Presentation picture
Jossa
Josefin, Stockholm
Instagram: josefinlenawiklund

 

Puppy training

1. Lär inte valpen vad hejdå betyder, säg aldrig hejdå när du ska gå. Gör det inte till en stor grej när du lämnar den ensam korta stunder i början. Så blir dom mer självständiga och klarar tillslut att vara ensam hemma i 3-4 timmar.

2. Om det ser ut som att hon ska börja kissa, lyft upp henne och sätt henne på "tränings pottan", men har hon redan börjat kissa/bajsa så låt henne fortsätta. Den eviga kampen att bli rumsren.

3. Tuggben och annat roligt minskar risken att hon tuggar sönder andra saker i hemmet.

4. Visa aldrig när du blir rädd för hunden. Dom känner av känslor och då kommer hon också att bli rädd av samma anledning. Tex under höga ljud, smällare eller när hon möter andra större hundar.

5. Om hon skäller och vill ha uppmärksamhet, ignorera henne tills hon lugnar ner sig och blir tyst, då först ska/kan du ta upp henne och börja gosa/leka med henne. Så blir hon lugnare och mindre bortskämd.

Med mera, det är ett helt projekt det här 😎👏🌟

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

Nu har jag blivit mamma!

Att bli mamma känns spännande, nervöst och lite som att jag är nykär! Förstår ni att den här blyga lilla tösen kommer att finns i mitt liv mååånga år framöver. Vill man ha mig så kommer hon liksom på köpet, haha. Jag som är så svag för mörka/bruna ögon också 💕 Det var ett jättetrevligt par som jag hämtade henne hos. Hon jobbar på Nelly.com och han vela knappt lämna ifrån sig Diva, haha. Fick även veta att den här lilla tjejen antagligen kommer bli mer brun/orange/gul efter ett år, och inte längre så grå 🌟 där ser man! Skulle rasta henne i en park här i Göteborg också stannar en joggande kille, så jag kan iallafall meddela att hundtricket fungerar galant!

 

Likes

Comments

Jag blir riktigt rörd, så himla fint!!

 

Likes

Comments

Sambolivet

Välkommen till Sambolivet, jatack. När man har jobbat 12 timmar och kommer hem och ligger och kollar på Beyonces alla underbart sexiga videos från nya grymma albumet med min lilla sambo 👌🌟 och imorgon bär det av ner till Borås, då hämtar jag hem min andra familjemedlem, min lilla Diva Pom.

 

Likes

Comments

Workoholic

Minst 55 timmar den här veckan på Garden 👏


 

Likes

Comments

Selfhelp

Bästa boken jag läst 👏 Lätt värd dom där 9 timmarna av mitt liv/min fritid.

 

Likes

Comments

3 days countdown


 

Likes

Comments

The reason I dont visite..

..Birgerjarlsgatan very often! Jag ser nästan alltid något svindyrt som jag vill ha 👏 "bara" 14.600 kr för den stora brun/rosa LVväskan till vänster 🌟 Jag förstår verkligen varför tjejer har svårt att hålla i sina pengar, haha. Men man får ju faktiskt dra en gräns ibland...Eller? Jo det får man...Eller??? SHIT

 

Likes

Comments

Det kostar att köpa hund..

Har nu klickat hem nödvändiga saker för drygt 1500 :- utöver det som ingår i startpaketet jag får med när vi hämtar hem henne, så som koppel osv. Ja ingen har ju sagt att det skulle vara billigt att leva med en hund 🌟


 

Likes

Comments

Workoholic

Det här med att jag jobbar fast än jag är ledig, haha. Håller på att kollar runt med lite storbloggare och instagrammare om dom vill sammarbeta. Har fått ihop 6 stycken just nu 🌟🙏 Senare ikväll är jag bjuden på en myskväll med tacos. En bra söndag med andra ord!


 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw