..och på måndag så ska jag tillbaka till barnmorskan igen här i Hudik.. Vi hann inte med så mycket idag då jag blev skickad till fel ställe 2 ggr (!) nu väntar jag Iaf in förvärkarna (om jag ens kommer att få några såhär innan?) och jag längtar sååå tills jag ligger där och särar på benen i skrik och smärta tills han är ute 💕 den här sista tiden är så tråkig.. Min mamma tror (fast än jag har fått det bekräftat att den är en kille) att det är en liten tjej där inne. Men det får det nästan inte vara nu då jag har sålt typ alla tjejkläder 😱👏🏼 nu ska jag väcka min lilla lurvis och gå ut och leka med henne, sen duscha, äta kycklingtacos och sen en sväng ner på marknaden lite senare med tjejerna. Funderar på att köpa en låda med chokladbollar att trycka i mig ikväll. Men chokladbollarna var farmors grej och det här blir första marknaden utan henne.. No fun

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

..på brösten 😩 vilket kom som en chock. Att vakna upp en morgon och se det, kanske för att jag inte brukar kolla mig i spegeln så noga nuförtiden.. Jag har inga Bristningar alls runt/under magen och ser inga tecken på att få det heller.. Vet inte hur vanligt det här är att få på brösten, men jag borde nog inte bli förvånad då jag har gått från en liten b-kupa till en stor C-kupa och dom kommer bara att fortsätta att växa.. Blir nästan tokig.. Dom kommer att bli större när mjölken snart kommer också har jag hört.. Men det här är väl livets gång. Det är bara att ta det. Hoppas dom bleks med tiden bara 💕 det rör mig inte så mycket ändå, men en liten chock.. Nu har jag hittat/fått en negativ sak med graviditeten iallafall.. Och nej jag skäms inte över att säga det.. Livet jag får kommer garanterat att vara värt det.. Jag är glad ändå att jag har haft en sån himla bra graviditet utan illamående eller andra komplikationer.. Med en gratis bröstförstoring typ..

Likes

Comments

..så nu blir det paj varje helg 🙏🏼 Mamma har tur.. Trodde aldrig att min plats är i köket MEN jag har precis improviserat fram världens godaste (nyttigaste) hallon/blåbärspaj 😱 Den blev t.o.m sådär krispigt god, helt galet. Bästa jag har ätit. Har även fått dille på pajer nu. Det är ju så gott! Tråkigt att vara ensam en hel helg. Eller ja jag och Diva, men det känns konstigt när min mamma lever mer än mig nu. Hon åker bort på äventyr varje helg(!) Och jag har typ sett alla filmer (och serier) på Netflix. Nu ska jag fortsätta leta filmer, leka med Diva och prata med bebis i magen.

Likes

Comments

..till lillen 💕 tror jag köpte dom bruna för 94 :- och dom är helt bedårande 😱😊 även om han bara kommer att kunna bära dom denna vinter..

Likes

Comments

Det var smart av mig att ta med mig en höstjacka från Sthlm då jag faktiskt inte har någon annan som går att stänga över magen.. Haha 💕👶🏻

Likes

Comments


Better Blogging Nouw