att hon blir "tonåring" också ganska precis när bebisen är beräknad. Lucky me! Är jättesugen på att även köpa en till hundvalp OM jag inte parar henne om ca 1 år. Hon är så sjukt mammig (får inte ens gå på toa ifred) att när jag börjar jobba igen om drygt 1 år så skulle hon bli helt förstörd. En till hund skulle nog bota en del av den separationsångesten och jag vill gärna ha fler hundar i framtiden. En bebis och 2 st pom-hundar om 2 år? Ja vem vet 😊 framtiden får bestämma det.

 

Likes

Comments

Varför skulle jag ljuga?

 

Likes

Comments

Mm Frukost

Alltså Nutelladonuts 👏🏼💕 finns inget godare just nu.. Borde lära mig göra egna. Men det är så lätt att köpa färdiga (3 st - 19:-)  och kleta i egen nutella också 😏 En rätt bra affärsidé också? Mini Nutelladonuts, frukt/bär, grädde och nötströssel ala 49 :- ? Hahaha.

 

Likes

Comments

Magen bara växer..

 

Likes

Comments

Fikadag..

 

Likes

Comments

Regnoväder, mys och pizza..

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw