View tracker

..då förskolan vela se hur Leon reagerade utan min närvaro så fick jag igår 2 timmar själv på götgatan så jag passade på att köpa julklappar och även lite shopping på "black friday".. Jag fyndade en topp och en skjorta på Myrornas, 79 :- styck och böcker (älskar böcker) och jag fick en uppenbarelse att det är ju här som jag ska lämna in mina kläder! Jag har så mycket kläder hemma att det nu ligger två stora säckar gömd under sängen, inget skämt, haha. Dom får inte plats i garderoben.. Har gått ner en storlek sen innan graviditeten..  Så imorgon ska jag gå igenom allt och se vad som kan tänkas skänkas bort! Lagom till jul.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

..och Leon är så lycklig där att han skriker och blir ledsen kl 14:30, när vi ska åka hem, aha.. Det är jag och en till mamma som skolar in våra söner samtidigt dessa dagar.. Det roliga är att när vi är på förskolan så ignorerar Leon mig och kryper och leker och gosar med alla andra.. Så det känns bra! Då kommer det här gå superbra. Men jag har ändå fått en beundrare, en liten kille på 3 år som pillar i mitt hår och kramas hela tiden så jag får kärlek där ändå, haha..

Det blir även en resa till Thailand runt nyår, skönt med semester innan jobb!

Likes

Comments

View tracker

Det är sjukt vad små barn drar hem sjuldomar, så mycket virus och bakterier, speciellt efter att dom har varit bland andra barn, så som öppna förskolan...

Det började med en förkylning, men sakta men säkert började Léon även att få ett sår på handen. Jag antog att han bara gjort sig illa, men det blev större och större och gulare, antog att det var en liten infektion..

Jag trodde även att jag snytit mig så mycket så jag fått sår runt näsan pga förkylningen, men såret blev bara större och större och gul var bildades runt så jag knappt kunde andas på morgonen när jag vaknade..

Sen såg jag en liten blåsa vid Leons överläpp och så småningom även underläpp och även ett sår på hans mage som blev större, innan jag fattade att det faktiskt var något smittsamt som behöver behandlas med mer än alsolsprit..

Googlade runt och insåg att det är svinkoppor, en bakterie som bildar sår på huden, och är smittsam, drabbar oftast små barn.. Så vi har varit på apoteket och nu kämpar jag på och rengör och smörjer både mig själv och lilleman 3-4 ggr per dag och plåster på det, och det är lättare sagt än gjort.. Men jag har iallafall lyckats att stoppa spridningen och jag inser nu baksidan av att ha småbarn, allt dom tar med sig hem.. Nu blir det ännu noggrannare rutiner efter hemkomst.. Så som byte av kläder direkt, tvätta händerna oftare/duschning och detsamma för mig..

Jag vill inte veta hur mycket jag kommer måsta vabba framöver.. Att vara sjuk är det tråkigaste som finns!😊

(Bild från helgen när vi tittade på hockey i hudik)

Likes

Comments

..helt ärligt, när man har fått barn och är så gott som ensamstående så blir det att man sätter sitt egna liv lite på paus.. Jag minns inte ens när jag senast tog en selfie UTAN Léon hängandes på/över mig, haha..

Igårkväll satt vi och tittade på "bad moms" och jag hade tid att slappna av medans bästa vännen nattade lillen.. Hans utveckling går tamejtusan som Léons, snabbt och imponerande. Från festkille till barnvakt och i stort sett extra pappa, haha. 

Jag måste även få berätta om Léons utveckling. Han kan inte gå än. Vi snubblade på målsnöret (1 år) MEN han är på god väg. Men han kan säga "hej" och vinka med handen. När jag håller upp mat och frågar om han vill ha så säger han "Ja" och nickar. "Mamma" "Dada" och "Titta" slänger han ur sig ibland. Han börjar förstå när man säger saker till honom. Sen är han så rolig när han vet att han inte får röra mammas mob, choklad osv, så han ställer sig nära, tar fram handen och håller den en cm ifrån och vänder sig om för att se min reaktion. Han vet verkligen vad "Aj Aj" betyder, haha. Åh vad jag tycker om min lilla goskille! 😊💕

Likes

Comments

Glömt berätta att jag förälskat mig i mina nya dyra vinterkängor. Dom sålde slut snabbt som attan på Nelly.
Som om jag inte redan är lång 172 cm så blir jag 182 cm? i dessa godingar. Vad kan jag säga? Jag älskar att vara lång 😉😊💕

Likes

Comments

..att mina stay-ups ALLTID blir oanvändbara efter bara EN kväll ute.. Hur lyckas jag???

Kl 10:15 anlände jag och Léon till Hudik och hälsar nu på mormor, morfar, och gammel morfar m.m över helgen.. 😊💕

Likes

Comments

Jag somnade utmattad i sängen igår 21:08 kan tillägga att Léon satt vaken och lekte brevid men jag visste att han skulle krypa till mig och somna såfort jag gjorde det. Varken jag eller han har sovit tillsammans i 12 timmar och det var sååå skönt. Är det såhär det känns att vara utvilad och människa? Fantastiskt 😊

Juste, vi träffade Léons pappa häromdagen och Léon fick presenter "A lion for a Léon" fyndigt. 😉

Ikväll ska jag ut och äta med vänner. Har världens bästa barnvakt 2 kvällar i veckan. Det betyder så mycket för mig. Att gå från utmattad och låst till utvilad och fri, det är grejer det! 💕

Likes

Comments

Ja det är väl ingen hemlighet direkt att jag alltid har haft ett intresse och respekt för pengar och då även olika sparformer, så som aktier och fonder. Jag var enda tjejen på gymnasiet som läste det ämnet, med 25 andra killar, haha. Önskar att mina föräldrar hade sparat bättre åt mig och syrran. Så nu ska en del av min månadsinkomst även rulla in på hans sparande. Känns väldigt viktigt för mig faktiskt. Kul är det också!

Likes

Comments

..med snorig näsa men ändå ett strålande humör jämfört med igår..  Kanske för att han fick sova med mamma inatt?  ;) Min lilla gosfis 💕


Om exakt 5 veckor är det dags för inskolning på förskolan. Mamma är lite nervös, ska jag erkänna,  men det ska bli skönt att få börja jobba deltid igen och hinna ta hand om mig själv däremellan, haha. Har knappt kunnat träna, sola och det syns på mig att jag är lite sliten..

Likes

Comments


Better Blogging Nouw