Better Blogging Nouw
Presentation picture
Jossa
Josefin, Stockholm
Är en 20 årig småstadstjej från Norr som en dag beslutade sig för att ta sin resväskan och dra till Stockholm utan en plan för att förverkliga sina drömmar: Drömllägenheten, jobba hårt, starta något eget och hitta kärleken. Följ mitt liv och alla mina idéer och planer! Älskar min mops, pengar, mode och choklad! Mail: Josefinwiklund@live.se
Instagram: josefinlenawiklund

 

Tomten kom förbi..

Bland dom värsta sakerna jag vet som gör mig arg är när människor som egentligen inte känner mig VILL TRO/UTGÅR FRÅN att jag är dum i huvudet och inte fattar vissa saker. Först idag på jobbet när vi diskuterade om hur vi tar servicetider (vilket jag btw hade rätt över!!) och nu när pappa tror att jag inte vet ett skit om att starta eget (att man måste ha fskattesedel, bokföra ALLT och betala med företagspengarna osv) och ska lägga sig i, ååååh sånt får igång mig på riktigt! Mer än om någon tex skulle säga att jag är den fulaste personen på jorden. Dont mess with my iq. Hur som helst så fick jag veta att faster och kusinerna vela fira jul med oss så jag och syrran tar tåget till Hudik den 23:e och stannar över jul till 25:e December iallafall. Räknade ut att alla julklappar som ska skickas både från mitt och mammas håll skulle kosta mer än en tur och retur resa iallafall vilket fick avgöra. Jag ska även försöka få med mig pappas katt hit till Stockholm, då han inte vill ta hand om henne längre. Annars är jag glad över att snön kom till Sthlm idag, 1 vecka innan jul, för det är så mysigt. Det verkar tomten också tycka eftersom han kom tidigt till mig i år. Jag har fått lyxiga hudvårdsprodukter, en glassmaskin(!) och en astrobok om hur mitt 2015 kommer bli, månad för månad. Tack tack och åter tack. Jag sitter nu och funderar på om jag ska ha nyårslöften? Jag kommer inte ens ihåg mina från i år, haha. 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Jag förstår inte..

1. Hur kan det snöa hela natten men inte ligga kvar nå snö ute idag den 13:e December på själva Lucia. Jättetråkigt för nu kan den få komma! I need some christmasfeeling.


2. Hur kan mitt ex vilja förstöra för mig, genom att ringa 8 ggr på natten och bl.a fråga om jag fortfarande älskar honom, om han kan få komma och kyssa mig och om jag kan tänka mig att se en framtid med honom SAMTIDIGT SOM HAN SPYR flera gånger så att jag hör det genom mobilen och blir irriterad på allvar.


3. Hur kan INGEN tjej vilja vara med Enzo i Vampire Diaries?! Hur kan han vara ensam?! Jag blir sååå frustrerad på riktigt, för jag själv hade kastat mig över honom...nästan. Jag hade låtit honom kastat sig över mig. Jatack.


 

Jag blir sååå glad..


 

Jag älskar den här klänningen..

Som även kostade mycket (tre siffrigt per klänning) att låtas sy upp i 10 exemplar till att börja med. Men jag tror att den kommer att bli populär! Btw, Jag söker en till modelltjej. Storlek small, men ändå kurvig(!) inte för lång då vissa kläder kan vara små/kort i storleken. Hör av er vettja!


 

Update

Den har hänt ganska mycket i mitt liv under den här veckan. Jag har framför allt fattat stora beslut gällande mig själv och min framtid. Bara positiva förändringar skulle jag säga :) Jag har fått lära upp en ny tjej mitt jobb, från måndag - torsdag. Så nu är jag väldigt glad över att äntligen få helg och ledigt 2 1/2 dagar i följd. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med killarna, men jag har haft 2 ex som har försökt att fucka upp mitt liv totalt då en av dom har psykat mig på jobbet och den andra har ringt och försöker riva upp gamla minnen och få mig att sakna honom. Är det vintertiden som gör folk galen här i Sverige? Så fort man är lycklig så ska någon komma och slänga bomber. Annars så har jag på min lilla fritid efter jobbet varit upptagen med att beställa hem varor för närmare 17.000 kr?! Ska man gå in för något så ska man göra det fullt ut också! Något ingen av er vet om är att jag äntligen har fått hjälp och hittat en lösning för min insomnia vilket betyder att jag inte har kunnat sova normalt på nätterna/dagarna, (max 2 timmar/natt) förrens jag verkligen är helt slut efter några dagar och däckar i sängen. Det började bli riktigt allvarligt, några veckor efter att vår ängel hittade ro i himlen. Men nu låter det säkert dramatiskt. Jag mår faktiskt väldigt bra annars! En tjej på jobbet berättade igår att hennes hund ska få valpar och jag har ju alltid velat ha en hund :) Sen så kommer jag troligen snart att få en roomate också efter nyår, även kallad gammal barndomsvän. Bara en massa bra nyheter för mig. Det kan behövas denna kalla December månad också. Men jag är fortfarande kluven över hur vi ska göra runt jul. Jobba eller åka hem till Hudiksvall? Mm. Bara tanken att åka till Hudiksvall utan farmor i jul ger mig ångest och får mig att vilja slåss, skrika och gråta. Stockholm is my home.
 

Mina favoriter..

Som kommer att finnas i min webshop.

 

Thats it


 

Bästa nyheten..

För när vintern kommer så faller Löfven.. Skrattar åt alla som trodde på honom när han sa att han kunde styra Sverige, hahaha.


 

1 December

Jag undrar ibland om jag är den enda som har 100 saker att göra när jag är ledig. Det känns som så. Glömde helt bort mötet på jobbet tex, för att vi har varit på Ikea hela dagen, jag har sen suttit och skruvat ihop klädställningar, små shoppat inredning och julklappar på stan. Har även väntat in ett samtal från min fina vän som kommer hem till Sverige idag/ikväll, från att ha bott utomlands i snart 1 år?! och det var även tänkt att han ska bo med mig ett tag framöver. Sen har jag fått frågan om jag ska åka till Hudik över jul, och det stressar upp mig för så var inte tanken. Tänkte bara jobba och mysa i Stockholm. Men nu ska jag försöka varva ner framför tvn med lussefika. Juste, Har även beställt hem min drömring för 10.000 kr. No big deal.

 

Last night