Haha jag prioriterar bort bloggen  nuförtiden, tyvärr, livet rullar på så jag hinner inte. Men idag så har jag iallafall varit på föräldramöte och uppföljning på Lèons förskola och jag fick höra så mycket fina saker, att Lèon är otroligt social och vill leka med alla och att han även äter och sover bra. No problemo alltså. Amazing! Precis vad en nojig mamma vill höra.

Vi ska flytta ihop med en vän i en 4:a i Årsta. Hon har en dotter på 2 år så det kommer bli lite som att Lèon får ett "syskon", haha, det kommer att bli spännande! Mammapower. Det blir även nära till förskolan,  5 min med buss! och lika till jobbet för mig. Skönt!
Det står nu 12 stycken flyttkartonger i hallen, vilket jag tycker är sjukt mycket. Varav 3 med böcker (jag konsumerar böcker som ungdomar konsumerar alkohol, dvs några i veckan, haha) 4 kartonger med mina kläder och skor (då har jag även skänkt bort 2 stycken häromveckan till Stockholm stadsmission), 2 kartonger med Lèons kläder (hur kan jag ha köpt på mig så mycket???) och sedan leksaker, porslin och lite annat 😊💗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

..and a better bitch..
Det är ingen överdrift att jag har haft så sjukt mycket motgångar hela tiden (även om jag sällan bloggar om det) och det är sällan någon ser mig svettas och klaga över det.. för jag löser det!!!
Jag har också lärt mig att jag (nästan alltid) får det jag vill ha och att iallafall jag kommer mycket längre när jag tar fram min inre bitch.. 😏

Likes

Comments

...och vi krigar på här hemma.. Jag glömde berätta om mitt besök på akuten i tisdags?! Det var så att jag vaknade under natten av att jag hade sjuka buksmärtor och jag kräktes och kräktes och kräktes SVART och jag trodde jag fått magsjuka MEN då borde Leon också ha fått det och med tanke på att jag haft en molande värk i nedre delen av magen ganska länge bara det att jag inte har tagit tag i det, för jag har tänkt att det var mensvärk eller liknande.. Hur som helst! Jag var helt däckad och kunde knappt ta hand om Lèon (syrran ryckte in) och sen åkte vi in till Karolinska sjukhuset och för att kl var sent efter 20:00 jag fick jag ligga i väntrummet i 6 timmar?! De jobbade bara två läkare på gyn den kvällen (och en var mitt i en operation) så väntetiden var lång, men det gjorde mig inte så mycket då jag sov stenhårt.
MEN NU KOMMER DET SJUKA.
Jag vaknade av att en supertrevlig och superstilig kille (jättelik Scott i serien Teenwolf) trycker upp hans ansikte framför mitt ansikte och väckte mig. Han sa att det var min tur och bad om ursäkt för väntetiden.. Jag trodde att jag hallucinerade, men nej där stod han och följde mig in till rummet.. Sen ställde han alla dessa hälsofrågor "Vart har du ont?" "Hur länge har det pågått?" osv... Så där satt jag verkligen sunk i min mysdress och pratade om min menstruation och livmoder med en kille som jag istället mycket hellre hade velat dejta (ha haaaa) och sen när jag inser att det är han som också ska undersöka mig så håller jag på att svimma, jag stannar upp i någon sek och tänker fort om jag ska springa eller inte (dörren stod på glänt) MEN sen tog jag ett djupt andetag och tänkte f**k it också droppade jag kläderna.. Han verkade ändå mer generad än mig.. Sen fick jag ligga där och se min livmoder på en skärm och det visade sig att jag hade livmoderinflammation som troligtvis uppstått när jag satte in en spiral för några månader sedan.. Jag fick antibiotika som jag ska äta i 10 dagar också tog jag taxin hem sådär 03:00 på natten och tänkte fortfarande på hur konstigt den kvällen slutade ..
FUN TUESDAY FOR ME 😊😊😊

Men idag är det fredag och jag mår superduper bra!

Igårkväll var vi på teater igen. Medans Lèon var med hans pappa. Vi tänkte köra på TT teatertorsdagar! "Petra Von Kants bittra tårar" och den var jättebra. Den handlar om en skild kvinna som jobbar som modellagent som hittar en yngre tjej som hon tar under sina vingar MEN dom blir kära och kärleken spårar..

Likes

Comments

Jag satt vaken inatt (även kallad egentid i mammavärlden) och såg Oscarsgalan 2017 på tvn. Jag tappade hakan som vanligt över alla vackra klänningar! Alltså ni förstår inte min kärlek till just det plagget. Funkar till allt! Jag kommer nog att älska klänningar sålänge jag lever! Jag vill lämna livet i en klänning. Förstår ni min passion nu??? Haha.

Här är mina favoriter. Önskade fler klänningar i rött men det var inte så populärt. 

Likes

Comments

..innebär också "stöka ner så mycket som möjligt" söndag, haha.. Just nu sover Leon och jag sitter och skriver så jag får skrivkramp men jag är så entusiastisk för jag vill bli klar innan sommaren!

Idag kör vi på lyxmiddag här hemma. Kycklingkorv med bröd. Funkar varje gång! v
Varför älskar barn korv så mycket??

Likes

Comments

..jag älskar ju musikaler och teater, musik, böcker allt kreativt egentligen! Så ikväll ska jag och min godtrogna vän på teater, spännande! Molnets bröder, som utspelar sig under 1920-talet på ett s.k "mentalsjukhus". 

Likes

Comments

..kan vara överskattat.. Det är väl jag och gamlingarna..och kanske några fattiga studenter som ska fynda! Haha. Men jag hittade lite smått och gott faktiskt! 😊

Likes

Comments

Här ligger vi nu och tittar på pretty woman som utan tvekan är topp 3 av de bästa filmerna som finns ute, enligt mig! Kan vara den bästa faktiskt! Julia R är så naturligt fin också. Hennes hår is to die for......
....spanar även på lägenheter på Hemnet. Vart ska jag (och Leon) bo om 1 - 2 år??? Det är frågan det.....
....och smider galna planer inför nästa helg då vi ska ut, insåg precis att det är löning också, fantastic! När man har barn så uppskattar man utgångar/kvällar och frihet med vänner sååå mycket mer!! haha. Syrran och killen ska få vara barnvakt. Det kan vara nyttigt för dom så dom vet vad som väntar! 😉

Sen det här med förkylningen.. vi håller på och tillfriskna här hemma! Jag är lite hes och snorig och Lèon detsamma fast snäppet värre, men han är pigg ändå så imorgon ska han till förskolan kl 10:00 - 16:00 så hans mamma kan sätta sig på ett internetcafé och fortsätta att skriva, sen hinna fika med en vän och storhandla mat ifred (lättast då att komma ihåg allt).


Har jag berättat att Lèon går nu helt själv? Vi klappar händerna och säger hur duktig han är och han blir glad och går mer, snart springer han!! That will be fun....and a challenge! La upp ett litet klipp på insta.. 😀💕

Likes

Comments


Better Blogging Nouw