Presentation picture
Jossa
Josefin, Stockholm
Instagram: josefinlenawiklund

 

Sunday

Och det regnar ute 😩 så är det varje dag som jag är ledig, förstår inte.. Jag gick iallafall till affären imorse och insåg att det tydligen var Idol-uttagning i Globen, haha. Sen så kommer jag hem med lite mat och ser att någon har gett mig 2 st trisslotter i brevinkastet. Frågan är om det hände imorse under min djupsömn eller inatt? Och Vem är det som tycker synd om mig OCH vem är det som faktiskt vet vart jag bor??? Det undrar jag. Haha. Men jag tackar iaf för en liten vinst på 150 kr. Jag är så trött idag så jag och Diva ska ta oss igenom lite hockey och tv-serier idag och bara njuta i våra nytvättade sängkläder. Hon har börjat bli vuxen faktiskt! Hon har börjat få mer spetsiga öron istället för just runda nalliga som hon alltid haft. Tänderna har börjat komma och hon försöker gnälla och skälla såfort jag går in i badrummet eller utanför dörren. Har läst på lite extra nu och fått veta att Pomeranian hundar kommer i regel att bli väldigt skälliga och kan ta upp till 1 år att bli rumsrena. Haha, åh det är tur att jag har tränat upp mitt tålamod genom restaurangbranschen känner jag. Min roomie är också ute på vift och det är nog faktiskt exakt vad jag behöver just nu. Att få vara ifred när jag är ledig. Skulle egentligen åkt hem till mamma i helgen men jag orkade inte ens boka biljett. Så trött är jag.

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

Love Love Love

Killarna som lyckas göra namnet perfecto.​

 

Likes

Comments

New start

Så mycket bråk, känslor, tårar och trötthet som har fått mig att sätta livet på paus nu i några veckor. Förstår inte själv hur jag har kunnat jobba som jag gjort heller under den tiden, men det är jag är tacksam över nu. Man är mycket starkare än vad man tror. Nu ska jag kicka igång allt igen och komma in på banan igen. Det här året har redan slagit ner mig på marken en gång. Något jag aldrig trodde var möjligt hände. Och det värsta var att jag inte kände att jag kunde berätta det för någon heller. Så 2015 kan bara bli bättre nu. Jag får ladda upp mer energi och satsa allt på företaget!

 

Likes

Comments

Nightmare's Over

Normalt sett så brukar tjejer säga en sak och mena motsatsen. Men när jag säger fuck off, så menar jag också FUCK OFF​

 

Likes

Comments

Damn Right

 

Likes

Comments

Haha åh äntligen en vettig kille

Hur underbart är inte de här? Kommer inte ihåg senast jag blev tillsagd att "jobba lite mer". Haha Love it.

 

Likes

Comments

Tillbaka på skatten..

När man får veta hur mycket man får tillbaka på skatten idag så gör det inget att man har dyra cravings. Pommes och smoothies varje dag 💕

 

Likes

Comments

Best News This Week

Jag har fått ett bättre schema då vår försäljning har ökat sjukt mycket på Garden (tyckte att jag och A jobbade lite för hårt faktiskt) så vi behöver extra personal så jag har äntligen fått gå ner i tid och kommer bara jobba 75% och jag är så glad nu! More time to raise my puppy and I also got some free time to work on my webshop 👏 Idag har jag gjort nutellachokladbollar (mina nya cravings) och vi har varit ute och lekt hela morgonen, jag och Diva, hon kan nu gå ute utan koppel och blir inte rädd för andra hundar, människor eller bilar vilket hon såklart var från början. Hon kan vara hemma ca 1 timme själv men hon hatar det och hon är inte riktig rumsren ännu. Much work left to do. Sen att jag har 100 andra små problem. Hur svårt det är att få tvättid tex när man väl är ledig på normala tider, när man bor i en lägenhet med 43 andra personer..Jag förstår inte hur dom tänkte här när man bokar 3 maskiner i 5 timmarspass?? Vem har så mycket tvätt?? Det kanske är dags att köpa en diskmaskin OCH tvättmaskin ändå..


 

Likes

Comments

Panic Attacks

Jobba jobba och jobba. Min kaffemocha håller iallafall energin uppe. Men det är bara en sak som går genom mitt huvud dessa dagar. Nästa vecka ska jag göra något som jag får en panikattack bara jag tänker på. Det är sånna dagar som man vill ha sin familj här i Stockholm. Och jag vet att det kommer att bli ett helvete efteråt. Jag hatar sjukhus.

 

Likes

Comments

Sambolivet

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw