Presentation picture
Jossa
Josefin, Stockholm
Blivande ensam mamma på 22 år i Stockholm. Har familjen kvar uppe i Norrland. Jag lever för det lilla livet inom mig och min fina Pomeranian hundvalp som heter Diva. Jag jobbar på en restaurang och inredningsbutik och öppnar snart min egen webshop. Jag har mycket driv inom mig och jag gillar utmaningar!

 

Baby stuff

Jag fyller nu på "bebislådan" med det sista. Nu fattas det bara en barnvagn, en bebissäng och en babysitter. Dvs bara stora saker som kommer att ta plats så jag väntar lite med att köpa dom. Behöver inte ens ett skötbord när jag har två kistor där jag bara kan lägga en madrass 👏🏼 tackar farfar för det!

 

Likes

Comments

Älskar den här kvinnan..

Allt hon säger är guld. Enda partiet som tänker på HELA Sverige.

 

Likes

Comments

Mardrömmar..

Det var längesen jag hade en sån hemsk mardröm. Nej, det handlade faktiskt inte om bebisen. Jag tror inte ens att jag var gravid i drömmen. Och enligt drömtydning så stämmer det bra in på dom dåliga känslorna jag hade när jag somnade bara det att det var en helt annan person som fick igång bomben inom mig. Att somna efter tjafs/bråk är aldrig bra säger man, vilket visade sig bra. Inte kunde jag vakna heller. Det var som att jag måsta drömma klart. Jag grät i drömmen och jag grät fortfarande när jag vaknade imorse kl 06:08. Vaknade av att Diva slickade mig i ansiktet. Hundar brukar ju känna av när man mår dåligt.

Idag så fortsätter vi med flytt/städ för det här blir sista natten i lägenheten och på tisdag så kommer mamma hit till Sthlm. Jag går snart in i V26 och det känns som att mina bröst håller på att sprängas🍼👶🏻💗

 

Likes

Comments

Någon blev glad över nya leksaker..

Jag skulle handla åt mig själv med det blev mest åt Diva 💕

 

Likes

Comments

Brottsstatistik i Sverige

Också lägger vi på ett sjuhelsike mörkertal, dvs icke anmälda våldtäkter. Sen undrar vissa naiva svenskar varför SD blir allt större. Jag kan hålla med om att SD inte är den optimala "lösningen".

Det här är min egen åsikt: Snälla, Uppfostra era barn bättre! Speciellt era söner. Det är ju självklart att "starka tjejer", utseendefixering, media, feminism osv påverkar vissa killar till att göra revolt. Jag kan förstå att vissa blir "knäppa" och gör sånt här. För när tjejer "växer" så blir ju killar rädda. Killar som alltid har varit "överlägsen" sen långt tillbaks. Men som förälder är det f*n ens uppgift att hålla koll på sina barn, uppfostra dom bra och även hjälpa dom genom hela livet. Tänk om vi hade kunnat förebygga allt det här om bara ALLA föräldrar tog sitt ansvar och uppfostrade deras barn rätt. Det borde nästan komma en uppfostringslag där, kan jag tycka. För vissa verkar varken bry sig eller förstår det viktiga i uppfostran.

Som tjej vet man redan hur det är. Vi känner oss ALDRIG säkra när vi är ute själva omkring nattetid, speciellt i Stockholm. Såfort en kille kommer gåendes bakom oss så känner vi alltid att vi måste kolla bakåt så vi iallafall ser hur han ser ut ifall OM något skulle kunna hända. Vi kan gå omvägar bara för att ha en gatulampa som lyser upp vägen hem och gå nära hus så att iallafall någon kanske ser OM något skulle hända. Vi tjejer kan lägga upp planer på hur vi säkrast tar oss hem. Minsta lilla misstag kan ta livet ifrån oss (våldtäkt. Jag vet inte hur många gånger jag har "sovit kvar" hos bekanta bara för att jag inte känner för att ta risken den kvällen. Eller snabbt tackat ja om någon frågat om dom ska skjutsa hem mig. Det vi tjejer känner är inget skämt. Det kan låta så, men man BLIR paranoid kring sånthär idag. Jag har personligen varit med om riktigt obehagliga saker. Och ja, det mesta har hänt här i Stockholm. Skulle nog vilja påstå också att jag nog hade blivit våldtagen där och då om jag inte hade varit så pass hård och lyckades få syn på en taxi och vinkade in den i sista sekund. Såg i backspegeln hur killarna började bråka med varandra efter det. Jag Kom ihåg att jag gav taxichaffisen nästan 100 :- i dricks bara för jag var så tacksam. Det här hände i Vällingby. När min farmor levde så ringde hon ofta på kvällarna och var hela tiden orolig över hur nattlivet är i Stockholm. Att jag och syrran ALDRIG ska gå ut efter 00:00, speciellt inte ensam osv. Jag förstår henne fullt ut. Frihet är farligt, speciellt i Sverige med så pass låga straff i lyxfängelse.

Personligen så känns det skönt för mig att jag kommer att få en son, då jag själv vet och skulle aldrig vilja att min dotter kommer behöva känna samma sak. Jag vet inte ens om jag skulle klara av att låta henne gå ute ensam. Jag skulle ringa henne 100 ggr varje kväll. Eller betala taxi såfort hon "är ute" sent. Min son kan jag däremot uppfostra på ett annat sätt. Få honom att bli en så pass självständig och stark man att han kommer att klara sig bra i livet. Så en kille kan undvika att ge sig på tjejer för att han ändå kommer att vilja/kunna känna sig som en man. JAg säger det igen. Det här är inget skämt. Och det värsta är att jag tror bara att det kommer att bli mycket värre. Det ökar enligt statistik hela tiden.

 

Likes

Comments

Nu börjar "minisommarflytten"

Uppe med tuppen idag! Måste verkligen fixa persienner så att jag slipper vakna av att dagsljuset lyser mig rak i ögonen, söderläge (och att jag är kissnödig). Jag har precis varit ute på en långpromenad med Diva och vi hann även leka lite på gräset i parken här nere, innan alla människor/dagisbarn ska dit. Har även plockat bort årets andra fästing på min lilla lurvis. En riktig utmaning på långhåriga hundar kan jag tala om. Får verkligen söka igenom pälsen på henne varje dag. Snart kommer syrran hit iaf och då ska vi åka iväg med det sista till hennes lägenhet och imorgon tror jag att vi börjar skura rent hela lägenheten så att jag även kan kräva att tjejen gör detsamma vi utflyttning, innan jag flyttar in igen efter sommaren 31 oktober med min lilla bebis 👏🏼 Låt sommaren gå snabbt! 

 

Likes

Comments

Det måste vara jobbigt att vara kille..

..att träffa en tjej, ta med henne hem också dagen efter på morgonen "OMG" haha 😊🙈 Fuska fram mindre näsa är det vanligaste idag skulle jag säga. Ju mer smink en tjej bär, destu mer "fejk" skulle jag påstå.

 

Likes

Comments

Léon kommer nog att sova bra..

..i den här mysiga bebisfilten som jag precis fick hem 👶🏻💗🌟

 

Likes

Comments

Fredag

Att känna lillkillens sparkar varje dag är egentligen det enda som behövs för att jag ska känna mig lycklig dessa dagar. Visst, jag har ingen aning hur livet kommer att se ut om några månader. Men det kan nog bara bli bättre. Längtar tills bebismys, att dagligen få se honom utvecklas och att få börja träna igen för min egen skull. Har som mål att få tillbaka min kropp till nästa sommar iaf, haha. 💪🏼 Sen att jag även har haft turen att träffa på en riktigt bra kille, som väljer att stå vid min sida trots att jag är gravid med en annan killes barn (ja han vet hela historien där) är ju bara helt j*vla otroligt. Killar runt 30 år är helt klart bäst. Ingenting är omöjligt. Förstår inte att jag kan ha haft sån tur 👏🏼😊 Jag har då aldrig letat, men han svepte bara in, jag tvekade pga min situation, men han valde att stanna. Han tycker att jag är "jättefin" trots min bebiskula.

 

Likes

Comments

Pregnancy Pillow

Känner verkligen att jag behöver en "gravidkudde" för att sova bra nu, 180 :- Tackar min exportör i Kina 👏🏼

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw