Header

Precis slängt ihop det ni ser ovan. Såå gott och så mycket olika goda smaker! Gjorde ugnsbakad lax, en bulgursallad (färsk spenat, cocktailtomater, fullkornsbulgur och lite fetaost) keso och en halv avokado! Bra uppladdning för ett ryggpass på gymmet trots att jag börjar känna mig lite sjuk tyvärr.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Filed under: Kost

Likes

Comments

två bilder från nyss
Jobbat hela helgen och imorgon är mitt påsklov slut och jag har plugg på hög. Så mycket att ta tag i men så lite ork. Lovar i alla fall att det snart dyker upp lite tränings- och kostips!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Landade tidigt imorse och har idag hunnit besöka många platser i Paris! Med tanke på att de flesta butiker är stängda pga påsk spenderades hela dagen alltså ute där vi besökte bland annat Notre Dame, Bastiljen och minnesplatser för människor som blivit offer för den hemska terrorn staden drabbats av den senaste tiden 💕

Likes

Comments

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Igår blev det ett axel- och magpass på gymmet följt av lite pullups bara för att haha. Tidigt imorgon lyfter flyget till Paris men innan det ska jag hinna med att mysa med F, köra ett benpass på gymmet och äta gott.

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Igår körde jag biceps på gymmet med F som varit här över helgen och idag hade jag en skrivning i skolan 8:30-12:30. Efter det har jag bokstavligt städat varje vrå av mitt rum och nu sitter jag med proteinfluffet ni ser på bilden bestående av äggvita och proteinpulver! Har himlens mycket i skolan som behövs göras så idag ska jag fokusera på det (längesedan jag gjorde det sist) och ikväll ska jag köra ett axelpass.

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Idag tackade jag ja till ett sommarjobb vilket betyder att jag i juni blir Karlstadbo! Hur kul!?

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Ska jag vara ärlig var förra veckan en skitvecka, både med kosten och träningen. Var så himla sötsugen hela veckan och hade ingen motivation för att dra till gymmet eller träna hårt när jag tagit mig dit. Jobbkvällar och pendlande sabbar också ganska mycket rutiner. På lördag åker jag till Paris, men tills dess ska jag försöka köra fullt ös med både gym och kost. ​Vem är med mig? 

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Hämtade ut februariboxen av The Fitnessbox igår. Verkligen ett tips till er alla! För 199 kr i månaden (utan bindningstid) kan du få hem lite olika träningsrelaterade produkter. Perfekt för att hålla motivationen uppe men också för att testa på lite olika produkter och hitta de man tycker om! Starta din prenumeration HÄR.

Likes

Comments