..som har den "tråkiga och lugna" början av förlossningen.. Bara 1 av 10 får sipprande vattenavgång utan större värkar.. Då jag inte har ordentliga värkar än så sa dom att vi skulle avvakta och har värkarna inte kommit inom 48 timmar, dvs drygt ett dygn till så ska vi åka in så att jag blir igångsatt.. 😔 Jag trodde att det skulle vara som i en film "splash" så kommer det en stor pöl på golvet och de kraftiga värkarna kort därefter så man får skynda sig in.. Nu ska jag bara ligga här och vänta liksom 😊 sjukt tråkigt..

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

..haha ja det är inget skämt.. det sipprar ner.. och mamma springer runt som en tok och är nervös.. det hände bara för att vi skämta om det idag 🙊 good job baby 👏🏼💕 good job.

Likes

Comments

​..och jag börjar nu att tycka att det är rätt jobbigt att väga 70 kg och vara framtung..🙊 Även att mamma är något orolig inför helgen då hon ska åka bort.. Ska knipa ihop för hennes skull.. 💕👶🏻 Men har han inte kommit på kvällen den 13:e så kommer jag att ställa mig på händerna, hoppa, dansa, yoga ja ALLT för att få ut honom.. 😏💕 

Likes

Comments

..och vill veta hur det går för honom här i livet, hoppas att det går bra osv, så man googlar fram personen.. 🙊👏🏼 Den här killen visade mig exakt vad jag vela ha i en kille när vi träffades, utan att jag just då visste om det.. Jag och min vän satt häromkvällen och pratade om den här (bra) tiden, om gamla minnen, hur perfekt han var.. Synd att ödet vela annorlunda.. 😊

Likes

Comments

..nu ska jag bara sy på en vit spetskant och en vit sidenrosett så är den perfekt för lillkillen 🙊💕

Likes

Comments

..att man aldrig får vara ifred på toaletten.. Tur att just det här saken inte stör mig alls, men hennes separationsångest gör mig orolig inför framtiden.. När jag börjar jobba igen och hon hamnar på hunddagis.. 💕 Man skulle haft ett hus..

Likes

Comments


Better Blogging Nouw